9 yıllık eşimle ilgisizliği yüzünden tartıştık ve evi terk etti, şimdi ne yapmam gerekiyor?

Her hafta bir gün akşam buluşup sabaha kadar oyun oynuyorlar dünya yansa gidiyor, ilgisizligi yüzünden güzelce anlatıyordum bak bu evliliği ben böyle yürütemem diye konuşmanın ortasında arkadaşlar bekliyor şimdi de gitmem lazım diyep gitti. Defol o zaman dedim gitti,2 gündür arama sorma yok eve de gelmiyor. İkimiz de kariyerli toplumda saygınlığı olan mesleklerdeyiz. Kötü alışkanlıklarımız yok onun arkadaş budalalığından başka. Arkadalarının yanında beni yok sayar. Ve ben bunlardan yoruldum değiştirmek içer da ne bir çabası ne sözü var. Öte yandan 7 yaşında çoçuğumuz var tek başına çocuk büyütmek de zor geliyor. Ne yapsam bilemedim.

Güncellemeler
+1 yıl
Eve döndü ama ben konuyu o kadar kendi kendime ve burada sizinle konuştum ki onunla tekrar konuşma isteğim kalmadı. Hiç bir şey olmamış gibi devam ediyoruz tek fark benim ondan beklentim kalmadı.
9 yıllık eşimle ilgisizliği yüzünden tartıştık ve evi terk etti, şimdi ne yapmam gerekiyor?