- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAnlattığın gibi bir iki tokat olacağını düşünmüyorum. Anlatım şeklinden de çocuk olmuyorsa tek suçlu kadındır erkek her zaman güçlüdür sağlıklıdır diye saçmalayan birisiniz belli. Bu konuda da sürekli üstüne gitmişsiniz demek ki ki sinir olmuş yemek yapmamış git iki yumurta kır ye demiş. Sen de onu ewdeki yemekleri sen pişireceksin hep diye anlayıp kadını dövmüşsün kadın da uğraşmak istememiş gitmiş. İyi de yapmış. Zaten kısır kadın düşüncesiyle acaba getirsem mi diyen birine zaten dönmesin. Hastanede bakmamışsınız belli. Ama inşallah sorun sizdedir ve baktırmadığınız sürece çocuk da kolay kolay olmaz. bir hastaneye gidilse çok rahat çözülecek bişey çıkabilirdi. Suçunu kadına atıp hem kadının üstüne gidip hem de kendini aklamak kolaya geliyor. Hem kadını dövüp hem de kadına telefonda hesap sormak da daha büyük ayıp. Kadın vaz geçip dönecekse bile sayende artık hiç dönmez. Eski eşimde de dönmemi istiyorsan gel kendin al dediğimde umrunda olmadı banane gelmezsen gelme dedi. Sen de öyle demişsindir kesin. Annem gönndermişti beni o zaman üvey babam geldiğinde kovmasın diye. Ama onun ailesi kabul edip ewinde tutuyorsa inşallah hiç dönmez
21 Yorumla
Soran+1 yılYazdıklarımı bile anlamamışsın yazık snaau
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 929 cevap paylaştı.
+1 yılSenin erkeklik duygunun içine etsinler sen daha "erkekliğin" ne olduğunu kavrayamamış insanlığın tadına bakmamış kadını kendine yemek vermek zorunda olan bir hizmetçi gibi gören vermeyince de onun canını acıtan insanlık kemaline erisememis bir oluşumsun gelmiş bir de burda yargılamayın diyor. Sakın ama sakın bir daha gitme karının yanına sen bu erkeklik duygusu saçmalığı ve öfke kontrolsüzlüğü yüzünden o kadının canına bile kastedebilirsin potansiyel katil sayılırsın çünkü şiddet şiddeti doğurur elin bir kere alıştı mi hep öyle gider o yüzden ikiniz içinde en doğru olanı artık bir araya gelmemeniz senin de kadınlardan uzak durman..
32 Yorumla- +1 yıl
Şimdiden görüşümü eksileyecek olan insan musveddelerinin beynini s...
Soran+1 yılSen öyle san. Birazdan evden çıkıp onu eve geri getirecem karar verdim.
Çocuk meselesi sadece kadından kaynaklı olmayabiliyor ve bu kadının elinde olan bir şeyde değil. Yinede kendini de karını da yıpratacaksa yol yakınken dönün. Ayrıca bir anlık sinir deme, insanlar cinnet geçirirken de bir anlık oluyor ve sonuçları malum. Kendine hakim olmayı bileceksin, gerekirse git psikolojik destek al.
38 Yorumla
Soran+1 yılSorun eşimden kaynaklı hanımefendi. Bu konuda işim üzerime çok geldi ilk defa ona elimi kaldırdım
- +1 yıl
Evlenirken çocuk için evlendin o zaman sen? Doktor eşinden kaynaklı olduğunu söylediyse, sonuçta tedaviler var, hiç olmadı tüp bebek tedavisi denilen bir şey var. Keşke evlenmeden önce doktora götürüp acaba kız arkadaşımda çocuk doğurma konusunda bir sıkıntı var mı diye sorsaydın. Sizler için bebek sahibi olmak kolay, asıl sıkıntıyı kadınlar çekiyor.
Soran+1 yılBir kere olsun bu dünyayı erkeklerin gözünden bakmaya çalışın bize bir şeyin kolay olduğu yok. Eşimi sevdiğim için evlendim. Çocuğum olmuyor diye üzülmem de gayet normal
- +1 yıl
Üzülebilirsin ama sen bunu çok farklı bir boyuta taşıyorsun, en azından öyle ifade etmişsin bence. Benim kastım gebelik süreci, doğum ve doğum sonrası süreç, kadınlar için daha zor. Ayrıca stresin çok büyük etkisi var doğurganlık üzerine, sorunu olmayıp sırf stresten gebe kalamayan da var.
Soran+1 yılEvet biliyorum ben de doktorum ama onu hiç üzmem maaş kartım bile onda
Soran+1 yılBaşka sorunlar da burada yazamıyorum ama siz anladınız
+1 yılsen yanlıs yapmsısn bılader ben dövmedım dırek postlaıdm evıneee bıletını alıp yamek yapmaz ıs yapmaz sen çalslsyorsan ısın varsa ev ısleırnı o yapsın haa oda çalslyorudr sende ortak yapın ya da sen evde bos bos oturusuns derım kadın haklı bosa gitisn sana önerım
010 Yorumla
Soran+1 yılHayır çalışmıyor ben doktorum zaten şu korona felan derken hastanede çok yoruluyorum. Yemek sebebsiz yere yemek yapmamış bir de sen yap diyince ben de kendime hakim olamadım
Bu arada teşekkür ederim beni anlayabilmeniz beni biraz rahatlattı- +1 yıl
yok haklısın tabiki yanı eeşek gibi çalsıss bıde ınsanlarla ugras doktorluk yanı bıde eve gel olmaz eşiniz yanlıs yapmıs bence konsusun anlatın durumu ya anlatım fakrı var sıze dıyebırıdı ya yapamadım dısardan söyleleyleım ama sen yap demsıı hos degıl tecrubelerıme dayanalrak söylüyorum uzun sürelı olmaz erkek olarak idareını kıralını yaptıkca üste cıkarlar
- +1 yıl
ayrıca doktorsanız sıze bısey danısacma mesajdan bana yazarmsınız mumkunse bı konu hakkından net bılgı alamadım yanı özleden yazabırım mumkunse
- +1 yıl
bayan arkadaslar adama yüklenmişşisnzide adam eşşek gibi çalslsıp eve gleıp çamasır utu yemekmı yapacakk bıraz mantık banada oskeılde konussa bende döverım
Soran+1 yılHocam Exper seviyem yetmiyor ya
Soran+1 yılBuradan yazın zaten gizlidesiniz
- +1 yıl
ben gizliden cıkıyım sız tkaıp atın ben yazayım sonra cıkarınsız tkaıpten
Soran+1 yılTamam hocam çıkın
- +1 yıl
ok
Soran+1 yılHocam yazın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılsırf çocuğunuz olmuyor diye eleştiriyorsun ikide bir bunu yazmışsın yazık sizin gibi düşünenlere be! abi eşini seviyosan seven insan asla el kaldırmaz eşine asla !! Eşiniz haklı. illa çocuğunuz olmuyor diye içerliyorsanz bunun için tedaviler var tüp bebek vs. Benim bir çok tanıdığım var çocuğu olmayan evli çiftler ama gayet güzel geçiniyorlar dert etmiyorlar sizin gibi. katlanamıyorsanız boşanın kadını bu kadar eziklemenize gerek yok.
74 Yorumla
Soran+1 yılAsla eziklemedim eziklemem de ona karşı da ilk defa elim kalktı o da bana çok yüklendi
Cevap sahibi+1 yılsinirlydim diye bahane asla olmaz. kalkmıcak o el kardeşim ne olursa olsun ! sen sadece kabahatini hafifletmeye çalışıyorsun aklınca vicdanını rahatlatmaya çalışıyorsun senin gibilere yazıklar olsun ! inşallah o kadın da seni terkeder kadınsız kalırsın !
Soran+1 yılBir insan için bu kadar kötü şeyler istemeniz çok üzücü. Siz kadınlar erkeklerin duygularını asla umursamazsınız
Cevap sahibi+1 yılyaw he he abi sen vicdanını rahatlatmaya devam ok
Onunla düzgünce konuş "bak hayatım canımın içi bana böyle atar yapman hem beni üzüyor hem seni. Sana bir daha el kaldırmayacağım affet beni karıcığım. Ama sen de bana sürekli atar yaparsan trip atarsan sinirleniyorum ne yapayım? Gel evimize dönelim daha iyi anlaşmaya çalışalım bundan böyle, seni çok seviyorum" derseeenn bence çok daha iyi anlaşmaya başlarsınız. Çocuk istediğini de sürekli şakayla karışık bazen de ciddi olarak ima et olur bu iş hahayt aile terapisti mi olsam
214 Yorumla
Soran+1 yılVallaha şu durumda bile beni güldürdünüz ya. Onunla sürekli güzel konuşurum ama sürekli atarlanıyor
Soran+1 yılHiç bilmiyorum sebebini sorduğumda da bir şey yok diyor. Kaç defa sordum çok olmuyor diye üzülme ben üzülmüyorum diye teselli ettim ama onun derdi çocuk değil sizce ne olabilir?
Soran+1 yılSizinle konuşmam mümkün mü acaba? Burada yazamadığım birkaç şey daha var. Siz aklı başında birisiniz bana yardım edebilirsiniz
Soran+1 yılTriist ne?
Soran+1 yılBuardaki nickiniz mi?
Soran+1 yılNasıl bulacsm
Soran+1 yılSiz iki saniyeliğine gizliden çıkın ben istek atayım
Soran+1 yılSiz yazın benim Exper yetmiyor
Eleştirmeyin diyorsunda yaptığın hiç ama hiç doğru değil çok seviyorsun madem nasıl vurdun? Bence ikinizin üzerindede çocuk olmamasının gerginliği var bunu birbirnize yansıtıyorsunuz içten içte kötü hissediyorsunuz.
Eşini seviyorsan gönlünü al tedavi olun Allah bir kapı açar elbet21 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru bir yorum olmuş, katılıyorum size @ggecce
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir anlık sinir mi? Kusura bakmayın ama gerçekten düşüncesizin tekisiniz. Hiçbir nedenle bir kadına el kaldıramazsınız. Seviyorum demişsiniz ama kendiniz bile ilişkiyi devam ettirip ettirmemekten emin değilsiniz. Bence ayrılın kadıncağız sizin gibi birinden kurtulsun!
34 Yorumla
Soran+1 yılAyrılma sebebim çocuk konusunda beklentim olmaması.
Cevap sahibi+1 yılSizin gibi birisi baba olmasa daha iyi zaten!
Soran+1 yılYazdığım iki cümleyle beni yargılıyorsanız üzüldüm size
- +1 yıl
Kardeşim başlığa karımı dövdüm yazmışsın ne yapalım tebrik mi edelim seni alkış mı tutalım
+1 yılBir kadına el kalkmaz ya, anneler kızları ne emekler ile büyütüyor, anneler yavrularına vurmaya kıyamazken, sen gibiler dövüyor. Kadınlara ne olur ise olsun el kaldırmayın abi.
52 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim erkeklik duygularıma hakim olamadım ben ister miydim böyle olsun onu çok seviyorum ama bende bir anlık öfkeyle vurdum.
- +1 yıl
Sen erkek misin be
+1 yılKadina el kaldiran erkek acizdir.. kendinden güçsüz birini esine nasil el kaldırıp incitiyosun şükret eve dönmeyi kabul etmis
314 Yorumla
Soran+1 yılUmarım aynısını siz de yaşamazsınız. Çok ağır eleştiriyorsunuz
- +1 yıl
Büyük konusmuyorum insaniz hersey olabilir basimada gelebilir vurursa ayrılırım bu kadar basit
Soran+1 yılBekara boşamak kolay
- +1 yıl
Şiddeti cok küçümsüyorsunuz karşınızda bir erkek yok güc olarak sizden güçsüz aciz biri var ve siz yemei gibi sorun bile denmicek birsey icin siddet uyguluyosunuz zor degil yani belki onun da günü cok kötü gecmistir olabilir yapmamis max 30 dakikada hazırlayabilirdiniz büyütmeye gerek yoktu.. yazik kadina
Soran+1 yılNeyse siz beni anlamak istemiyorsunuz. Ben size yorgun ve sinirli olduğumu söylüyorum sorun yemek değildi verdiği cevaptı!!
- +1 yıl
Sebep ne olursa olsun siddet olmamasi gerekiyor kendinizi affettirmeye bakin bence
Soran+1 yılAynen tek suçlu benim öyle mi?
- +1 yıl
Siddet sizi hakliyken haksiz duruma düşürdü maalesef:(
Soran+1 yılBakın ben de duygularıma hakim olamadım ona şiddet uygularken inanın o kişi ben değildim bana karşı çok soğuk davrandı zaten yorulmuştum açtımda kendimi iyice kaybettim
- +1 yıl
Ya iste bunlari esine anlaticaksin çiçek al bir kac küçük hediyede olur kendini anlat ins affeder o da
Soran+1 yılİstiyorum ama suçlumuşum gibi davranıpta kendimi affettirmem malum kadınlar şımarya çok meraklı
- +1 yıl
Dayaği yiyen de o ama incinen de o istiyosan özür diliceksin yok özür dilemem dersen hatanin farkina varamamissin demektir
Soran+1 yılSiz kadınlar birlik konusunda çok başarılısınız cidden. Burada beni savunan erkek 1-2 taneyken siz kadınlar ben suçlumuşum gibi konuşuyorsunuz
O senin kölen değil yemek hazırlamalı istememiştir sen hazırla ozman bunun için vurmussun
42 Yorumla
Soran+1 yılİyi de çalışan benim o çalışmıyor. Bakış açınızada hayranım cidden ben ona çalışınca köle olmuyorsam o da iki tabak yemek yapınca köle olmaz
- +1 yıl
İki tabak yemek yapmadı diye döven sensin karını sevseydin açlıktan ölsen ona yine değer verirsiniz dövmek aklının ucundan bile geçmez
+1 yılÇocuğun olmuyor diye getirmekte kararsızsan sevmiyorsundur ve Çocuk olmaması sadece onun sorunu değil belki ilgiye ihtiyacı vardır annemden gel beni al demiş ben bir kadın olarak bunu ben yazmış olsaydım eşimden ilgi bekliyor olurdum demek ki kadın ilgi bekliyor
04 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum sevmez olur muyum. İlgi konusunda haklı olabilirsiniz ama onunla her gün ilgilenmeye çalışıyorum. Doktorum malum bu aralar hastanede çok yoruluyorum bu aralar ilgisiz kalmış olabilir. Zaten iftardan sonra onu eve getirmek için kaynanama gideceğim
- +1 yıl
Bir de doktorsunuz ben de bir sağlıkcı olarak sizi kınıyorum git getir evine sonra da böyle bişeyin bir daha olmayacağı için söz ver elini tut konuş
Soran+1 yılKonuşmaya yüzüm yok ne diyeceğimi bile bilmiyorum
- +1 yıl
Bişey yapmana gerek yok mesaj çek önce konusalım mı biraz de sonra yanına git
Aşk İlişkileri konusunda 762 cevap paylaştı. Dayak biz erkeklerin sorunu en son 10 sene önce attım pişman oldum artık el kaldırmıyorum eğer tek problem çocuksa gider tüp bebek yaptırırsınız ama çocuk olduktan sonra olay çözülecek mi onu düşün ona göre hareket et bence
01 Yorumla
Soran+1 yılTüp bebekte iki defa denedik ayrıyetten başka tedaviler de olduk. Ama cevap vermedi.
- Aşk İlişkileri konusunda 807 cevap paylaştı.
+1 yılSiddet olmasa sana hak vercektim ama sonuna haksizsin
21 Yorumla
Soran+1 yılİnanın çok sinirlendim ve açtım özellikle son 1 aydır trip atıyordu. Bir de hastanede bunla şunla uğraşıyorken sinirlerim gerildi ben de kendime hakim olamadım
Gizli Üye(25-29)+1 yılLütfen ama lütfen gitme. Bak bir anlık sinirle yapmışsın ama şiddetin bir telafisi olamaz. Madem seviyorsun gerçekten o kadını bırak bence yazık ona da. Çocuk olmadığı için tüm gün evde daha da psikolojisi bozulmuş olamaz mı. Yaptığı şey için vurman gerçekten çok incitici , bana kalırsa konuşma tarzından ilerleyen zamanlarda da çok da mutlu olacağınızı sanmam. Karar senin tabi
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden öyle dedin? Yaptığım şeyden dolayı çok pişmanım. Yüzüne nasıl bakacam diye düşünüyorum. Hem eşlerini dövüp tekrar yaşayan çok insan var
Cevap sahibi+1 yılNeden öyle dedim biliyor musun seni elestirmiyorum herkesin hayatı ama. Gerçekten üzgün bir halin yok kardeşim. Karını geri getirip getirmemek konusunda bile tereddütlerin var. Eğer gerçekten uzulseydin hiç buraya uğramadan gider alırdın zaten. Bu birinci. İkincisi çocuk da olmuyor diyorsun. Demek ki çocuk sizin için ilk sıralarda. Yani olmazsa olmazlarda. Bu yüzden de tereddütlerin var. Bu da iki bana kalırsa bu sorunlar ileride tekrar eder kardeşim. Elestirmiyorum ama benim düşüncem bu.
Soran+1 yılÜzgün halim yok mu? Onun yüzüne nasıl bakacam diye kara kara düşünüyorum. Baba olmak isteyipte olamamak çok zor yaşayan tek anlar beni.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılGit maf dile kendini affettir ve asla nlr daha hiç bir kadına el kaldırma
16 Yorumla
Soran+1 yılHocam soru şu aslında çocuğumuz olmuyor sizce bu yuva devam eder mi
- +1 yıl
Neden olmuyor, doktora gittiniz mi
Soran+1 yılDoktorum ben de sorun ben de değil eşimde çocuğumuzun olmamasını beni çok üzüyor sırf bu yüzden parka gidemiyorum
- +1 yıl
Nedir sorun peki, yani tüp bebek olmuyor mu
Soran+1 yıl2 defa denedik olmadı ayrıyetten birçok uygulamada yaptım olmadı. Ben tek çalışıyorum başka tedavilere paramız yetmedi
- +1 yıl
Yani ben karımı bu yüzden boşamam, hayat böyle iyi günde kötü gğmdd kusurları şle sevmek gerekir, ama tabi karar senin
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞiddetin ne bahanesi ne hafifletici bir sebebi olur benim nazarimda bunu siddet görmüş bir kadın olarak soyluyorm aklı olsa sana dönmez zaten çocuk da yok allah da belani versn kardeşim ne diyim
17 Yorumla
Soran+1 yılBeddua etme lütfen sizin adınıza üzüldüm ama ilk kez el kaldırdım
Cevap sahibi+1 yılO ilklerin ardından genelde saklanıyor bu durum beddua tutmuyor merak etme Size birsey islemyr kararsızsan hiç getirme bitir
Soran+1 yılBeni tanımıyorsun beni kimseyle karşılaştırma senin adam hayvansa suç bende mi? Zaten senin gibi kadınlar yüzünden dünya bu halde
Cevap sahibi+1 yılBenim gibi kadınlar mi şaka mı?
Soran+1 yılEvet sürekli insanları tanımadan yargılıyorsunuz. Ne yapayım yani? Çok sinirliydim erkeklik duygularıma hakim olmadım.
Cevap sahibi+1 yılErkeklik duygusu diyor ya bir de neyse biz sizle iletişim kuramayacgz farklı dillerden konuşuyrz yolunuz açık olsn
Soran+1 yılBence siz anlamak istemiyorsunuz beni kocanız gibi biri zannediyorsunuz
Açken erkeklik duyguna sahip olamadım diyorsun, iki tokat çakarken mi erkek oldun odun, kadına el kalkar mı hiç ne kadar cahilsin
30 Yorumla
+1 yılÇok yüz vermişsin şimdi de haksız duruma düşüyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılTroll cevap verme lütfen
- +1 yıl
Trol değil yemek yapmıyom sen yap demiş yüz vermesen böyle diyemez
Soran+1 yılHaklısınız şimdi kadınlarla baş edilmiyor yüzlerine bir kere gülseniz kocanız oluyorlar
Dayak konusunda eleştirmeyin demişsin ama eleştiricem üzgünüm sevdiğine nası kıyabiliyosun ki istediğin kadar öfkeli ol eşin o senin böyle yapman hatalıydı bence gene seni terk edip boşanmak istememiş yani
34 Yorumla
Soran+1 yılBirbirimizi çok seviyoruz ama o da bana kötü davrandı. Yemek hazır değildi onu geçtim rahatsızım hazırlayamadım deseydi ona asla kıymazdım ama sen hazırla diyince köpürdüm. Erkeklik duygularıma hakim olmaadım
Soran+1 yılSiz bekar olduğunuz için anlamamanız gayet normal
Bence eşinin ayaklarını öp. Özür dile. Bir tatile çıkın. Çok hayvanlık etmişsin.
06 Yorumla
Soran+1 yılDışarıda bırakmam zaten getirecem o dediklerini yapmam
Soran+1 yılBana yemek hazırlamayan bir kadını yemeğe mi götürecem? Hem o da suçluydu. Akşam beraber bir film izleriz zamanla unuturuz bu olayı da
Soran+1 yılUnutmasın için elimden geleni yapacam hem beni çok seviyor bir daha böyle bir şey de yapamayacağız
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞiddet göstermen çok büyük bir yanlış ama oldu hata tamam bunu takefisini edebileisin bir dahada yapmassın
15 Yorumla
Soran+1 yılBeni affedeceğini söyledi ama çocuğumuz olmuyor ve bu olay beni çok yoruyor onu geri getirmem konusunda kararsızım
Cevap sahibi+1 yılNe oldu hemen pes ettin oturup konuşun bir çıkar yol illaki var araştırdınız mı çocuk mevzusunu her şeyin elbet bir kolay yolu vardır boşandın diyelim bundan sonraki hayatında ne yapıvaksın daha boka gidersin
Soran+1 yılHocam sorun eşimden kaynaklı tedaviye de pek sıcak bakmıyorum neden böyle yapıyor hiç anlamadım
Soran+1 yılSonra ne yapacam bilmiyorum başka biriyle evlenmeyi düşünüyorum
Aşk İlişkileri konusunda 790 cevap paylaştı. Çocugun olup olmaması Allah dan gelen bişey seviyorsan eşinle barış zamana bırak
00 Yorumla
+1 yılZaten çocuk olmuyor sevgi olsa nolcak hazır elime bir fırsat gecmisken boşasam mı diyosun
10 Yorumla
+1 yılÇocuk konusunda doktora gidin bizim söyleyeceğimiz şeyin önemi yok. Kıza yazık getirme hayatına iyi bir insan alsın senin gibi biri ile ömür mü geçer.
31 Yorumla
Soran+1 yılKötü olduğumu nereden çıkardın
+1 yılAman çocuğunda olmuyor diye düşünüyosun ne sevgisi kafadan bitmiş iş seven insan insan çocuksuzda yaşar
09 Yorumla
Soran+1 yılBekar ve genç olduğun için beni anlamıyorsun
Soran+1 yılÇocukla alakası yok sadece ben de her baba gibi çocuğumun olmasını istiyorum. Arkadaşlarımın çocuklarını görünce gözlerim doluyor sırf bu yüzden parkın önünden geçemiyorum. Geçen bir kıdemli abla sordu eşin hamile mi diye sesimi çıkaramadım. Çocuk istemek benim de hakkım
- +1 yıl
Evlat edinin ayrıca eşini sevdiğini sanmıyorum
Soran+1 yılKendi kanından bir çocuğum olsun istiyorum. Bebekliğini görmek istiyorum baba demeyi ben ona öğretmek istiyorum. Bir anlık öfkeyle kendimi kontrol edemedim diye sevgisiz biri değilim
- +1 yıl
Evlatlık bebeklerde var
Soran+1 yılKendi kanımdan olsun istiyorum. Büyük ihtimalle siz evli değilsiniz beni anlamanız zor
- +1 yıl
Ya bırak kendi kanındanmış ataerkil erkek
Soran+1 yılSenin kafan basmaz
- +1 yıl
Yaw he arkadaşım
+1 yılKaraktersizsin. Boşan kadın senin gibi birinden kurtulsun.
43 Yorumla
Soran+1 yılKarım beni seviyor ben de onu seviyorum
- +1 yıl
Soran senin gibi birini kimse sevemez boşa uğraşma :D
+1 yıldoğru yapmamışsın ki öldür öyle ayrıl ayıp. o da can. ben bulamam bu salaklar döver ya. lanet olsun erkekliğine
10 YorumlaSana hak veriyorum kardeşim. O kadın dayağı hak etmiş özür falan da dileme. Bir daha da vurmak yerine başka yollar dene
01 Yorumla- +1 yıl
Öldürsün en iyisi ne demek kocasına yemek yapmamak?
Ben olsam senin gibi birini boşardım.
32 Yorumla
Soran+1 yılAma eşim sen değilsin
+1 yılSacmalamissn hersey cocuk demekmk
03 Yorumla
Soran+1 yılÇocukla alakası yok sadece ben de her baba gibi çocuğumun olmasını istiyorum. Arkadaşlarımın çocuklarını görünce gözlerim doluyor sırf bu yüzden parkın önünden geçemiyorum. Geçen bir kıdemli abla sordu eşin hamile mi diye sesimi çıkaramadım. Çocuk istemek benim de hakkım
Ayrıca sorun çocuktan ziyade onun bana olan tavırlarıydı- +1 yıl
Bir kadin durduk yere triplenmez bir sebebi vardir tokat atip hirsini almissn zaten
Soran+1 yılTamam sorun neyse gelsin bana anlatsın. Tokatı atarkenki o ben ben değilim. Kendimi kaybettim hem şu an nasıl yüzüne bakacam diye düşünüyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle çok sorular soruldu ayrıl bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılPardon da ilk yazdığında ne demek istedin? Böyle çok sorular soruldu ayrıl bence ne demek oluyor?
+1 yılHaksızlık yapmışsın, derhal gidip özür dile.
03 Yorumla
Soran+1 yılAma onun da suçlu olduğunu düşünüyorum
- +1 yıl
Dövmekle suçlu olmuşsun sen.
Soran+1 yılAma o bunu mecbur kıldı. Hem çalışmıyor yemek yapması çok mu zor olurdu
Tokat atmak ne ya ne kadar Çok kötüsün
21 Yorumla
Soran+1 yılAma o da yemek yapmamıştı üstüne üstlük sen hazırla dedi işten gelmişim yorgunum açım insan kocasına böyle davranmamalı
+1 yılIyi halt etmissin bir daha dönmesin de gör
21 Yorumla
Soran+1 yılLütfen önyargılı yaklaşmayın her şey bir sinirle oldu. Geri döneceğini söyledi
+1 yıltedavi ol
01 Yorumla
Soran+1 yılNe tedavisi kardeş? Sinirlendim duygularıma hakim olamadım. Onunda suçu vardı anlaşılan yazdıklarımı tam idrak edememişsiniz
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar