Eşim son bir kac senedir arkadaslariyla her hafta disari çıkıyor. Cikmasi sorun degilde bana söz verip ektigi cok olur ve isin icinde kacamakli yalanlar var. Mesela arkadaşı cok israr etmis güya ama tesvik eden kendisi veya erken gelecem diyip gece gec saatlerde gelmesi. Cok konustum ama fayda etmiyor.
Bugün yine ayni sekilde arkadasiyla cikti diye bende kuzenimle gece çıktık ama haber verdim kendisine. Bunun üstüne sadece tamam askim dedi. Gittiğimiz acik hava partisinden video paylaştım ama ne merak etti ne yanimiza katilmak istedi hatta aradığımda ben eve geciyorum dedi.
Onda evin anahtari yok kaybetti ve beni beklemek zorunda. Bende inadına pesin sira gitmedim ve tam bir saat sonra acelesiz döndük. Beyfendi arabanin icinde bekliyorken garaja ben gireyim siz gidin park yeri bulun dedi. Iki kadin gecenin 2sinde felaket sinirli bi sekilde cikmak zorunda kaldik aramaya... kendisi cok yorgunmus efendim
karsiligida su sözler: ben sana cokmu iyi davranıyorum? (Sinirli ve israrci)
Okadar bıktım ki anlatamam. Inanilmaz bencil birisi. Birde bi oğlumuz var herseyi bana aldittirir o birseye elini sürmez.
Sizce 33 yasinda ama hala icinde 16 yas ergen çocuğundan kurtarmam icin ne yapmaliyim? Beyler sizce bu adama nasil davranilmali ya da? Bosamak kolay gibi ama degil
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer