Eşim sürekli evi terk ediyordu bu kez de ben kovdum eve almıyorum ne yapmalıyım?

Merhaba iki yıllık evliyim ve dört aylık bebeğim var eşim her tartışmamız da evi terkeder ailesinde ya da işyerinde kalır ben hamileykende böyleydi hatta bi kez gece kanama geçirmiştim yine evde yoktu ve aramalarıma cevap bile vermemişti en son beni ailemin önünde üç kez azarladı sustum sustum ama aileme rezil olmaya dayanamadım ve defol git dedim o da bebeğimizi bana verip gitti ve arkasından babasını arayıp artık bıktığımı ve boşanmak istediğimi söyledim sonra eve geldi üç kez üçünde de eve almadım beni boşayacaksın artık bu sondu dedim bir ay oluyor ve hala dava açmadı ben onun dava açmasını ya da en azından evliliğimiz için çabalamasını istiyorum ama hiçbir şey yapmıyor her defasında böyle evi terkedip hiç aramaz sormazdı ben arayıp zorla çağırırdım artık uğraşacak gücüm yok ama gönlümde boşanmaya pek el vermiyor sizce ne yapmalıyım

Eşim sürekli evi terk ediyordu bu kez de ben kovdum eve almıyorum ne yapmalıyım?