Lütfen okuyun yardımcı olun lütfen?

arkadaşlar ben 7 ay önce evlendim ama evlilik sürecimizde nişanlılım sğrwcimizde hep kavga kıyamet geçti kaynanam yüzünden paylaşamıyorum dedi oğlumu seninle çabaladık ailem hep yanımda durdu hep sakinleştiren taraf oldu kızları yani benim için ama kaynanam yüzünden kavga ede ede birbiriöize saygımızı yitirdik küfürler hakaretler falan bende çok etmeye başladım tahammülüm sıfırlandı en güzel düğün günümde bile onun ailesi kavga çıkardı eşinde çok iyi bir insandı ama samabka oda bana karşı saygısını sevgisini yitirdi ilk evlendiğimizde bir ay kaldım o evde ailemin yanına dönmek zorunda kaldım 3 ay sonra tekrar eşimle barışma kararı aldık bir ay bir hafta kaldım ailem beni başka şehşrden ziyarete geldi ve eşim suratını astı oturdu istemediğini belli etti ailemden çok utandım ailem varken odada birbiriöize girdik sadece açmısın diye sordum ve bana bağırdı el kaldırdı bende o an reflekse eşime vurdum eşimde ailenle beraber dön evine midem bulanıyor biz bu evliliği yürütemeyiz dedi daha sonra ben gidiyimmi eminmisin diye defalarca ailemde bende sorduk ister git ister kal dedi iş ciddiye binşncede bütün eşyalar toplanıncada yalvardı yakardı yerlere yattı ama iş işten geçmişti ben ona gidersen gelemem artık dedim oda ne yapmak istiyorsan onu yap dedi ailemin evine yalvarmasına rağman dönmek zorunda kaldım ailemde şimdi birdaha gidersen seni sileriz diyorlar ben napıcam ne onla oluyor ne onsuz çok seviyorum ama anlaşamıyorız eşim asker mesleği gereğimi bilmiyorum ama çok asık suratlı ve katı luralları var hep benim dediğim diyor ailemede saygı duymadı ailemi bırakıp silip dönmek geliyor bazen içimden ama ailem bşrdaha yüzüme bakmaz onsuzfa yapamıuorjm
Lütfen okuyun yardımcı olun lütfen?