Nolur okuyun yardım edin?

Öncelikle selamün aleyküm ben bundan 1 yıl önce bir kızı sevdim ama olmadı kavuşamadım ona kavuşmak için hergün dua ettim ama olmadı hatta bir ara normal bir şekilde konuşuyordum sonra en son oda dedi biz bence konuşmayı keselim dedi bende çok aşırı yakışıklı bir tip değilim yani kötüyle normal arası biriyim bende dua ederek o kıza haksızlık ediyorum diye düşündüm sonra kavuşsam bile bu kadar güzel bir kızın böyle bir erkeğin yanında ne işi var derler diye düşündüm herkes yani kıza haksızlık yapmak istemedim ve dua etmeyi bıraktım ama ben dua ederken biraz yanlış dua etmişim bunu bana birisi şöyle dedi boşuna dua etmişsin yanlış etmişsin dedi bende düşündüm dediği doğru şöyle şöyle yap dedi bende yapmadım dediğini ve ertesi gün okula gittim bizim okuldada tadilat olduğu için bir kaç aylığına başka bir okulun binasında öğrenim görüyoruz yani öğleden önce o okulun öğrencileri öğleden sonra biz ve okula gittim akıllı tahtada şey yazıyordu dua da ısrar etmek ve sabırlı olmak önemlidir Allah kendine açılan eli geri çevirmez yazıyordu normalde hocaların çıkarken Akıllı tahtayı kapatması Gerek açık kalması ve sınıfa ilk benim girmem ben okuduktan hemen sonra Akkıllı tahtanın kapanması diye sanki dua etmeyi bırakmamam gerekmiş gibi Allah ü teâlânın bana mesaj gönderiyormuş gibi sanki duanın kabul olması için bir zamanı varmış gibi sabretmem gerekmiş gibi ve ben bu durumda ne yapmalıyım abinin dediği şekilde dua etmeye tekrar mı başlasam nolur yardım edin bunu okuyan kardeşim Allah senin ne muradın varsa versin Allah dularını kabul etsin inşallah amin 🤲
Nolur okuyun yardım edin?