Merhaba son çareyi burada buldum yani ben Asperger sendromu olan bir “yetişkinim”. Ben uzun süredir bir ilişki içerisindeyim fakat kabul edilmiyorum yani.. öyle hissediyorum her kavgada. Dikkatim dağılabiliyor, anlayamayabiliyorum, hep kendi sevdiklerimden bahsedebiliyorum, temastan nefret ederim hele ki bakışmalardan. O bunu kabul etmiyor ve bugün demediğini bırakmadı diyebilirim nedenide dikkatimin kedim yüzünden dağılmasıydı. Uykusuz olduğumda çok sersemlerim herkes gibi ama çok duraksarım resmen beynim denileni algılamaz hem uykum varkende öyle olabiliyor buda beni kusurlu hissettiriyor.. Bende böyle olmak istemezdim emin olun, o her sefer yüzüme vuruyor bunları. Ders çalışmayı severim, saatlerimi matematik olimpiyatlarında ve sene sonu notlarım yüksek olduğu için kazandığım ansiklopedileri okuyarak geçiririm bunlada beni küçümser.
Ne yapmam gerek kırıldığımı demek için?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bir dehbli olarak seni çok iyi anlıyorum. Komşu köy hastası olarak seni saygıyla selamlıyorum
Neyin var senin asosyal msn
Hayır baştada dediğim gibi Asperger sendromuna sahibim yani bir tür otizm fakat tam olarak değil sadece ilişkilerde, dikkatli olmakta, temaslarda veya en basiti arkadaşlıklarda sorun yaşıyorum. Tam olarak değil dememin sebebide benim herhangi bir zeka geriliğimin ve deformasyon yani normalden farklı bir surata sahip değilim artı olarak konuşma geriliğim vesairede olmadı. O benim bazı şeylerimi kabul etmiyor ve ben sevmediğim bir şeyde kriz geçirebiliyorum örnek olarak duyarlı olduğum sesler (inşaat, polis ya da ambulans alarmı, gıcırtılar, elektrik süpürgesi,..). Bilmiyorum belki örnek vermek yerine direkt otizm diyebilirim ve dediğim gibi sorun yaşıyorum, ona kendimi anlatamıyorum.
Böyle bir dizi var dönence diye ordaki kız gibisn
Her şeyi saatine göre yapar msn takıntılarn baska neler var
o diziyi bilmiyorum
yani evet takıntı olarak mesela çift sayılar var saate bakma alışkanlığım var işte plakaları ezberlemek var motorlar ve yani belirli bir rutinim var evet ama bazen okulum ya da bazı kişiler yüzünden bunu uygulayamıyorum ve tüm günüm alt üst oluyor. Telefona veya bilgisayar ya da kısaca teknolojiye çok bağlılığım yoktur sadece yarım saat gibi bir süre kullanırım çünkü daha bir çok şeyim var yapacak ve sosyal medya gibi yerler ilgimi çekmez ama bu ara daha çok kullanır oldum kız arkadaşım yüzünden