Eşim evi terk etti. Ne yaparsam barışır?

5 yıllık evliyim, evlenmeden önce eşimin maddi durumu iyiydi fakat sonra sonra bozulmaya başladı biz evliyken. Düzelir diye bekledim bekledim ama olmadı bir türlü. Hatta o kadar ki bir ara bana çalış dedi? Ben çalışmak istesem onunla mı evlenirdim? Babamın evinde çalışmamışım koca evinde mi çalışacağım elalem ne der? Bütün arkadaşlarım gününü gün ediyor kargonun biri geliyor öteki gidiyor ben de evde kös kös oturuyorum. Büyük kavga çıktı evde çalışma konusu kapandı ama eşim o günden beri ne zaman pahalı bir şey istesem durumum yetmiyor demeye başladı. Arkadaşlarımın evine gidiyorum robot süpürgelerinden dikey süpürgelerine kadar herşeyleri var, benim onlardan neyim eksik? Ben de eşime bir ders vermek istedim ve gece gizlice kredi kartını aldım köşede de birkaç altın vardı yatırımlık dursun diye attığı onları da aldım bozdurup ne istiyorsam gidip aldım. Bütün arkadaşlarıma da hava attım bakın benim kocam da bana alıyor diye. Akşam kocam bir geldi ateş püskürüyo resmen demediği kalmadı resmen. Götürüp iade edeceksin ya da çalışıp kapatacaksın o borcu diyor ben asla böyle bir şeyi kabul edemem. Bütün arkadaşlarımın kocası çalışıp karılarına ne istiyorsa alıyor sen de bana mı ödeteceksin borcunu sün*pe misin sen falan dedim, adam olsaydın da bu duruma düşürmeseydin falan dedim aldı ceketini çıktı gitti evden. Tamam biraz ağır oldu ama haklıyım bence. Sizce ne yapsam hem barışır hem de çalışma fikrinden vazgeçer?

Eşim evi terk etti. Ne yaparsam barışır?