Ne düşüneceğimi bilmiyorum. Siz yerimde olsaydınız ne yapardınız?

2 yıllık bir ilişkim var acısıyla tatlısıyla geçirdiğimiz koca 2 yıl. Bir sürü zorluklar atlattık bunun başında aileler var ben stajyer avukatım erkek arkadaşım garsonluk yapıyor benim için hiç önemli değil sırf mesleği yüzünden benim ailem ona ön yargılı yaklaştı. Onun ailesi de bana şort giyiyorum daha önce başka erkek arkadaşlarım olmuş vs diye değişik sıfatlar koydu. Bir sürü olaya rağmen birbirimizi hiç bırakmadık. Ben çalışmak için başka şehire gitmiştim erkek arkadaşımı görmek için onun yaşadığı şehire geldim annesi bizi görmüş “Sen hala o kızla görüşüyor musun bu evden boş ver git!” Diyip 1 tane eşyasını bile vermeden evden attılar ve erkek arkadaşım 1 haftadır arabada yatıyor. Ben onu çok seviyorum çok üzülüyorum. Bugün yanına gittim birden bire bana ters davranıp “Konuşalım bir çözüm bulalım” dememe rağmen bunun bir çözümü yok sen eve git dedi. Eve geldiğimden beri de arıyorum açmıyor, mesajlarımı görüldü yapıyor..

Güncellemeler
+1 yıl
Evet arkadaşlar dün gece yanına gittim ayrıldı benden bizim bir sonumuz yok dedi
Ne düşüneceğimi bilmiyorum. Siz yerimde olsaydınız ne yapardınız?