Sonuna kadar okuyup yardım eder misiniz?

Biraz uzun olacak baştan söyleyim. Sevgilimle 2 yıldır birlikteyiz. Sonuna kadar okumayan lütfen yorum yapmasın. Sevgili olduğumuzdan beri her özel günde veya durduk yere onu mutlu etmek için sürekli bir şeyler yaptım hediye aldım. Doğum gününden aylar önce hediyesini hazır ettim o benimkinde yanımda bile değildi. Yıl dönümümüzü kutlamadık. 7. Ayımıza kadar dışarıya kafeye bile gitmedik.. 7. Ayımıza kadar çalışıyordu zaten o zaman da bana hiç para harcamazdı sonra 2 3 ay kafeye yemeğe falan gittik haftada bir sonra da işi bıraktı hala çalışmıyor. Bende öğrenciyim ve babam yok annemle yaşıyorum annem asgari ücretle çalışıyor. O hem annesiyle hem babasıyla , ailesinin birsürü evleri var yani oğullarına harçlık verebilecek durumdalar. Ona rağmen sürekli ben hesap ödüyorum o çok nadiren ödüyor. Hediyeleri sürekli aldım diyip vermiyordu beni geçiştiriyordu erteliyordu. Geçen gün ilk defa bana hediye alacaktı 800 tl biriktirdim ne istersen alayım demişti bende zora sokmamak için 200 tl lik bir şey istedim dalga geçer gibi yanına 170 tl almış üstünü ben ödedim. Ertesi gün onlara gidecektim giderken alışveriş yaptım ki o bize eli boş gelir her zaman. Biraz oturduk sonra dışarı çıktık kafede hesabı ben ödedim bi de üstüne sigara parası istedi benden ben sana veririm diye. Her şey para değil annem evde yokken ocaktan yangın çıkacaktı masalar falan yandı evdeki. Korkuyla onu aradım yanmamıştır ya sen abartıyosundur panik atağın var ya dedi. Annemle aramız biraz sorunlu bu evden gitmem gerekmesine rağmen onun için tüm üniversite hayallerimi erteledim oysa ki senenin başında bana söz vermişti gittiğinde senle gelicem diye. Bu sene iş bulamadım seneye söz gelicem dedi tamam dedim yine bekliyorum ben onun için kaldım o şimdi askere gidicek dönünce de büyük bi ihtimalle sözünü tutmayacak ve ayrılıcaz. Bir kere annem beni evden kovmuştu gecenin köründe kışın ortasında, sevgilim o zaman bile benim için hiç bir şey yapmadı düşünmekten psikolojim bozuldu bana yardım edin çözümlememe yardımcı olun lütfen. Onunla konuşmaya çalıştığımda o şu an bir şey yapmadığı için geçmiştekileri unuttum sanıyor..

Güncellemeler
+1 yıl
Lafta sürekli sevgi gösteren sarılan öpen bir cümlede aşkım demesem çok üzülen bi insan ama niye böyle anlayamıyorum
Sonuna kadar okuyup yardım eder misiniz?