Siz yerimde olsaydınız ne yapardınız?

Avukat stajyeriyim annem ve babam ayrı babam Ankara’da avukat ofisi kurulu düzeni ve tabii aramın da çok da iyi olmadığı üvey annem var ben annemle İzmir’de yaşıyordum annem teşhisi konulduğu için psikiyatriye yatırıldı zaten aramız kötüydü ben de İzmir’de staj yapıyordum. Şimdi stajım bitti Ankara’da avukat olan babam da beni yanına onunla çalışmam için bekliyor fakat burada 2 yıllık çok da sevdiğim bir ilişkim var kurye olarak çalışıyor erkek arkadaşım da yakından hayat durumlarımı bilmesine rağmen eğer Ankara’ya gidersen bu ilişki burada biter sen gidince dışarı çıkarım bir şey olur alkol şu bu derken Ezgi zaten Ankara’da yapıyordur baskı hissiyle bir şeyler yaşanır gidersen biter diyince benim boynum eğilmedi resmen koptu. Dün avukatlık stajım bitti babam da beni bekliyor annem de hastaneden çıkıyor annemle yaşamak zaten istemiyorum her şeyi bir sorun, erkek arkadaşım da böyle dedi ve dün ben zaten senin gideceğini biliyordum güzel bir hayat seni bekliyor sağlık olsun dedi ama aynı zamanda aşkımlı canımla konuşmaya devam ediyor. Kafamı iyice karıştırdı duygularım darmadağın Ne yapacağım fikirlerinizi bekliyorum
Siz yerimde olsaydınız ne yapardınız?