Agliyorum lutfen okuyun?

1hafta once sanaldan tanistigim bir cocuk var ve birbimizden hoslanip ciktik bu surede ve 4. gunu istanbuldan Ankara 'ya geldi ilk gun cok guzeldi ama ucuncu gun bulusmustuk surati asıktı bana eski sevgililerine siir yazabildigini fakat bana bisey hissetmedigini soyledi bende hissetmiyosan niye benimle iliskiye giriyosun dedim sonra dedi ki hissetmeye calisiyorum icimde bi umut var falan dedi ben onun yaninda agladim hicbisey demedi sustu ve sarildi sonra aksaminda eve gecince yazmadim diye niye yazmadin dedi moralimi bozdun dedim o aksam ise konusmadik bile dogru duzgun goruldu atti normal bisey konusurken uyudum ben zaten , sabahinda mesaj yoktu hicbisey yazmamis bende "neden boylesin?" yazdim. acaba neden? dedi. ben ona terkedilmek cok korktugumu ve sevilmek istefigimi soyluyodum surekli sonra oda cabaladigini soyledi seni seviyorum fakat gormuyorsun dedi ve bu onun moralini bozmus herneyse sonra ben sinirlendim bana yazmadi diye ve dun beni siir meselesinden kirdigi icin bende onu kirmak istedim ve sunu dedim "beni kullandin cinsel olarak" dedim sonra beni direk engelledi sonra 1 saat agladim ve onu aradim yalvardim resmen utaniyorum kendimden."bu kadar basit mi engellemek dedim, "ozur dilerim sinirle soyledim senin de kirilmani istedigim icin yaptim"dedim sonra dedi ki bu beni cok kirdi falan dedi sence seni kullansam gelir miydim buraya kadar dedi sonra ozurler diledim bulusmak istedim son kez cunku pazar donecek geri. neyse ekti beni sonra beni arayip nasil oldugumu sordu iyiyim falan dedim sonra tamam gorusuruz dedi kapatti amaci ne anlamiyorum ben cidden cok biktim sevilmemekten deger gormemekten cok mutsuzum ben onu seviyodum sizce beni sevmiyor mu anlamiyorum lutfen biseyler yazin.
Agliyorum lutfen okuyun?