Sonuna kadar okur musunuz lütfen?

Bundan 3 yıl önce memlekete gittik amcamlarla beraber uzun yola (20 saatlik yol ve beraber yolculuk yaptık) kuzenim (amcamın oğlu) beni senelerdir hiç görmemişti köyden döndükten 1 sene sonrası bana aşık olduğunu çok beğendiğini hoşlandığını ve bunu içinde tutamadığını söyledi bir anda oldu ve insan secemiyor karşındaki kişiyi kendimi çok uyardım oğlum nabıyosun sen kendine gel kızında erkek arkadaşı var zaten diye içinden kendini sürekli uyarmış hislerini tutmaya ilerletmemeye çalışmış söyledi köyden döndükten sonra hemen hemen hayatındaki olan biten her şeyi bana anlatıyordu sürekli yazıp duruyordu bu itiraftan bir kaç ay sonra başka bir ilçeye onun yanına gittim alkol alıp içtik iliş. kiye gir. dik benim 2 senedir iliş. kim yoktu zaten duygusal boşluktaydım yapmam diyodum yaptım 2 gün il. iş. kiye girdik ama cidden çok pişman oldum çoğunuz farklı bakcanız yapmam dediğim her şeyi de kendi elimde olmadan yapıyorum ve gerçekten sevgiye ihtiyacım vardı bana çok güzel olduğumu söyledi bussuru iltifatlar etti falan ben sürekli reddediyordum soğuk yapıyordum abim olarak görüyorum pişman olduğumu durumu unutmasini söyledim oda tamam için rahat olsun falan dedi bir kaç ay sonra da başkasını buldu ciddi ilişkide şu an Kasım'da da nişanları var nedense bana çok dokunuyor bu durum. İkimiz haricinde bu durumu kimse bilmiyor yaşadıklarımızı konuşmalarımızı falan arada hâlâ bana yazıyor ama nabıyosun nasıl gidiyor falan diye herhangi bir aşırı samimiyet ya da başka bir amaçla değil kafam çok bulanık içimdeki vicdan beni rahatsız ediyor ne istediğimi bilmiyorum ikisini yan yana daha görmedim ama fotoğraflarını gördüm sadece fotoları bile canımı yakmaya yetti bide yan yana görürsem nasıl olurum bilmiyorum bile ve gerçekten bir şeyleri başlatan ben değilim üstüme gelmeyin yanlış olduğunun bende farkındayım benim üzerime gelmeden yazar mısınız nabcagimi ve onları öyle görünce nasıl dayancagimı bilmiyorum baya belli ederim gözlerim dolar ve asabi olurum ben 21 yaşındayım kuzenim 28 yaşında
Sonuna kadar okur musunuz lütfen?