Sizce nasıl olur benim yerimde olsanız ne yapardınız?

Benim bir kuzenim var yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi beraber büyüdük nerdeyse herşeyi beraber yapardık gezerdik ederdik filan elini cebine attırmazdım maddi durumları iyi değil di bende yardımcı olurdum ona. Kontorum yok derdi yollardım müzik yapıyordu stüdyo tuttum mezun oldu kıyafetini aldım hediye ettim filan. Sonra bu ne zaman sevgili yapsa beni dıslardı hep konusmazdı filan keserdi iletişimi benimle söylemezdi de anlatmazdı sonra aradan zaman geçer kendisi gelirdi barısırdık hep bu yüzden de çok kavga ederdik geçen sene yanına gittim gezdik ettik eve döndüm mesajlar da ters konuşmalar başladı birden ters ters konuşuyordu sordum yok bir şey dedi sonra öbür kuzenim den öğrendim flörtü olduğunu yazmadım oda yazmadı aradan zaman geçti birisi bana istek gönderdi bende kabul ettim. Bana dediki kuzenini tanıyorum bana ayarlasana dedi bende karışmam benle konuşmuyor dedim şu an zaten sevgilisi varmış dedim sonra bana yavsadı bende ağzıma geleni dedim engelledim meğer flörtü oymuş zaten gitmiş kuzenime senin kuzenin seni bana kotuluyor bana küfür ediyor demiş. Sabah bir uyandım bir ton beddualar etmis engellemisti beni kuzenim aradım açmadı engelledi annesini aradım konuşmadı filan bir senedir ben nere gitsem o gelmedi o gitse ben gitmedim memlekete bile gitmiyorum aileside tabi ondan yana olunca kestim konuşmayı onlarla da
Sizce nasıl olur benim yerimde olsanız ne yapardınız?