Lütfen sonuna kadar okuyun?

İyi akşamlar, buraya içimi dökmek ve sizden bir konuda bilgi almak istiyorum. Çok sevdiğim, değer verdiğim, duygusal bir bağ kurduğum ve bir dönem baba figürü olarak gördüğüm bir hocam vardı; ancak zaman içinde bu bağın zayıflaması ve öğretmenimin bana mesafeli davranması benim bir hayli kırılmama sebep oldu. Bu üzüntü ve kırgınlık öfkeye dönüşüp benim yanlış kararlar almama, yanlış şeyler yapmama neden oldu. Ne acıdır ki, öğretmenimin numarasını yayıp karısına Instagram'dan "Başta kocan, sen ve geri kalan aile üyeleri olmak üzere hepinizi öldüreceğim" diye yazdım. Karısı da avukat olduğu için o gün emniyete gidip siber şubeden benim yaydığımı ve yazdığımı öğrenmişler. Öğretmenim, karısını şikayetçi olmaması için zor ikna etmiş, dediğine göre. Ben bunu yapanın ben olduğumu öğrendiklerini bilmiyorum tabii ama sonra yaptıklarımdan pişman olup özür dilemeye karar verdim öğretmenimden. Ertesi gün gelmesini bekledim, kendisi biraz geç geliyordur. Ders zili çalınca nöbetçi hocanın sınıfa girmesiyle sınıfa girdim ben de. Sınıfta da bir grup kız, ben ve öğretmenime küfretti. Ben zaten yaptığımın pişmanlığını yaşıyorum, azap içindeyim. Kendimi rahatlatmak için kızın üstüne koşup saldırdım, kızın saçını asla bırakmıyorum, kız da benim saçımı bırakmıyor. Normalde uysal bir öğrenciyimdir ama... Kız benimle okul açıldı açılalı arkadaşlarıyla uğraşıp zorbalık yapıyor. Bunun için bir kere annemle müdür yardımcısına da şikayet ettim, tutanak tuttular ama yine rahat durmuyorlar. Ben 3 ay iyi tahammül ettim bunlara ama uysallıkta bir yere kadar, en sonunda patladım. Disiplinlik oldum, kıza ceza verdiler mi bilmiyorum ama ben 2 gün uzaklaştırma aldım. Rehber öğretmeni bugün annemi aramış, ben bugün okula gitmemiştim, 2 gün uzaklaştırma aldığımı söylemiş. Annem de yok yazılacak mı diye sormuş, o da evet yok yazılacak, rapor getirirseniz özürlüye geçeriz demiş. Öyle bir şey var mı arkadaşlar? Ben uzaklaştırma alınca yok yazamazlar diye biliyorum. MEB'in yazısını okudum,
Lütfen sonuna kadar okuyun?