Lütfen okuyun lütfen?

Eşim dün ilk defa arkadaşlarıyla tatile çıktı (1günlük kalmalı) çok içime sinmedi ama evlilik kısıtlamam değil diye düşündüğüm için gitti. Aynı şekilde birgün bende gidicem dedim kabul etti ve gitti. Gittikleri ev bir arkadaşının miras yazlıkları. Yani bölüşülmemiş bir miras ve birkaç kişi kullanıyor. Bi gitmişler evde arkadaşının kız kuzenleri varmış. Neyse halletmişler bi şekilde ev iki katlı giriş çıkışları farklı bizimkiler alt katta kızlar yukarı katta kalmışlar. Gece geç girdiler eve ben yattım uyudum, eve girince mesaj at dedim ama atmamış sabah sinir küpü oldum. Fazla bişey demedim. Sonra arkadaşları kocamın telefonundan beni arayıp mal mal konuştular. Seninki kızlarla konuşuyo vs. Benimkinide tanıyorum asla tarzı olan şey değildir. Ama ben benimle alay edilmesine sinir oldum. Sonra telefon çekmiyomuş gibi yapıp suratıma kapattılar. Bende iyice sinirlendim eşime patladım benle niye alay ediyorlar falan diye sevmediğimi bilmiyor musun diye, biz baya birbirimize girdik. Çok sıkılıyo için napabşlirim?
Lütfen okuyun lütfen?