Lütfen üşenmeden okur musunuz?

17 yaşımda tacize uğradım okuldan eve yürüyerek geliyordum ve bimden yiyecek bir şeyler almıştım daha parka gelmeden beyaz arabanın içinde biri gözlerini benden ayırmadı tanıdığım/tanımadığım bir sürü akrabam olduğu için tanıdık zannedip yürümeye devam ettim ve evimize çok yakın olan bir parka oturdum bimden aldıklarımı parkta yerken o beyaz arabalı adam parkın karşısına park etmiş bana bakıyordu kalktım parktan evden içeri girene kadar beni arabasıyla takip etti güldü el salladı. Bu olayı neden annene anlattın diyenler için şu cevabı veriyorum: eski sevgilim yaptırmış olabilir diye düşündüm çünkü ondan ayrıldıktan sonra eski sevgilisini taciz ettiğini dövüp saçlarını yaktığını öğrendim. Arkadaşlarımın hepsi her şeyi biliyor ama anneme sadece bu taciz olayını anlattım ve anlattığıma da pişman etti zaten gelde eski sevgilim tehdit ediyor de böyle bir anneye. Evine çok yakın bir parkta neden yedin diye soranlara söylüyorum yeme bozukluğum var sabah kalkıyorum annemin lafı öğlen akşam hep böyle annemin lafını duymak istemiyordum artık tokum diyip geçiştiriyordum ve bu olayı anneme anlattım annemin dediği şey sen istediğin için seni takip etmiştir o kadar kız varken niye seni takip etsin tanıdığındır dedi. Anlattığıma pişman etti gelde sen annene bu olaydan sonra bir şey anlat. Ben bu olaydan sonra anneme eski sevgilimin tehdit ettiğini nasıl anlatayım? Annem bana or*spu bile dedi düşünebiliyor musunuz? Her şeyi anlarım da or*spu nedir ya? Tiyatroyu bırakmam için oruç tuttu her gün tiyatroya gidiyorum diye kavga ederdi laf söylerdi çocuk oyununda snei seviyorum keloğlan dediğim için benimle konuşmamışlığı var. Kendime takı makyaj kıyafet falan 2 yıl önce aldım. Ne makyaj yaparım ne takı takarım takmak isteyince de laf eder. 13 yaşımda babamı kaybettim diye ne zaman gülsem gülme senin baban yok der 6 senedir doğum günlerimi babam yok diye kutlatmaz. Polikistik over sendromum var dişçiye gidiyorum yeme bozukluğum da var ve çok çabuk hasta oluyorum annem sürekli hastasın tedavilerin bitmiyor diyor. Bugünde artık doldum ve kırıldığım her şeyi söyledim geldi özür diledi sarılmak istedi falan ama sonra aman taa ne zaman söylediğim laflar onlar dedi ben annemle biraz daha konuşmayınca Allah senin gibi kızı kimsenin başına vermesin dedi... Bıktım artık annemin laflarından ya hepsini geçtim sen istediğin için taciz etmiştir o kadar kız varken niye seni takip etsin tanıdığın biridir demişti ya bir ona bir de or*spu demesini affedemiyorum.
Lütfen üşenmeden okur musunuz?