2 yil önce köye nineme gitmiştik teyzem hersene oradadir ve resmen o evi sahiplenmiş 2 tanede eşşek kadar kizi var gittigimizde ne zaman buz dolabini açsam koşa koşa gelip ne ariyorsun derdi evde yururken bile gozune batardik bunlar annemle malatyaya gitti 2 kizi yanimda kaldi ve ayni yastaydik evi ben temizlerdim yemek yapardim hic bir yardimlari dokunmazdi benimde zoruma giderdi kizlari bunu arayip sevdigimiz yemekleri yapmiyor diyip dolduşmustu annelerini neyse bunlar malatyadan geldi bir anda kavgayla eve girdi bende mutfakta bulasik yikiyordum evi bok götürüyor dedi bardagi uzerime firlatti argo konustu annem dayanamadi kavga etti defolup gittiler 2 yil sonra annemler baristi bizim eve geldi hoş geldin demedim yanina dahi gitmedim benim için böcek kadar bile degeri yok ama annem kac gundur konusmuyor benimle
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Barışmış gibi yap çünkü içten kestirirler her zaman saf olma ama ortamlarda da suçlusu senmişsin gibi durma
Ayni ortamlara girmiyoruz annemin memleketine bir daha da gitmedim zaten gitmeyede niyetim yok ya ne dusunurse dusunsun gram umrumda degil allah belasini versin onun
Bela okuma boş ver gitsin. Anlaşılan seni canından bezdirmişler
Ya hic bir zararim dokunmadigi halde arkalarindan birkez bile konuşmadigim halde sürekli kötülükleri dokundu yani şu yaşima geldim birtek onlara beddua ettim
Nenem derdi beddua döner dolaşır geri gelir diye şahsen ben küfrederim ortamlarında da olmuyorum tavsiye ederim.
Dogru ama insani artik cidden zıvanadan çıkartiyorlar bende kesinlikle ortamlarina girmiyorum ama okadar yüzsüzlerki bugün bütün kötülügü yapiyorlar yarin hiç bir şey olmamis gibi evine geliyorlar
İşin zor ya. Dövsen dert sövsen dert. Yerinde olsam çok takmam.
Takmiyorum muhattap bile olmuyorum ama benum asalak annem sorunlu yani okadar hakaret yedi okadar sey yaptilar onlar icin bana kusuyor
Annen akrabaları ile ters düşmek istemiyo. o da farkındadır ama napsin kadın.. misal benim de kavgalı olduğum akrabam var köydeki ev müşterek dededen kalma ben elimi ayağımı çektim cenaze falan olur giderim ancak. Kendisi bilir beni hani o kavgamdan sonra arkamdan bir kez konuştu tüm sülale şahit olacak şekilde verdim cevabını... Hani senin durum " ne ölüme ne dirime " mevzusuna dönerse annen baban zorda kalır. Sen sana arka çıkmalarını bekleme sadece kendini ezdirme tez canlı da olma yerinde cevap vermesini de bil. 👍
Biz tek bir olaydan değil yillardir eziliyoruz annem ailesi tarafindan sevilmiyor değer görmüyor düşün hersene köye gidiyor ve hersene kadinin burnundan getiriyorlar ben muhattap bile olmuyorum evime geldiklerinde hoş geldin tenezzülünde bile bulunmuyorum ki böcek kadar değerlerinin olmadigi onlari yoksaydigimi bilsinler
Baban neden izin veriyor madem
Okurken sinirlendim iyi yapmissin
Yani daha neler neler oldu anlatsam sinir krizine girersin
Sonuçta akraba yanlış davranmissin
Ya sanki bana bi yararimi var 24 yaşima geldim bir ihtiyacin var mı diye sormadi benim bir seyim degil annemin kardesi benim tek kan bagim kendi ailem gerisi zerre bir seyim olmuyor
Bunlar yanlış düşünceler annenle bağı seninlede bağı oomasi demek sevmez görmek iatemezsin onu anlarım ama onların hatırı yoksa sahibinindemi hatırı yok
Anneminde hatri yok eger benim annem gercekten beni sevseydi o kadini o eve sokmazdi cunku o kadinin ilk hatasi degil bunlar defalarca boyle yapti gorgusuz bencil sadece kendini ve cocuklarini dusunen bir kadin cocuklarina birsey olsa dunyayi yikiyor ama benim annem bize onun yarisi kadar bile sahip cikmadi oyuzden yok ben o kadini affedersem kendime saygisizlik yapmis olurum ve onun tekrar tekrar hata yapmasina musade ederim eger bana bir yarari yoksa karnimi doyurmuyorsa cebimi doldurmuyorsa zor zamanlarimda halimi hatrimi sormuyorsa neden kendimi ezeyim ki niye yani bos beles biri
Kin ve nefretle dolusun hayirlisi
Bana defalarca kez zarari dokunan herkese öyleyim en hayirlisi bu ne kadar ezik olup gormemezlikten gelirsen okadar ezilirsn
Sen haklısın
Bende öyle oldugumu dusunuyorum