Selamlar,
Tartışma veya ayrılık durumunda duygusal olarak sakin kalmak önemlidir. Kontrolünüzü kaybetmek veya duygusal tepkilere kapılmak, sorunların daha da büyümesine ve iletişim kopukluğuna neden olabilir. Kendinizi sakinleştirmek için derin nefes alın ve biraz zaman ayırın.
Eşinizle iletişimi sürdürmek önemlidir. Ancak, her ikinizin de duygusal olarak gerilim altında olabileceğini ve biraz zamana ihtiyaç duyabileceğinizi unutmayın. İlgili olduğunu düşündüğünüz bir zaman diliminde, sakin bir şekilde konuşma isteğinizi ifade edin ve iletişimi yeniden kurmaya çalışın. Eşinizin neden ayrıldığını ve ilgisizlik hissi yaşadığını anlamaya çalışın.
Empati göstermek, sorunları daha iyi anlamanıza ve çözüm bulmanıza yardımcı olabilir. Onun duygularını dinleyin ve anlamaya çalışın. Evlilik veya ilişki sorunlarında profesyonel yardım almak, iletişimi iyileştirmek ve sorunları çözmek için faydalı olabilir. Evlilik danışmanlığı veya terapi gibi kaynaklardan yardım almayı düşünebilirsiniz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, arkadaşlarımızın da söylediği gibi haftada 1 gün çok normal yani bu kadar da olabilir kendi kişisel alanı veya deşarj olma günü olarak bu kadar bir hakkı olduğunu düşünüyorum. Geri kalan diğer 6 günde eğer genel olarak iyiyse, zararlı bir şeyi yoksa sıkıntı etmeyin bence ama anladığım kadarıyla siz ondan memnun değilsiniz bu insandan yani böyle bir evlilik ne kadar sağlıklı bir şekilde gider bu saatten sonra o da düşündürücü. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılÇiftlerin bireysel alanları da olması gerekiyor aksi halde zaten ilişki ve evlilik çok daha bunaltıcı olacaktır.. Önemli olan o alanın dışında ki zamanlarda sana karşı yaklaşımı ve hissettirdikleridir.. Var olan durum seni rahatsız ediyorsa bir süre kendini geri planda tutmayı denemek ve kendisine kaybetme korkusunu yaşatmak, kişinin duygularını tekrar körükleyecek ve bu davranışlarına yansıyacaktır.. Aksi halde zaten profesyonel destek almaktan başka çareniz kalmamıştır..
02 Yorumla
Soran+1 yılBayramda onun ailesine gidecektik bu kavgayı bunun için yaptığımı düşünecek. Sürekli adımı ben atıyorum. Ben bitti desem biter bir çabası isteği yok
- +1 yıl
Değerli ve özel hissetmediğiniz hiç bir ilişki içerisinde bulunmamanızı tavsiye ederim..
+1 yılTerapiye gitmeyi düşündünüz mü? Sana olan ilgisi azalmış, sende doğal olarak bundan şikayetçisin. Haftada bir arkadaşlarıyla buluşması gayet güzel. Şöyle yapmayı da deneyebilirsin. O gideceği gün sen çocuğu ona bırakıp, arkadaşlarımla buluşacağım önceden plânlamıştık de git. Aynı onun yaptığı gibi. Belki o zaman seni anlar.
04 Yorumla
Soran+1 yılBenim arkadaşlarıma vakit ayırmamı sorun etmez ama ben zaten ayda 1 giderim en geç 10 da dönerim
- +1 yıl
Her hafta yap. Onun gibi yap diyorum asıl o zaman görürsün
Soran+1 yılAdam yok zaten şu an nerde onu da bilmiyorum. Aramıyor da. Ben mi arasam gel konuşalım desem
- +1 yıl
Sende arama. Bakalım ne yapacak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBoş ver giderse o kaybeder
00 Yorumla
+1 yılHaftada bir gün adamın kendine vakit ayırmasinda sıkıntı nedir bu kadar sık boğaz edilmeli insan bu sizin içinde geçerli aynı şekilde biraz mesafe nefes alanı birakin.. Birgün o ise sizde birgün böyle bir program yapın o gün de o kalsın evde mesela.. o zaman bu kadar sıkıntı olmayacaktir.. adam böyle yapınca sizinde alan olmayınca sıkışmış hissedip. adami da sık boğaz edip kötü bir tartışmada huzur bozuyorsunuz
20 YorumlaGereken konuşmayı yapmışsın ve bunu üstüne kendine çeki düzen vermemiş. Böyle bir durumda direkt boşanmayı tavsiye ederim ama gördüğüm kadarıyla çocuğun için evliliğini sürdürmek istiyorsun. Bu nedenle onun seni anlaması için misilleme yapmanı tavsiye ederim. Yani sende ona aynı şekilde davranmalı, ilgisiz bırakmalısın. Sorumluluklarını yerine getirmemelisin.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet boşanmayı düşünmüyorum. Aramalı mıyım?
Sorumluluklar derken ne yapmamak?- +1 yıl
Yemek yapma, ütüsünü yapma, ona hizmet etme.
Soran+1 yılÜtüsünü kendi yapıyor, yemeği de ona özel yapmıyorum oğlumü yaptığımdan hepimiz yiyoruz. Kahvaltı hazırlıyorum tabi
- Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış anlama ama haftada bir gün oyun oynamak için kötü bişey yaptığı yok yani nerede ne yaptığını biliyorsun neden bu kadar sorun ediyorsun başka büyük bir sorun yoksa. Bırak ne yaparsa yapsın. Gitmesi konusunda gelir nasıl olsa biraz zamana bırak...
02 Yorumla
Soran+1 yılAramayım mı? Yedek kıyafeti bile yoktu. Bir sürü masraf yaptı inadından
- +1 yıl
Ne masrafı ama arama demedim biraz bekle gelir nereye gidecek dedim. Fakat bir kaç gün geçti ise olmaz böyle gel konuşalım dersin. Fakat bu haftada bir arkadaşlarıyla oyun işi sorun olmamalı sen abartmışsin...
Ablacim cocukla hic mi ilgilenmiyor? okulu ogretmeni hafta sonu parki gezisi hastanesi doktoru bilmez mi yani kocan? Cocugunuza ait neyi bilir neyiyle ilgilenir? senin hakkinda ne bilir ne yapar mesela? bana senin istedigin ve sadece sen istedigin icin onun yaptigi biseyi soyler misin?
01 Yorumla
Soran+1 yılSağlık konularına çok takıntılı, ilgilenir. Çok duyarlı biri değil, nitelikli bir ailede büyümemiş çoğu şeyi üniversitede öğrenmiş. Ama arkadaşlarına çok özverili ve kibar bu bir gerçek. Çocukla vakit geçirmeyi sohbeti bilmez.
Sadece benim istediğim ona saçma gelen şeyleri çoçuktan önce yapıyordu şimdi ne ben istiyorum ne o yapıyor
+1 yılBoşa gitsin. Çocuğum demişsin bir de onu düşün öyle bir insanla birlikte yaşayıp kendini kötü etkiliyorsun bu çocuğunuz için daha kötü bir etki olur. Yani çocuğun öyle bir ortamda daha kötü etkilenir ve travmalar yaşayabilir. Çocuğunun kötü bir ortamda yetişmesini istemiyorsan boşa o adamı gitsin. Sen kendi ayaklarının üstünde dur ve bunun için birinden destek arama. Saygılarımla.
00 YorumlaEğer sürekli yapıyorsa sıkıntı ama haftada bir cok değil canm onunda hayatı var bırak haftada bır takılsın arkadaşları ıle sende takıl kural belirleyin kendinize oda böyle mutlu oluyor demekki evlilik hapis hayatı degıldır kendi özel hayatlarınızda olmalı
01 Yorumla
+1 yılHaftada 1 gün gidiyormuş zaten, bu kadarını yapmazsa bunalıma girer ilişkinizede yansır, kafa dağıtmaya ihtiyaç duyuyor, önemli olan diğer günlerdeki tavrı size karşı, benimde aynı evde yaşadığım sevgilim haftada 1-2 kez sabaha kadar takılırdı arkadaşlarıyla ve bişey demezdim doğal hakkı yoksa adam ilişkiden soğur, benimle oldugu vakitler bana ilgiliydi cunku neden kızayım ki
01 Yorumla- +1 yıl
Ama arkadaşlarının yanında seni yok sayması cok ayıp gerçekten şimdi okudum bunu, erkeklerin anladığı tek dil netliktir ben boşanmak istiyorum diye söylemeniz lazım kaybetme korkusuyla soğuk duş etkisi olması lazım adamda eğer gerçekten seviyorsa, me boşanması demesi lazım, demiyorsa da onun kafasında bu evlilik çoktan bitmiş zaten yolları ayırma vaktiniz gelmiş demektir, ve o size nasılsa sizde öyle davranmalısınız kısasa kısas olmalı ilişkide erkeklerin anladığı dil bu
Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. Biraz sakin kalmaya çalış; değişmek istemeyen birini değişime zorlamak sürüklemek onu daha da kötü hale sokar. Hayat her zaman bu şekilde ilerlemeyecektir bir noktada duracak bu davranışlar. Size tavsiyem biraz sabredin ve kendizi de hırpalamadan
10 Yorumla
+1 yılBir süre aykırılık olacağı kesin. Meselenin ciddiyetini anlaması lazım. Ama haftada bir geceyi bu şekilde ayırmasında da bir problem olmamalı. Sanırım diğer zamanlarda da ilgisizliği var, sadece bir gece için böyle düşünüyor değilsin değil mi?
03 Yorumla- +1 yıl
Beklenti olmadan evlilik nasıl olacak dersin?
Soran+1 yılBilmem ama onda bir şey değişmeyecegi kesin ve ben çoçuga bağırmaya başladım.
- +1 yıl
Çocuğu ayrı tut lütfen, biliyorsun o aranızda en masum olan. Adını koy, soğuduysan uzaklaş, gerekirse ayrıl.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılInsanların kendine ait zamanları olmalı Haftada bir gün gidiyorsa gitsin ne var bunda Bence sen psikolojik baskı yaptığın için adam daha da uzaklaşıyor defol git falan ne oluyor Defolup gider ondan sonra haftada 7 gün evde duracak adam ararsın.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynı yoruma gerek yok +1 aynen böyle
Aşk İlişkileri konusunda 18,2b cevap paylaştı. Güzelim çocuğun hatiri için bu evliliğe acı zulüm katlanır çocuk üniversiteye başlayınca eğer adam olmazsa bosanin çocuklar mutlu aile içinde büyürse başarılı olur geleceğine parlak olur onun hatırına katlanır derim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hiç bir şey ilgisizse zaten sana karşı bir hissiyatı yok demektir tartışmada bahanesi olmuş gidene yol yakışır umursama üstüne düşme bir yerleri iyice kalkmasın ne kadar önemsemezsen o kadar kendini o kötü hissedecek
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. Yani düşündüm de varlığı ile yokluğu bir zaten onun gidesi varmış oğlunuz her şeyi idrak edecek yaşta evet belli bir düzen oturturmak zor ama bence siz güçlü bir kadinsiniz.
Bir kadın ilgisiz yasayamaz.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılhaftada bir gün ilgisizlikle bağdastırılacak bir durum değil aslında. kişisel alan kesinlikle olmalı, ayrı ayrı vakit de geçirmeli çiftler. nerede olduğunu, ne yaptığını biliyorsan abartılı bir tepki vermişsin
01 Yorumla
+1 yılSana olan ilgisi ve önceliği azalmış gibi. En ufak bir tartışmada da evden gidiyorsa tehlike çanları çalmaya başlamış demektir. Biraz sukunet ve ayrılık iyi gelebilir. Sabır
04 Yorumla
Soran+1 yılEvden gitmeyi son bir senedir huy edindi, tartışsak gider ben arayana kadar gelmez. Yoruldum artık
- +1 yıl
Sanki küçük şeyleri büyütmeye başlamış gibisin. Bizde sizin gibi bir aileyiz. Bir erkek olarak çekilecek yanımız olmuyor bazen. Böyle durumlarda kadının birleştirici olması yararlı oluyor
Soran+1 yılBenim aramam mı gerekir bu durumda. Bu da benim içime hiç sinmiyor
- +1 yıl
Senin hatan yok ama araman için illa hata yapman gerekmiyor. Eşin sonuçta senin. Adım atmak erdemdendir.
Aşk İlişkileri konusunda 878 cevap paylaştı. Onu karşınıza alıp güzelce konuşun. Baktınız olmadı o zaman bir iki kısa ayrılık denemesi yapabilirsiniz. Bu en azından iki tarafın da konuya odaklanmasını sağlayabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılKim bilir nerde kalıyor ne yapıyor, aramıyor eve gelmiyor ki onu karşıma alıp konuşayım.
İş arkadaşlarıyla semineri vardı biz de gittik onunla. Küçük bir tatil olsun diye orada bile arkadaşlarıyla takıldı bizi yok saydı. Akşam da arkadaşlarıyla dışarı çıktı. Erkesi gün gezi oldu, otobüste o arkadaşının yanına oturdu ben tanımadığım gezi rehberi adamla yan yana gittim yol boyu. Ve onda bunların hiç birinin özrü yok
+1 yılneden böyle davrandığını anlamaya çalış. ilişki terapisti iyi gelecektir
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılarkadasla bulusmak normal de sen sana ilgisi azaldigi eski askli sevismeli gunlerin gibi olsun istiyorsun. sana azcik prensesim guzelim dese sorun biter gibi. bence bu bosanma sebebi degil yazik edersin
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet tabiki değil. Beni anlamışsınız. Konuşmada bin de bunu diyordum ona; tamam arkadaşlarına vakit ayır ama burayı yok ederek değil. Gitmem lazım diyip gitti bu konuşmanın orta yerinde
Cevap sahibi+1 yılyani seni hic takmamasi hos davranis degil, bunu yapmasinin sebebi ne kavga var belliki
Cevap sahibi+1 yılistedigin ilgi mi yoksa sevilmek mi
Soran+1 yılSevimek tabiki
Cevap sahibi+1 yılbana yazarmisin daha dogrusu konusalim mi?
Soran+1 yılÖneriniz nedir
Cevap sahibi+1 yılcalisiyo musun? bakimli ol, kendine dikkat etmiyosan kiloluysan ver fit ol, sosyallesmeye bak
Cevap sahibi+1 yılozelden yazmaz misin yasin kacti
Soran+1 yılÇalışıyorum. Güzel kariyer sahibi biriyim
Cevap sahibi+1 yılsenin beni eklemen icin napmam lazim kariyer sahibi guzel bayan? soruyorum ama cevapsiz birakiyorsun ilgimi cektin iste
+1 yılHayatta değer vermesi gereken şeylere değer vermeyen bir koca
Yolunu sapıtmış, aklini iyiye kullanamayan , nimetlere nankörlük yapan ve bunun farkında olmayan ir kişilik, ne yapsan düzelmez artık
Bende bir tutam sevgiye muhtaç, azıcık ilgiye aç ve hayatında hiç sevgilisi bile olmamış biri olarak , kocanın tutumu bana çok çok ters00 YorumlaBoşanma, eşinin huyuna git. Fazla daraltmayın bir birinizi özellikle diz eşinizi. Haftada 1-2 gün eşle dostla vakit geçirmek herkesin hakkı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Adamı çok boğuyon galiba, haftada bir gün oyun oynasın ne var yani? Sen de gir servere sende oyna
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 680 cevap paylaştı.
+1 yılSeni yok sayıyor açıkça olsan da olur olmasan arkadaşlarıyla mutlu daha nereye kadar sürdüreceksin böyle kendine olan saygını kaybedeceksin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. haftada bir günü kendine ayırması 9 senelik bir ilişki için kabul edilebilir bir şeye benziyor. diğer 6 gündeki iletişiminiz önemli asıl
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Boşanmak çözüm değil... fazla sıkma. Aynısını biz de yaşadık
01 YorumlaBitir , düşünme , zararın neresinden dönsen meselesi
00 Yorumla
+1 yılDönerse senindir dönmezse zaten hiç bir zaman senin olmamıştır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılEşle ilgisizlik yüzünden kavga edilirmi ya adam evi terk ettiyse başka yerde kalır
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Haftada bir günse bırak gitsin. Kalan 6 gün de sana karşı nasıl o önemli.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanki baska seylerde var gibi geliyor bana, bir insan bu kadar kolay vazgecemez bence
10 YorumlaŞimdi evde onu beklemen gerekiyor şaka şaka
Neyse boşan diyorum bilmem çocuklarınız var mı varsa da umarım velayetini sen alırsın nolursa olsun hakkını savun derim00 Yorumla
+1 yılgidenin de ölenin de ardından en babası 3 gün yas tutuluyo sende öyle yap baktın gelmiyor, huzur vericek şeyleri paylaşa bilicegin birini bul kendi e 🦅
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZaman ayrı dünyaların insansınız hayat sizin hayatınız tercih sizin
00 Yorumla
+1 yılBence direkt boşa hiç takma bile çocuğunuda al kendinize güzel bi hayat kurun böyle çocuğa da yazık adamın zaten kendine hayrı yok böyle gitmez en yakın zamanda bosan
00 YorumlaBunalımda olabilir psikolojik olarak sorunları olabilir, sürekli ilgi beklemek yerine derdine derman olmayı deneyebilirsin.
00 YorumlaPeşini bırakma senin çocuğunu taşıyor önemli olan çocuğun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı. Evi terkettiyse direk boşan :D
018 Yorumla
Soran+1 yılAğız dolusu gülecek ne var bunda.
Soran+1 yılBöyle gitmiş olması bitirmek mi demek.
Soran+1 yılNapmamı önerirsiniz
Soran+1 yılÇalışıyorum. Güzel bir mesleğim var. İkimiz de kariyerli insanlarız ama tek başıma çocuk büyütmek fikri zor geliyor
Soran+1 yılSeviyorum, o da beni sevdiği söylüyordu.
Çoçuğum var sonuçta
Soran+1 yılBunu da dedirtmeden ama bir sonuca bağlansın istiyorum. Gitmeli dönmeli bir evlilik olmamalı. Oğlum da bunlara şahit olmamalı. Tavsiyeniz var mı
Soran+1 yılBu da onun peşine düşmek değil mi ama
Soran+1 yılArayamıyorum içim almıyor. Annem ben arayım sen ne yapıyorsun diye sorayım dedi
Soran+1 yılO zaman bir gün daha bekleyim yarın iş yerine gideriz çoçukla eve yürüme mesafesinde zaten
Çocuğu ona bırakıp bosan
10 Yorumla
+1 yılSuç kiminse o gelip özür dilesin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcinsellik yasamiyorsan kendine baglayamazsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,1b cevap paylaştı.
+1 yılodun bi erkek işin zor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYaşlarınız kaç?
04 Yorumla
Soran+1 yıl35-41
Cevap sahibi+1 yılİlgisizliği bu seviyeyse bosanmak gibi bir seçenek var maalesef sadece. Öyle bir durumda yıkılır mısın? Karakter yapın nasıl?
Soran+1 yılBoşanmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılNereye kadar peki?
+1 yılBitir uzatma.
00 Yorumla
+1 yılhemen bosan avukayıma talımat verebılırım ıstersen
00 Yorumla
+1 yılBoşan
00 Yorumla
+1 yılO evlilik yürümez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılboşanacağını söyle
00 Yorumla
+1 yılCocuk var mı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Boşann
00 Yorumla
+1 yılGitsinnnnn sen de bana gel ☺️
00 YorumlaHaftada bir gitsin arkadaşlarıyla ne olacak ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılBoşa
00 Yorumla
+1 yılGit yalvar
00 Yorumla
+1 yılSorumsuz bir insan
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt