Nolur üşenmeyip okuyun ve yardım edin nolur?

Selam arkadaşlar, uzun süredir tutulu kaldığım bir kız var ve 24 yaşına geldim ve onu ilk ortaokulda sevdim ve şu an her yıl konuşuyoruz ama bir türlü olamıyoruz. Çünkü diğer kızlara nazaran ona dokunmaya kıyamıyordum. Onu kaybetmekten çok korkuyordum ve bu yüzden ona kendimi belli edemiyordum. Bu sene ilk defa ona kendimi tanıttım ilk defa onun yanında bu kadar rahat oldum ve bir kaç güzel geçti benim değişimimden o da yararlandı ve değişti. Ama şöyle bir durum kız ikizler burcu ve bazen fazla umursamazlık yapıyor şu an flört gibiyiz ve uzun bir süre aynı şehirde değildik sonrasında onun 3-4 gün işleri vardı ve bu yolculuk sürecinde bana hiç bir şekilde haber vermedi etmedi bende biraz tripli bir mesaj attım. 10 saniye haber vermek çok mu zor bana açıklaması yoğundum demek oldu. Ve arkadaşlarıyla beraberken bana hiç bir şekilde yazmadı etmedi bende yazmadım 1 gün sadece naber yazdı hal hatır sorduk konuşma bitti. Ben 2 kere aradım onu ve ikisinde de müsait olmadığını konuşamadığını söyledi. Aramama tapman sonrasında bana dönmedi bile. Şimdi rahatladı ve aradım sıkıntımı dile getirdim döktüm içimi ve açıklaması bahaneler oldu. Konuşurken gerildi sinirlendi vs sonrasında kapattık konuşma bitti. Ben bu kadar önemserken her şeyimi haber verirken ki ben daha yoğunum onun bana bu şekilde davranması ne kadar doğru. Ne yapmam lazım sizce nolur yardımcı olun?
Nolur üşenmeyip okuyun ve yardım edin nolur?