Eşimi dövdüm evden ayrıldı ne yapmalıyım?

Troller cevap yazmasın ciddi bir konu hakkında görüşlerinizi almak istiyorum erkekler siz mutlaka yazın çok kararsızım

Merhaba eşimle 2 yıldır evliyiz çocuğumuz olmuyor zaten birbirimizle de anlaşamıyoruz. Eşim özellikle son 1 aydır fazla tripliydi.

En ufacık şeye bile alınıyordu. Cuma günü eve geldiğimde çok yorulmuştum yemeği hazırlamasını istedim o da yemek yapmadığını benim yapmam gerektiğini söyledi ben çok sinirlendim 3-4 tane tokat attım sonra banyoya gidip kendini kilitledi tabii benim öfkem geçmedi ben de evi terk ettim. Geceleyin eve geldiğimde evde yoktu. Ben de neredesin diye aradım açmadı. Bu sabah mesaj atmış eğer geri gelmemi istiyorsan bu akşam annemlere gel beni al ama bir daha şiddet olursa gözünün yaşına bakmam.

Çocuğumuz da olmuyor ve eşimi de çok seviyorum ama bu ilişkiyi yürütmek beni baya yoruyor özellikle de şu korona musallatıyla da uğraşıyorken.

Dayak konusunda da lütfen eleştirmeyin amacım ona zarar vermek değildi bir anlık sinirli oldu her şey umarım erkekler beni anlar

Çocuğumun olmasını çok istiyorum ama 2 yıldır olmuyor bu düşünceye daha fazla dayanamıyorum siz olsanız ne yapardınız?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar soru şu aslında eşim gitti geri gelmek istiyor ama çocuğumuz da olmuyor onu geri getirmem konusunda kararsız kaldım siz olsaydınız ne yapardınız? Sonuçta çocuğum olmuyor ve bu beni çok üzüyor ama eşimi de çok seviyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Ya kızlar rica etsem hemen yargılamayın istiyerek olmadı. Eve geldiğimde çok yorulmuştum açtımda yemek niye hazır değildi dediğimde de sen hazırla dedi ortada hiçbir sebep de yoktu. Ben de açken erkeklik duygularıma hakim olamadım. Lütfen biraz anlayışlı olun
Eşimi dövdüm evden ayrıldı ne yapmalıyım?