Yardıma ihtiyacım var ne olur sıkılmadan okuyun nolur?

4,5 senelik bir ilişkim vardı ve mutlu olmadığım için ayrıldım.2,5 3 sene boyunca bana çok kötü davrandı psikolojik şiddet gördüm hep fiziksel anlamda bir şiddet görmedim. Hep aşağılamalar, değersizleştirme , beni yalnızlaştırma , istemediğim halde bedenime dokunması. Bu yüzden kendimi bir pislik gibi hissediyorum zaten. Hep onu değiştirmeye çalıştım ama bu süreçte değişen hep ben oldum. Kötü birisi oldum ben. Bir de babam olmadığı için üvey babamdan da çok kötü şeyler gördüm ve beni sevsin diye o mutlu olsun ben olmasam da olur diye istediği şeyleri çok ilerisi olmadıkça yapmaya çalıştım. Sonrasında psikolojim o kadar bozuldu ki 2 senedir doktor doktor geziyorum. İntihar etmek istiyorum. Sonrasında bende bir şeyler değiştikçe o da değişti bana hep çok iyi davrandı anladı beni hep ilgi alaka gösterdi iyi ve kötü gününde yanımda oldu ama bende ki sevgi bitmişti.1 -2 sene boyunca hep bize inan dedi ve bu sene kadar uzadı ben hep ayrılmak istedim. Ama o hep yanımdaydı. Her anımda bana destek oldu. Beni o kadar değiştirdi ki ben yanlış bir insan oldum. merhametsiz hissiz umursamaz acıma duygusunu kaybetmiş biri oldum.2 gün önce ayrıldım. Ama yine onsuz yapamıyorum sanki ne onunla olmak istiyorum ne de başkasıyla. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ve bunlara ek olarak da şunları söylemek istiyorum. Bunlardan dolayı Allah’tan o kadar uzaklaştım ki bu beni yiyip bitiriyor. Kendimi çok kötü hissediyorum tekrar eski ben olmak istiyorum. Allah’a yakın olmak istiyorum ne yapmalıyım ne olur bir öneri de bulunun !! Ne olur akıl verin bende kalmadı çünkü.
Yardıma ihtiyacım var ne olur sıkılmadan okuyun nolur?