Sadece okuyup yardimci olun?

Oncelikle yasim 26 İzmir'de yasiyorum pek dolasmayi gezmeyi sevmem eve kapndim sebebi ise 5 yillik bi iliskim oldu kizi sokaktan kurtarip is sahibi meslek sahibi yaptim ve yuzuk taktik evimde baska si ile yakaladim kuzenim ile 1 yil gecti Şu an arkadasim yok kimsem yok ailem olmadigi icin ve sogudugu icin yaptigini syledi aile ne alaka diye sorunca kalabalik aile istiyorum sıkldım saygi kaldi sadece dedi ve bir yıl oldu kendi kendime dusunuyorum hatayi nerde yaptim diye hic arkadasim bile yok kendimi ifade eden biri degilim ifade bile edemiyorum karsimdaki hep yanls anlayip on yargili davraniyor ise girdim kovulma nedenim ise sacmaliga bak ki çok sesizim kimseyle konusamiyorum diye uyum saglayamadigimi dusunup. Cikisimi verdiler gece olunca uyuyamiyorum disimi sıka sıka uyumaya calisiyorum kimsem yok ve yapa yanlizim sonum ne olucak bilmiyorum bunu yazarken bile nefes almakta zorluk cekiyorum kimseyle konusasim kalmadi arttik ve topluma cikamiyorum kendimi ifade edemedigim icin bi manzaraya cikiyorum tek basima oda düşünüp düşünüp eve dönüyorum

Sadece okuyup yardimci olun?