Yeni evliyim 6 ay oldu tam 2 aylık eşim hamileydi eşimle evin içinde sorunlar yaşadık küçük tartışmalar diyebilirim 2 kere annesinin evine gitti onu aldım barıştık sonra yine mutluyduk yine küçük kavgalar yaşadık annesi gile gitti şimdi gelmiyor cicek gönderdim cevap vermedi çiçekten sonra akşam onu çağırdım 6 saat boyunca konuştum özür diledim ağladım karşısında eve gel diye oda hafif hafif ağladı hayır gelmem artık çocuğu aldıricam dedi sonra eve bıraktım annesi gil ona hiç bisey demiyor kızım ne derse o diyorlar eve bırakınca benden para istedi atacaktım ama çocuğu aldırmak için istiyormuş bende hayır deyip bidaha konuşma benlen dedim sinirlendim geri arayacaksın beni barışmak için şimdi annesi gilde ve gelmiyor yazayım mı lütfen yardım edin çok özledim onu.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Geçmiş olsun olur böyle şeyler lakin şimdiki evliliklerde boşanma çok hızlı oluyor. Kararı sen ver. Yönlendirmek istemiyorum.
Nasil bi karar vereceğimi bilmiyorum psikolojim bozuldu alışmışım ona motorla eve gidiom hep onu annesi gilden alırdım arkama bakiom yok eve gidiom kapıyı açardı yok
Özlediysen yaz istersen. Lakin evlilik ve çocuk farklı konular. Ben karışmam. Yerinde olsam. İlerisini düşün derim ne senin onu nede onun seni üzmesine gerek yok. Zaten bir kadın çok ciddi bitirdiyse bitmiştir. Dönse bile çoğu şey etkisini gibi olmaya bilir. Aldırmak istiyorsa. Bir kadın ya tehdit ya da ... Biraz kendine gel. Hatta kafa dinle sakince düşün.
Düşündüm ona da dedim egerki öyle bisey yaparsan alırsan çocuğu konuşmayalım daha iyi aldırıp tekrar oturup benle konusacakmis o dedi
İlginç çocuk mu istemiyorum kafam karıştı. Vallaha çocuk aldırıp tekrar konuşmayı düşünen bana samimi gelmedi. Ama istemiyorsa anlarım. Şunu bil şimdi ayrılmak ilerde ayrılmaktan kolaydır. Kadınların dediklerine güvenmiyorum. Ben. Genelde yaptıkları farklı oluyor.
Çocuk erken demeye başladı ama ilk zamanlar çok mutluydu sonradan küçük kavgalardan olmaz bu çocuk ded8
Bir kadın çocuğa hayır diyemez de erken der. İlk zamanlar normaldir. Beklendiği gibi gitmezse sorunlar başlar. Gerçekten zor bir durum sana bir tavsiye vereceğim. Bu insanla evlenmeyi sen seçtin. Şimdi de kimseden fikir almadan kararını ver. Bazen hata yaparsın doğruyu bulmak için.
Beklemeyi düşünüyorum ben yalvardım çünkü cicekte yolladım bakalım ne yapacak boşanmak istiyorsada bosaniriz yapacak bisey yok
Yapacak bir şey yok..
Kendi haline bırak
Eşyalarını yavaş yavaş alıyorum bugün mesajda yalvardım ona ama halen aynı
Evi mi boşaltıyorsun
Eşyalarını yavaş yavaş alıyor
Boşanmaya karar vermiş kafasında bitirmiş
abi karışşık ne dedin de gitti
Hakaret ettim çok sinirlendim orucun ilk günüydü arkadaşına gitmek istedi yok dedim ama normalde hep izin veririm bu sefer vermedim sonra gideyim niye gitmeyeyim gibisinden sorular sordu sg ozaman nie bana soruon dedim sonra erkeksen bidaha de o kelimeyi dedim yeter sus dedim kavga etme dedim konuyu kapat dedim sonra annesi gile sabah bırakmıştım eve dönmedi o günden beli
Sen mi bıraktın onu annesine. Yani o kendi gitmedi , sen dedin yallah ananin evine dedin
Yok sabah normal kavgasız bıraktım akşam almaya gidince gelmedi 2 kere aradım kilidi balkondan attı bana gelmedi
Yani kaldıramamıştır o dediklerini yani bekle süre var annesi ile konuş ya anne de sizde kalsın bir süreye hani sinirimi geçsin sonra Siz konuşun ben almaya geleyim de bu arada eşinin yaşı kaç senin yaşın kaç
Erken evlendik sevgiliykende benle hep ayrilirdi bende evlenince yapmaz dedim çok çaba sarfettik evlenmek için 19 yaşında o ben 20 ben kürdüm o denizlili
Şuanda Denizli'de mi yaşıyorsunuz
Antalya doğma büyüme antalyada yaşıyoruz
Anladım nasip kısmet artık. Bende denizliliyim.
Evet farkwttim anlamadım çok sebepsiz Bi kavgalarımız vardi hep küçük bardağı doldurmuycak şekilde hepsi ama annesi gile gitti 6 saat buluştuk güldük çocuk gibi şakalaştik ama yine annem gike bırak dedi beni bıraktım sonra beni arayıp para istedi çocuğu aldırcam diye aldirirsan seni şikayet ederim demiştim acaba benden onaymi bekliyorum anlamadım
Biraz bırak kendi haline
Öyle yaptım çekildim köşeme şu an bekliyorum
Geçmiş olsun döner belki
İnşallah
Sevmiyor demek ki seni
Ama ağlıyor sevmiosun beni deyincede seviyorum diyor yalan atma diyorum sen bilirsin diyor inanma diyor lan ben seviyorum bak ben gidemiyorum diyorum ama olmaz diyor bizden görmüyorum geleceği diyor
Git barışmak için her şeyi yap
Çok şey yaptım 6 saat dil döktüm dönmüyor
Boşayacaksin
Seviyorum dediği nkadar kolay değil