Napacağım ben lütfen okur musunuz?

öncelikle size ilişkimden bahsedeyim 1.5 yıldır çıktığım bir sevgilim var ikimiz de 18 yaşındayız ve üniversiteye gideceğiz vs. her şeyine güvendiğim sevdiğim bildiğim birisi ailemle de arası çok iyidi her gün neredeyse bize gelir giderdi ben de onun ailesiyle iyidim yani ailelerimiz tanısmıodu ama. ikimiz de telefon almak için işe girdik ama o biraz geç girdi bundan bi 3 4 hafta önce... keşke girmez olaydı orada ona iftira atıldı tuvalette kadını çekmiş diye telefonunda da resim varmış bi tane dekolteli kadın resmi ama o çekmemiş ben asla onun böyle bişi yapmicağını biliyorum hislerime güveniyorum birbirimizi deli gibi sevdiğimiz biri bana asla bunu yapmaz dedim ordakiler işte bunu kovmuş o gün bana ağlaya ağlaya anlatmıştı asla aileme de söylemedim bu durumu ve 1 hafta geçti kadın bunu şikayet etmiş ondan sonra aileme söylemek zorunda kaldım annem de ben de asla inanmadık ama gittik ordakilerle konustuk ayrıl ondan falan dediler böyle bişi yaptığını söylediler işte ben inanamadım yani aklım almıyor kim inanabilir böyle bir şeye ve ailem de sonradan arama mesafe koymamı istedi bazı davranışlarını da zaten sevmiyorlardı zar zor bizim ilişkimize razı geliyorlardı çünkü daha yaşımız küçük falan onun ailesi de bize geldi durumu konustular erkek arkadaşım İzmir'e okumaya gidicekmiş sonra askerliğini de yapıp öyle gelecekmiş bu süreçte telefonda konuşabilicez sadece ve ben çok acı çekiyorum bu yaşadıklarımızı hazmedemiyorum 1 haftadır hiç iyi değilim ailem telefonumu da aldı elimde sadece bilgisayarım var skype den yazısabiliyoruz sadece durumumuz çok vahim asla sapık birine kız vermeyiz konusmamızı istemiyorlar kısaca her şey böyle sizce nolacak böyle napmam lazım

Napacağım ben lütfen okur musunuz?