Lütfen okuyun ve yardım edin?

Gece eve geldiğinde sakin bir şekilde konuştu ben de gayet sakince onunla konuştum. fakat sonunda bana dedi ki sana bir seçenek istersen tüm altınları alıp git kendine bir iş kuracak kadar paran da olmuş olur. belki benden çekinirsin şu an alamazsın ama yarın ben evde olmadığım da altınları da al öylece git hatta evden değerli bulduğun her şeyi de alıp gidebilirsin diye bir varsayım da bulundu. Ben de bunun üzerine sinirlendim ve sen demek ki beni sevmiyorsun seven insan nasıl bu şekilde konuşabilir dedim. Sonra ben yatak odasına geçtim. Kendisi de salondan bana bağırdı dedi ki sen saygısızsın sen dinlemeyi bilmiyorsun ve bir ton laf ben de sus dedim sen insanı sevmiyorsun demek ki sevmiyorsan neden o zaman benimle evlendin dedim. Bunun üzerine bana sesini yükseltme dedi gelirsem seni öldürürüm dedi yaklaştı ve çenemi sıktı ve anladın mı anladın mı diyor. cevap vermediğim için de şimdi bir tane vuracağım ama sana şu an vurmuyorum deyip uzaklaştı benden. Sonra ben salon da oturdum ağladım kendisi de sigara içiyor ve diyor ki pazartesi günü anlaşmalı boşanalım beni peşinden süründürme sonra git nereye gidiyorsan. ben de bunun üzerine sinir olduğum için daha sen çok sürünürsün dedim. Bunun üzerine ben yatak odasına geldim uzandım sonra kendisi de geldi yanıma bir şeyler söyledi. duydun mu duydun mu falan diyordu bana ben de ağladığım için cevap vermedim. saçımı çekip sırtıma vurdu bir kere ben de ağlayıp sen ne yaptığını sanıyorsun dedim. Allah senin belanı versin dedim çünkü o kadar zoruma gitti ki o da bana demek ki sen sevmiyorsun nasıl böyle beddua edebiliyorsun dedi. Sonrasında ben odaya gittim kendisi de tekrar benim peşimden geldi ve hala bana laf söylüyor sana bir tane telefonla çakarım yüzünü dağılır diyor. Neyse sonraKendisi odaya gidip uyudu gece saat 4:00 civarıydı ben de kanepede uyuyakalmışım tabi buz gibi iki büklüm kalmışım. Sabah kaldırdı beni yatağa geldim tabii ite kalka az evvel işe giderken de dedi ki valizleri hazırla yarın boşanma davasından sonra gidersin tabii canın isterse dedi. ne yapacağım şimdi ailemi ve insanların sözlerini düşündüğüm için gidemiyorum daha 25 yaşındayım kendisi 33 yaşında ama hiç anlayışlı değil. Lütfen bu konuda bana yardımcı olun kimseye içimi dökemiyorum.

Güncellemeler
1 yıl
Sorunun başı gitti arkadaşlar 4 aylık evliyim ve eşim kredi borçu için altın satmak istiyor. Daha öncede sattık zaten. Şu an tekrar istiyor ve ben istemedim. Bu yüzden tartıştık araba alacam diyor üstüne de. Fakat para yetmiyor zaten her ikisine. Amacı krediyi kapatmak ama zaten biz her ay ödüyoruz krediyi. Bunun üzerine annemin aldığı 130 bin değerindeki bilekliğimi vermek istemedim diye bana sana yazıklar olsun dedi çık git evden al tüm altınları dedi gece arada şifdette oldu ve sözlü llaflar
Lütfen okuyun ve yardım edin?