Lütfen sonuna kadar okuyup yardımcı olur musunuz?

Ben kendimi çok ezik ve zayıf karakterli buluyorum asosyallik var biraz kalabalık ortamlara girmek istemiyorum insanlardan kacasim geliyor ama kendimden yaşça büyük kişilerle flörtlesiyorum ki onlar yazıyor diye yoksa onları bile bulamam hayatımda sadece baglanirsam 1 kişi oluyor başka diğer türlü istesemde olmuyor başkaları yazsa bile sadece o kişiye alıştığım için ilgimi cekmiyolar diğerleri gibi olup konusamiyorum (flortken bile) 2 senelik ilişkim vardı (yaşıt) kötü şekilde bitti o zamandan itibaren gözüm açılmaya başladı ve kendimden yaşça olgun olan insanlar istedim hep hayatımda olgun olunca belki düzgün olur diye arayışında oldum 2 senelik ayrılığımdan sonra başladı hepsi zaten tüm insanları çözdüm uzak durmak istedim iğrendim korku oluştu sürekli birileriyle konuşurken sürekli içimde acabalar ya da benimle ilgili neler düşünüyor kafasında ne var soruları oluyor gerçekten ciddi evlilik olcak bir ilişki düşünüyorum ama kendime güvenimde yok sadece şu konuda benim babam çok ben kelimesini kullanan biri egoist biraz kendinden hep örnekler verir ve hep kendini yüceltir annemde yanlış anlaşılmasın saf karakterli biraz baskın yapılı içine atar ya da karşısındaki insanları alttan alır biraz güçsüz ben anneme çekmişim ve bende anksiyetede var panik atak ta var kendimi ifade de hiç edemiyorum çekingenlik utanma asosyallik var derken de bulduğum kişinin ailesiyle sorunlarım olur anlasamam beni sevmezler beğenmezler istemezler kesin diye düşünüyorum her duyguyu aşırı fazla yaşıyorum bu normalden çok farklı mutlu olunca kendimi kaybediyorum durdurağım yok sürekli kahkahalar oluyor mutsuz olunca sürekli bir şeyler olcak bir şey yasiyacam içimde çok kötü hisler var diyip kendimi zorlayarak ağlıyorum sürekli titriyorum üşüyor gibi oluyorum nabicam bilmiyorum çaresi nedir onuda bilmiyorum bir psikologa falan gitsem bu şekilde böyle anlatamam tam kendimi ifade edemem çünkü konuşamıyorum da düzgün şekilde :( tüm bunlardan nasıl ne yaparak kurtulucam
Güncellemeler
+1 yıl
Ailem var ama arada onlarda da problemler oluyor çok fazla abartılacak derece değil ama gerçekten zor bir yaşantım var bazen Allahim lütfen vaktinden önce canımı al ben cesaret edemiyorum diye yalvarıyorum ağlarken ama işte günahı olmasa gerçekten kendi canıma kendim son verirdim yazamadigim o kadar çok şey var ki
Lütfen sonuna kadar okuyup yardımcı olur musunuz?