Lütfen sonuna kadar okuyun yardım edin?

Arkadaslar son zamanlarda Allah'a, kitaba herşeye küfür etmeye hatta dalga geçmeye başladım dinden çok uzaklaştım ama eskiden böyle değildim çok dindar biriydim. Ama ne olduysa son zamanlarda oldu çok uzaklaştım. Son bir kaç aydır sürekli gece camdan izleniyormuşum gibi, odamda küçükken trafik kazasında ölen bir çocuğu hissetmeye başladım. Uyuyamıyordum gece birden uyanıp cama bakıyordum. En sonunda arkadaşımın babası bana dualar okudu. O beni okuduktan sonra kabuslar görmeye başladım. Mesela rüyamda babamın beni taciz ettiğini gördüm neden yapıyorsun dediğimde hiç bir şey demeden yüzüme güldü, sırıttı. Ama o kadar korkunçtu ki size anlatamam. İkincisi de Kapı çaldı açtım yengem ve annesiydi, içeri geçtiler sonra tekrar kapı çaldı gidip baktım tekrar onlardı. Ben size az önce kapıyı açtım dedim ve onlar da hiç bir şey demeden yüzüe sırıtıp güldüler. Bu rüyaları hocaya anlattım ve o gün kulağıma ezan okudu. O gecede siyah pelerinli birlerinin benim elimden tutup bir yere getirdiler. En sın dayanamadım namaz kılmaya başladım. Namaz kılmamın 3. Gününde yani dün gece, köpek gibi sevdiğim, uğruna herkesi karşıma alabileceğim, resmen taptığım eski sevgilim geldi. Ben yatıyordum, yanıma geldi ve başımı okşadı, bana namaz kılmamam gerektiğini ve bırakmamı söyledi, resmen manipüle etmeye çalıştı. Bana ne oluyor? Rüyamda gördüklerim sevdiğim insanların kılığına giren 3 harfliler mi?

Lütfen sonuna kadar okuyun yardım edin?