Biz kuzenimle dört senedir konuşmuyoruz görüşmüyoruz önceden iyidik yedigimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi ben çok destek oldum ona maddi manevi ama vefasız cıktı inkar eder oldu üçüncü kişiler için değişti gitti konuşmuyoruz ondan sonra da ama beni hep herkese çevresine kötü bir şekilde anlatıyor şerefim namusun hakkında konuşuyormuş bunu bir kere duydum sonra bir daha duydum olur olmadık laflar söylüyormuş benim numaramı sevgilisine verip aratıp tehtit ettirdi bunu iki kere yaptı birisinde sustum aileme dahil söylemedim ama ikincisinde artık ailesini aramak durumda kaldım söyledim hala susmuyor ve herkese hala kötü aksediyormus beni ki kendisinin bana yaptığı şeyleri sanki ben yapmısım gibi anlatıyormuş herkese magdem öyle birisiyim bana güvenmiyordu benimle neden yiyip içiyordu neden benimle geziyordu ben namussuzsam o da şerefsiz o zaman ki benimle geziyordu dedim kendisini aramadım ama ailesiyle de onlada asla muhattaplıgım yok
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Nasıl bir kuzenmiş ya
Yenim ediyorum tiksindim ya vallahi ben böyle bir insanla yedim içtim gezdim ve bunları yaparken benim paramdan yedik içtik asla cebinde beş kuruşu olmazdı olsada vermezdi yani misafir gelmiş diye gezdirirdim ederdim bana. yaptıgına bak yani sevgili yapıyor anında satış hadi gittin defolup da kavga ediyoruz benim numaramı ne hakla verirsin ya sevgiline
Keşke görüşmeyi kesseydiniz o kişi sizin kuzeniniz olamaz kendi kuzenime şükrediyorum gercekten de
Zaten üç senedir konuşmuyorum görüşmüyoruz ki konusmadıgım halde devam eden bir rahatsızlık var arkamdan konuşmalar sevgilisine aratmalar üç senedir konuşmuyorum hala ısrarla millete neler demiş arkamdan
Peki derdi neymiş neden öyle yapıyor kuzenin?
Menfaat bitti parayı yedi yedi benim paramı çünkü küçük şehirde oturuyorlar aradıgını bulamazsa bile ben alır gönderirdim gezdirirdim sonra ne oldu üni kazandı burs aldı para gördü eli şimdi nişanlandı asla gitmedim nişanına da dayımı arayıp söyledim benim kızınla da ailenle de isim olmaz beni aratıyor bak sevgilisine benim numaramı vermiş dedim sahip ol kızına dedim yoksa kötü olur dedim söyledim hala beni kotulemis ya ben bunu bir akrabamın düğününde duyuyorum duyan duymayan kalmamış kavgamızı ama hep ben suçlu olarak gostermis
Muhattap olmayacaksın salıp gidiceksin ya açıkçası niye muhaytap oluyorsunuz ki
Ben zaten sildim yok konusmuyorum karşılaşınca bile yüzümü cevirip gittim ailesine bile selamım yok benim ama duyduklarım beni sinir etti bak ona rağmen arayıp söylemedim hesap sormadım allahından bulsun diye hergun beddua edip cekiliyorum kenara ama bir daha bir şey daha duyarsam bitti onlar
Hem benim paramı yiyecek hem beni saticak hem beni suçluyacak öyle kuzenin taaaa
Siz çok iyi niyetli bir kizsiniz ve başınıza bu yüzden her şey geliyor benim de bu tarz böyle olaylarım oldu açıkçası
Akraba değil akbaba cinsiymiş
Yedi içti benimle asla da para konusu etmedim gelirdi gezdirirdim filan hep benden giderdi ama sonra işte sevgili yapınca da haydi anında. satış ya bunun içinde kus kaldık aylarca tutup beni aratıp sevgililerine beni tehtit ettiriyor ya ailesine. soyledim yetmedi şimdide sanki ben sevgililerini arıyormusum gibi anlatıyormuş herkese ya zaten üç senedir konuşmuyorum görüşmüyoruz ben ne biliyim senin sevgilini ben geçen sene birisi yine aradı ben kuzeninin sevgilisiyim diye tehtit etti
Güzelliğini çekememiş şıklık sal gitsin
*şıklık
Seni kiskaniyo bence
Ya vallahi katil edecek beni çok kötü olucak ayrı şehirlerdeyiz eğer öyle olmasaydı belkide şu an da bitmişti ama ben bu kişiyle yedim içtim hergun konusuyorduk arardık birbirimizi cebinde parası olsada vermezdi ya minimum iki kez veya üç kez bir şey ısmarladı ben ise her seferinde gezmeye gelirdi ben oderdim gezdirirdim helal olsun derdim ama sevgili yapınca anında satış kavga ederdik bu yüzden de tutup benim numaramı vermiş sevgilisine beni aratıp tehtit ettiriyor hadi onu da geçtim millete benimle ilgili olur olmadık sanki ben sevgililerini arıyormusum gibi anlatıyormuş ulan zaten üç senedir konuşmuyorum görüşmüyoruz benim numaramı geçen sene verdi arattı konusmadıgımız halde
Tek knsmk istr msn
Üşendim okumaya
Ona bi ders vermen şart
Dayımı aradım annesini aradım yani soyledim zaten numarasını değiştirdi heryerden engelledi beni kendisine ulaşamadım dayıma söyledim bende kızına bak sahip ol yoksa kötü olacak ben oraya gelirim daha kötü şeyler olur dedim benim numaramı vermiş sevgilisine beni aratıyor dedim nişanlandı gitmedim konuşmuyorum ailesiyle de dahil cunku annesi benim kızım yapmaz diye geziyor hala annem gitti nişanına dua etsin annemin gittiğine ama hala devam eden bir beni kötüleme var magdem ben kötüydüm benle niye yiyip içiyordu
Ben diyeceğimi ailesine dedim Allah'a havale ediyorum yok devam ederse de gider orayı basarım
Yahu sakin ol gel çözüm bulalım işte sana