Siz benjm yerimde olsaydınız ne yapardınız?

sevgilim öğrenci tek yaşıyor yan komşusu da kız öğrenci çok yakın değiller ama kız ne zaman sipariş verse sevgilime aldırıyor evde misinndiyip bende bir yerden sonra rahatsız olmaya başladım artık alma diye çünkü sürekli işi düşüyor yolda görse samimiyete giriyor makyajsız tanıyamadım mi beni aaa günaydın gibi canım saçma bende iyice rahatsız oldum engelledim telefonundan kizi kapıyı çalarsa bir şey istemek için açma dedim. bir gün tatlı koymuş tabağa vermiş sevgilime teşekkür niyetinde bunu duyunca iyice istemedim rahatsız oldum sonra sevgilimin evinde kedi var şehir dışına gitmesi için mecburen mama ve su için ona isi dustu bende bu gibi acil durumlar hariç muhattap olma deidmmengeli kaldırdı mesajları at diyorum sildim diyor kızla konuşmasını bana söylemedin ne yazdı dedim mama su verdim yazmış kız bir gün sonra gereksiz görmüş silmjs mesajları bende sevgilime kızdım bundan sonra bana yazsın sana değil dedim ben nasıl böyle bir şey diyeyimn ona diyor bu son olsun dedim bir dah muhabbet olsun istemiyorum o yokmuş gibi davran binada dedim komşum o benim engellemeyecegim bir daha silmeyecegim senin saçma düşüncelerinden dolayı demeye başladı eskiden senij için herkesi silerim senden habersiz kus ucmayavak diyen insan bende ya o ya ben dedim ilk bi sacinin teli olamaz dedi ama hala konuşmaya devam edeceğim işi düştüğünde gideceğim o bana güveniyor bana koşuyor koca ilçede kismemiz yok diyor dünkü bok ne kadar tanıyor sanki sonra tercih yapmıyorum diye inada bindirdi bende engelledkm yazmadı smsten falan 2 gündür konusmuyoruz

Siz benjm yerimde olsaydınız ne yapardınız?