Güncellemeler
+1 yıl
Zamana bırakır beklerim seni her konuda haklısın ama hislerini bilmem lazım diye mesaj attım bekliyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Liseli bir arkadaşımız daha hoş geldiniz liseli ergen arkadaşımız sizin o kadar saçma sapan ilişkiler yumağınız var ki bir ortamda Bir sınıfta Maşallah sırayla Bütün erkekleri deniyorsunuz erkeklerde bütün kızları sırayla deniyor onursuzluk bir arada şuursuzluk bir arada gurursuzluk bir aradan birisi birini bırakıyor öbür arkadaşı o kızı alıyor o onu bırakıyor öteki bunu alıyor böyle bir ilişkiler yumağında Kusura bakmayın da sağlıklı bir ilişki olmaz sağlıklı bir ilişkide beklemeyin ancak ne olur biliyor musun kenarda köşede evde orada burada sevişmek için bir araya gelirsiniz Ötesi de olmaz hadi kolay gelsin
Birincisi liseli değiliz. İkincisi o 23 ben 22 yaşındayim
Birincisi liseli değilseniz ve halen Siz de tutup onun arkadaşıyla bu bunun arkadaşıyla bir grup halinde sürekli kızlar birbirine paslayıp Sürekli kendi arkadaş çevresindeki kızlara bu gözle bakıyorlarsa Siz liseli ergenlerden de kötüsünüz O zaman sen saçma sapan bir bölümde saçma sapan bir üniversitede okuyorsun kendiniz de geliştirememişsiniz aşırı derecede basit bir durum bu daha kötü lisede olsanız En azından anlarım derim ki lan bunlar liseli ergen bir açıklamasını yapabiliriz Ama şu an bu yaşta Siz bu postadaysanız bunun açıklaması da yok
Okumuyoruz kendi iş yeri var bende işte çalışıyorum da sen ne çok genelleme yaptın be.
Okusaydınız En azından üzerine bir şey katardınız zaten En acısı da bu ya çalışıyor adamın kendi arkadaşları var iş çevresi var su var bu var Fark etmez Aynı mahallede o ona patlıyor bu buna paslıyor o ötekini alıyor Birisi onu bırakıyor birazcık da ben kullanayım aslen kullanın ben çok kullandığım modu Ya bunlar ne kadar ucuz şeyler ya ben bir arkadaş ortamında böyle birbirlerinin sevgilileriyle flört etme çabasından iğreniyorum ya gerçekten de iğreniyorum
Eski sevgilimle ayrılalı 1,5 sene oldu? 😂Ne yaşiyon sen ya
Fark etmez İsterse 5 sene olsun Bu nedir ya o onun arkadaşı bu bunun yeni sevgilisi ötekinin ne dedi biraz o kullanın Biraz da ben mi kullanayım diyor adam zaten bak sen bir buçuk sene olmuş diyorsun da ne diyor adam Ben Senin elini tutup çıkamam şte kenarda köşede buluşurum İşine geliyorsa diyor orada burada arabada sevişelim olmadı benim evime gidelim sevişelim kafasında ya senin eski sevgilin kim bilir Cümle aleme neler anlattı da bu adam Senin elini tutup açık açık meydana çıkamıyor bir düşün istersen hakkında konuşulanları
Zaman nereye kadsr zaman ozman seni istiyorsa gitsin konuşsun eski sevgilinle
Eski eskide kaldı