Güncellemeler
+1 yıl
hiç sormuyoe aşkım bir şey rica edicem böyle böyle atabilirmisinde demiyo daha 1 haftalığız yani ilk atmıştım o zaman teşekkür bile etmedi ya
Güncellemeler
+1 yıl
Kızlar?
Bi sevgilim var eskiden bi haftalık gene çıkmıştık ayrıldık eski sevgilisi yazmıştı ayrılınca neymiş ben onun ayağına gitmişim ölürmüşüm vs buda yalanladı neyse. Yine barıştık çıkıyoruz şu an benden ikidir çok hastayım halim yok atmye gitmeye diyip net parası atsana karta aşk netim bitti diyo ama ararken hemen açarken öksürüyor baya dedim benim kartım yok annemden attım geçendede annem sorucak niye atıyosun diye aşk ya dedim ses vermedi neyse bende arkadaşı arıyım dedi sonra bana geri döndü çıkıyoruz atmaya atmye gitcez geliyo dedi madem çıkabiliyon neyse sonra birlikte kalalım gelince sevişesim var senle dedi dedim yuh ne alaka o anlamda değil canım aşk dedi ne anlamda sadece heryerini öpücem dedi şimdi kısaca beni kullanıyor gibi hissediyorum ya yapmayalım desem de nolcak diyo daha bir hafta ya para istemek ayrı bu ayrı sizce napim ne yazıyım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu ne ya sen bunu erkek diye yanında gezdirebiliyorsan seninde ya
Gezerken hasta değil hep hasta numarası yapıp net parası istiyor benden ben erkek olcam daha bir haftalık kızdan rica etmeden para isticem hani ricada etmiyor direk at çekinmeden söylüyor aşkım netim bitti atsana uşağıyım sanki bunj demesi için kaç yıl çıkmamız gerek ama açar açmaz teli öksürüyor direk iki oldu ölüyorum çok hastayım diyor açar açmaz
Adam diyebiliyor San bununla devam et sen kardeş
direk sevişmek istiyoru diyince yuh dedim ne alaka o anlamda değil canım anlamıyosun dedi sadece heryerini öpücem dedi konuşma uslubuna bak heryerini açıp öpmeside sevişmeye girer girmesede yani canım ben sevişme ne demek bilmiyormuşum o öyle demek istememiş çok şey yapmam sadece heryerinden bi güzel öperim diyo direk söylüyor ben ona böyle mi yaklaştım ya kaç kere beni ayağına çağırdı gel gel görüşelim gelemiyorum ama ben karşılıycam sen sadece yol parank ayarla gel yemek ısmarlarım ben sonra eve gideriz dedi yani seni şey yaparım demek mi istiyo
Kardeşim burdan yazdirtma şimdi bana istersen kötü şeyleri he
Ya çok üzülüyorum varya ayrılınca ne dicek ben o anlamda dememiştim sevişmeyi vs tek oymuş gibi kullanmak için paramı yaptıklarını anlamadım sanmayacak ama erkeklerin bazıları konuyu hep kendüne döndürüyor kızı suçlu çıkarıyor yani ayrılırken kendilerinde hiç suç yokmuş gibi bitiyor ilişki
Ammada dertliymisssin sen be kardeş sevisme sende istemiyorsan
Sorun bu değil bana istemiyorum diyincede canım saçma davranması oyuncakmıyım ben
Gel iki dakka kutuya bir şey dicem
Kizim safmisin hem parani yiyo hemde seni yicek tam bir abaza engeli bas kurtul kullandirtma kendini
ya kartım yokmuş gibi yapıp annemden atıyorum kaç oldu istiyo ya dedim ki ona annem ne parası atıyorsun böyle neden istiyor derse ne dicem dedim neyse arkadaşımdsn isterim dedi kapadı sonra aradım gidip birlikte yatırcaz atmden dedi geliyo dedi bu saatte arkadaşı çıktı geldi ama suratıma neden sinir olmuş gibi hemen kapıyosun ve hani çok hastaydın kalkıcak halin yoktu ilk istediğinde git aşkım iki adımsa nolcak kartım yok dedim nasıl ısrar etti kalkıp gitmedi yatırmaya bende anneme soram bi dedim bilerek attım sonra canım gibi
Kullanıyor ayrıl gitsin
Ya gidicek sonra eve attım dicek diyo evde fotoda çekiliriz herkes görsün kıskansın bu ne akıl ya benden net parası isterken hep öksürüyor halim yok kalkamıyorum diyo arkadaşı geliyorum diyince beraber gidiyolar yatırmaya gezicem az sıkıldım diyo
Engelle görüşme
çok hastaydı ölüyorum kalkamıyorum diyodu ben atamam annemden atıyodum soruyor ne dicem diyince sustu yani çok yeniyiz ve 2dir hastaymış numarası ama gezerken hasta değil
Seni kullanıyor bitirrr
Ya bi insan anlayışsız olur mu ya annem duysa oda kullanıyor diyip kendi ayıracak beni yaşım büyük ama hani anneme demiyorum zaten örnek sadece ona kartım yok dedim annemden atıcam yani sürekli isteyince annem neden sen atıyosun sürekli ne parası istiyor derse dedim sustu neyse arkadaşımdsn isterim dedi kapadı
Demek istediğim şu sen aptalsın atma çalışsın
çalışıyor zaten işten çıkıyor geziyor dün sweatlarım kısa yok uzun almamışım hiç şakası oldu neyse ya çok üşümem dedim arkadaşla dışardaydık topla al üşüme dedi ondsn bekleyen yok ama garip konuşuyor güzel cümle söylese bari
Sen saf mısın
Güzel kullanıyor
Off :(
Of pof işine bakacaksın sende onu kullanacaksın