Selam bundan yaklaşık 1 ay önce belki daha da geçmiştir gerçekten tarihi bilmiyorum 2 aya yakın da olabilir uzak mesafe bi ilişkim vardı bi uygulamadan tanıştık 4 ay boyunca konuştuk birbirimize sözler verdik ben onu gerçekten sevdim ama ailesiyle alakalı problemler vardı kardeşi intihar etmek istiyordu başka durumlar vardı vs vs. Ben bunlara gerçekten inanıyodum çünkü biliyorum bizzat ailesini de gözlemleme şansım oldu tam olarak tanışmasam da. Bunlar olurken son birkaç gün bana yazmadı aramadı zaten ben bunlardan biraz şikayet ediyodum beni boşladığını söylüyodum tam tekrar iyi olduk derken tamamen yazmamaya başladı sordugumda şimdi değil aşkım şu an konuşamayız falan dedi bu süreç boyunca bende konumu vardı bu arada ailevi sorunları oldugunu biliyorum çok stres altındaydı ama bu beni zamana bırakması anlamına gelmiyor bana zaman ver dedi….. ben de birkaç gün bekledim paragraflar yazdım bazen o da yazdı ayrılmak istemiyorum dedi ben çok kırıldığımdan bahsettim en sonunda benim mesajıma cevap vermeyip wpye durum attı kar yağmış onu attı… ben de hayatımda daha fazla yerin yok yazıp her yerden engelledim kız kardeşini kuzeninini instagramdan vs. Ama mesaj kısmından yazabilirdi numaram var bir şekilde ulaşabilirdi ulaşır sandım adresimi biliyor gerçekten adresime bile gelir sandım.. gelelim sadete wpye engellenenler kısmına girdim.. rüyamda onun başka biriyle ilişkisi oldupunu görmüştüm daha birkaç gün önce gerçektende ppsinde şu an başka bi kızla aynada çekilmiş bi foto var ama beni engellemedi ben göriyim diye mi koydu? Ben hala bana duyguları olduğunu düşünüyorum yazmak istiyorum biliyorum doğru bir şey değil sizce ne yapabilirim kızlar
Güncellemeler
4 ay
Koskoca 4 ay onu başkasıyla görünce çok kötü oldum ne yapmalıyım boş boş duruyim mi durmak istemiyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer