Bayan olarak evi ben gecindiriyordum eşimin ailesi zengin o ara küstük yeni barıştık onlarin güzel bir evi vardı bildiğiniz saray gibi koy gibi bir ilçede ama yeni mutfak eşyaları alındı ama altımızda oturup sürekli bize gelmek istiyorlar evi inceliyorlar temiz olun hesabi dışarı çıkmak istesem merkeze gidemezmisim koy yeri imiş laf olurmuş sürekli onlar ne isterse o oluyor babası para veriyor eşime o şekilde gecime geçtik şu an yasadigim sehirdende taşınmış oldum bu yüzden şu an hayat çok zor her şey para fatura o bu su ye iç para diye kabul ettim öyle taşındım ben ama burada özgürlüğüm hariç geçinme şansım var yerimde olsanız ne yapardınız kendime ait evim var küçük orayı bırakıp geldim özgür olup calisirmiydiniz biraz dinlenirmiydiniz sürekli gelip gitcekler diye koca evi tüm gün siliyorum çokta dinlenmek sayılmaz tabi
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kendi özgürlüğüm kendi evim kendi param bence hata etmişsiniz az olsun öz olsun ama benim olsun
Biraz pişmanım demi az olsun benim olsun yayıncılık yapyrdum platformun birinde az kafam rahat etsin diye geldim ama asla etmiyor
Yazdıklarından anlaşıldığı üzere bu sistem insan ömrü çürütür baskıya kimse gelemez
Herşeyden haberleri olsun istiyorlar tek başıma gidemezmisim dikkt çekermisim guzelmiyim falan fistan ne güzeller var dünyada tek kız benmişim gibi beni kandiracaklar aklı sıra herkesin gelini kızı var
Para harcama ayagın alışmasın yersen sözlerini gidin kendi evinize
Yerimde olsan ne yaparsin bacım kendimden olan esyalarida getirdim ben canım gibi
Canım. demis kendime hakaret etmiştim🙄
Ben kimseye bogun eymem kimseye üç kuruş para içinde özgürlüğümü teslim etmek az kazanırım öz kazanırım kafam rahat olur eşimde çalışsın bi zahmet baba parası alcaksa niye evlenmiş
Bencede
Ise giremiyor yazdığın şeyler mantıklı ama birde iç yüzü var
Neden giremiyor peki sebebi nedir
Çalışıp eve bakıyordu daha önce ama bir olaydan dolayı hüküm yedi geçmişten olan bir mahkemeden benle evlenmeden önce olan davasındaki dosyadan yedi sebebi ise mahkemeye gitmemesi sorumsuzluğu senin yazdığın şeylerde doğru umarım hayırlı olan olur beynim düşündükçe ağrıyor artk
Cok üzücü bir durum varlik içinde özgürlüğunun kısıtlanması, ben olsam direkt giderim... tabiki önce esini ikna et, net ve açık bir şekilde konuş...
Herşeye karisiyorlar defolup gitsemmi bile diyorum
Ne istediğini gerçekten bilen akıllı bir kadına benziyorsun, o yüzden iyi ve yerinde bir hamle yapman lazım...
Yeni geldim daha az bakaym duruma göre hareketmi edeyim bilmiyorum
Haklı olmak mı istiyorsun, yoksa mutlu olmak mı? Çoğu zaman hem haklı hem mutlu olmak mümkün değildir. Öyleyse bırak çoğu zaman başkaları haklı olsun. Sende mutlu olmayı tercih etmelisin, eşin le kısık bir ses tonuyla vede kararli konuş... sen güçlü bir erkek olduğun için bu teklifimi kabul edeceğini varsayıyorum, bize her türlü bakarsın de...
Kendisi hükümlü ise giremez 🥺
Babasıda kadın bıçaklamis varlık olup. sikintili aile bunlar
Psikolojik mobbing yani en hassas nokta dan konuşman gerekiyor
Himmm kaç senelik evlisin
6 sene
6 senedir nasıl gecindiniz?
Ise girebiliyordu yeni hüküm yedi yedi yiyeli ben gecirdirdim evi
Neden hüküm giydi?
Neyse özel durumlarsa mesaj olarak yaz, buradan yazma
Bunu niye merk ettnmi o onun hayatı soru o degl
Anlıyorum, yani mecburiyettinin siniri anlaminda, buda orada durmaniza bir etken olduğu için...
Allah yardımcın olsun
Amin kardeşim dua et bana
Ederim tabikide
Özgürlüğü tercih etseydiniz keşke
Gerçekten öyle sürekli benim için robotlar aliyorlr ama hiç mutlu deglm dışarı çıkmama karisiyorlar cnku
Çalış