Askim bahaneden cok sanki biraz ilgi vermiyosun cocuga he akdnakdms. Yemin ederim bi flortum var gidiyo saatlerce yazmiyo deli oluyorum hic olmazsa bu sana anlatmis derdini. Bi de yani bayagi ilgisiz hissetmis bi daha ekliyim dedim akdnsmd
Kanka Geçen seneden beri ara sıra dertlesiyorduk sahte hesabımdan beni tanımıyordu.. ve gerçek hesabından ekle diye ısrar eti tanışmak istedi ekledim tanıştık. sevgili olmak istedi olduk bir iki sene tanıyalım birbirmizi ozamana kadar sorunlarımı haledeyim evleniriz demişti. bir hafta sonra bahane yaparak ayrıldı benden ablam evlenicek borclarimiz var düğün yapicaz para gerekiyor çalışıyorum sana vakit ayıramam ugarsamam senle ömür gecmez dedi bana seninle bir ömür geçiremem dedi ayrıldı.. aradan 10 gün geçti mesaj yazdı bana cevap vermedim ve bir kaç hafta sonra başka sevgili yaptım ben foto cekindik profile koydum. görmüş bu ben o kişiden ayrılınca ozaman bunun mesajına yanıt verdim tekrar geçen gün. buda dedi ayrılınca mi yazıyorsun onca zamandir görüldü atın hemen hayatına birini almışın dedi. öyle oldu dedim şimdi bu şekil konisuyor bana?
Ben heryerdeyim canım istediğim her saniye sevgili yapabilirim senide öğreteyim ilişkiler benden sorulur hergun sevgili bul anında çapkınlık akrep burcunun diğer adı aslında çok sadık biriyim ama aşık olduğum kişiyle ilişkim varsa gözüm ozaman kimseyi görmez hayatımda ciddi birisi yoksa bu şekilim yani 😂😂
Ayrıca sen beyinsizmisin hayatımda biri yoksa bu şekilim diyorum türkce okuman yok herhalde bekarım istedigimle konuşurum hayatında sevgilim yok ciddi bir iliskimde yok olmayan birine ruhlara mı sadık kalıcam anlamadım yani?
sevgili olmak istedi olduk bir iki sene tanıyalım birbirmizi ozamana kadar sorunlarımı haledeyim evleniriz demişti. bir hafta sonra bahane yaparak ayrıldı benden ablam evlenicek borclarimiz var düğün yapicaz para gerekiyor çalışıyorum sana vakit ayıramam ugarsamam senle ömür gecmez dedi bana seninle bir ömür geçiremem dedi ayrıldı.. aradan 10 gün geçti mesaj yazdı bana cevap vermedim ve bir kaç hafta sonra başka sevgili yaptım ben foto cekindik profile koydum. görmüş bu ben o kişiden ayrılınca ozaman bunun mesajına yanıt verdim tekrar geçen gün. buda dedi ayrılınca mi yazıyorsun onca zamandir görüldü atın hemen hayatına birini almışın dedi. öyle oldu dedim şimdi bu şekil konisuyor bana?
Geçen seneden beri ara sıra dertlesiyorduk sahte hesabımdan beni tanımıyordu ve gerçek hesabımdan ekle diye ısrar eti tanışmak istedi ekledim tanıştık sevgili olduk bir iki sene tanıyalım birbirmizi bende sorunlarını haledeyim evleniriz demişti bir hafta sonra bahane yaparak ayrıldı benden ablam evlenicek borclarimiz var düğün yapicaz para gerekiyor çalışıyorum sana vakit ayıran ugarsamam senle ömür gecmez dedi bana seninle bir ömür geçiremem dedi ayrıldı aradan 10 gün geçti mesaj yazdı cevap vermedim ve bir kaç hafta sonda başka sevgili yaptım foto cekindik profile koydum görmüş bu ben o kişiden ayrılınca ozaman bunun mesajına yanıt verdim geçen gün buda dedi ayrılınca mi yazıyorsun onca zamandir görüldü atın hemen hayatına birini almışın dedi öyle oldu dedim şimdi bu şekil konisuyor bana?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Askim bahaneden cok sanki biraz ilgi vermiyosun cocuga he akdnakdms. Yemin ederim bi flortum var gidiyo saatlerce yazmiyo deli oluyorum hic olmazsa bu sana anlatmis derdini. Bi de yani bayagi ilgisiz hissetmis bi daha ekliyim dedim akdnsmd
Kanka Geçen seneden beri ara sıra dertlesiyorduk sahte hesabımdan beni tanımıyordu.. ve gerçek hesabından ekle diye ısrar eti tanışmak istedi ekledim tanıştık. sevgili olmak istedi olduk bir iki sene tanıyalım birbirmizi ozamana kadar sorunlarımı haledeyim evleniriz demişti. bir hafta sonra bahane yaparak ayrıldı benden ablam evlenicek borclarimiz var düğün yapicaz para gerekiyor çalışıyorum sana vakit ayıramam ugarsamam senle ömür gecmez dedi bana seninle bir ömür geçiremem dedi ayrıldı.. aradan 10 gün geçti mesaj yazdı bana cevap vermedim ve bir kaç hafta sonra başka sevgili yaptım ben foto cekindik profile koydum. görmüş bu ben o kişiden ayrılınca ozaman bunun mesajına yanıt verdim tekrar geçen gün. buda dedi ayrılınca mi yazıyorsun onca zamandir görüldü atın hemen hayatına birini almışın dedi. öyle oldu dedim şimdi bu şekil konisuyor bana?
Sende adamın damarına bastın çok ya gerçekten deli olmuş
Benmi. niye ben bişey yapmadım ki?
Cok sevmeyen kadınla yürümüyor yav.
Seven insan süreklei konusmak ister eski manitam böyleydi. Geç cevap veriyodu ben taktik felan yapmiodum hemen yaziodum.
2-3 ay bunun lafını etmedm baska birini buldum ayrıldım. Uğrasamam yav.
Sen bensin. Uzun süreli saplıktan sonra benim flört etme biçimi diye yorumladım swjoxjrxls erkeklere yüz bile vermiyorsun aferin kız sana
Ciddiyetten uzak. Sevgilin de değilmis zaten. Kurcalama, kapandigina sevin
Bu mesaj lari hangi siteden alıyorsun hergün farklı bir iliskiyle burdasin
Ben heryerdeyim canım istediğim her saniye sevgili yapabilirim senide öğreteyim ilişkiler benden sorulur
hergun sevgili bul anında çapkınlık akrep burcunun diğer adı aslında çok sadık biriyim ama aşık olduğum kişiyle ilişkim varsa gözüm ozaman kimseyi görmez hayatımda ciddi birisi yoksa bu şekilim yani 😂😂
Rspuluk böyle bişey diyorsun yani
Erkekler daha oropsu
Ayrıca sen beyinsizmisin hayatımda biri yoksa bu şekilim diyorum türkce okuman yok herhalde bekarım istedigimle konuşurum hayatında sevgilim yok ciddi bir iliskimde yok olmayan birine ruhlara mı sadık kalıcam anlamadım yani?
Edep ahlak olmayinca genişlik böyle bisey diyorsun yani
Yürü git mal
Terbiyesizlik yapacağın belli zaten karakter olmayinca her şey beklenir
Muhtemelen seksting yapmak istedi senden ilgi bulamayınca tersledi
Aynen başkasına gitsin benden ayrılıp seks konusamaz
Sen geç cevap verince başkasıyla yaptığını düşündü😅 muhtemelen sen de bunu bilerek yaptın😅
Evet bilerek yaptım ne hissetmiştir
Seni düt yazmış ya işte hissettiğini söylemiş 😅
Xper geliştirmem konusunda yardımcı olur musun bana😅
ben ilk okulda daha güzel chat yapıyordum
Ee napalm
Cevap vermeye tenezzül bile etmem bunun gibisine.
Sen bilirsin prenses yazan benim ters okumuş olabilirmisin
Doğru okudum. Senden bahaneyle ayrılmış, seviyesiz konuşan birine, senin yerinde olsam cevap dahi vermezdim diyorum
Böyle birisi çekilir mi ya. Kavga bile edemiyosun
Sence derdi ne
Seni sallamadığı kesin.
Derdi yok. Sana ilgi duymuyor.
Tamam prenses yazan benim yanlış okumayasan
Tersi sandım.
O zaman laflarımın hepsi sana.
Peki ne istiyor o benden
İlgi istemiş sende göstermemişsin. Bunu anlamıcak ne var.
Skicem diyor baksana kendisi benden ayrılmıştı niye ilgi gösterim simdi
Hak etmişsin. Az bile demiş.
Ama kendisi benden ayrıldı diyorum sen anlamıyor musun
İyi yapmış. Sen bu kafayla mutlu olamazsın. Kız dediğin uyumlu olur. Erkek triplerine girmez
Ne boş yaptın
Hayır yapmadım. Kezbanizim hareketleri bunlar.
Herkes hak etugi davranışı alıyor demekki onu hak ediyor
Zaten o çocuk adam olsa senin gibi birisini çekmez
Çekmiyor zaten ayrıldık ya
Bravo ona diyorum. Sende ders alıp yoluna bak. Girme bu amaçsız triplere
Buzdolabını sırtladım
Niye
gerçekten okuyan var mı
Senin ilişkilerinde bir bitmedi 😬
Sevgilin varsa engelle bunu
sevgili olmak istedi olduk bir iki sene tanıyalım birbirmizi ozamana kadar sorunlarımı haledeyim evleniriz demişti. bir hafta sonra bahane yaparak ayrıldı benden ablam evlenicek borclarimiz var düğün yapicaz para gerekiyor çalışıyorum sana vakit ayıramam ugarsamam senle ömür gecmez dedi bana seninle bir ömür geçiremem dedi ayrıldı.. aradan 10 gün geçti mesaj yazdı bana cevap vermedim ve bir kaç hafta sonra başka sevgili yaptım ben foto cekindik profile koydum. görmüş bu ben o kişiden ayrılınca ozaman bunun mesajına yanıt verdim tekrar geçen gün. buda dedi ayrılınca mi yazıyorsun onca zamandir görüldü atın hemen hayatına birini almışın dedi. öyle oldu dedim şimdi bu şekil konisuyor bana?
Boşta kalmış heralde yüz verme
Sen bilirsin prenses yazan benim yanlış okudun sanırım
Yok doğru okudum da bunu bırak
Niye?
Keyfine göre senden ayrılıyor sonra geri dönüyor. Gurursuz musun sen? Her zaman bulabileceği biri olmaman lazım
Yo yüz vermiyorum baksana
Zaten bir ay sonra mesajına cevap verdim haha
Cevap vermen yüz verdiğini gösteriyor
Cinselik oldu mu
Hayır uzak mesafe
Yüz verme yol ver bence niyeti kötü
İşten geldi şimdi eve yorgunum masaj istiyorum dedi gidicem git dedim evlenicem karım masaj yapar hergun dedi evlen dedim gel evlenelim diyor
İnanma seni kulanma peşinde
Tabi ne alaka uzak mesafeyiz
Yüz verme
zikicem mikicem diyor niyeti bozmuş bu bacım
Delimi ne
Boşta kalmış bu
Adam seni tinlamiyor
Kendisi yazdı ben geç veriyorum diye kufyr eti
Prenses diye yazan benim ona😂
Gerçekten sizde algılama sorunu var geç yaziyorsunuz galiba dua et orada değildin zor yirtardin
İşten geldi şimdi eve yorgunum masaj istiyorum dedi gidicem masaja dedi git dedim, evlenicem karım masaj yapar hergun dedi evlen dedim gel evlenelim diyor
Ne kadardir konuşuyorsunuz siz acaba
Geçen seneden beri ara sıra dertlesiyorduk sahte hesabımdan beni tanımıyordu ve gerçek hesabımdan ekle diye ısrar eti tanışmak istedi ekledim tanıştık sevgili olduk bir iki sene tanıyalım birbirmizi bende sorunlarını haledeyim evleniriz demişti bir hafta sonra bahane yaparak ayrıldı benden ablam evlenicek borclarimiz var düğün yapicaz para gerekiyor çalışıyorum sana vakit ayıran ugarsamam senle ömür gecmez dedi bana seninle bir ömür geçiremem dedi ayrıldı aradan 10 gün geçti mesaj yazdı cevap vermedim ve bir kaç hafta sonda başka sevgili yaptım foto cekindik profile koydum görmüş bu ben o kişiden ayrılınca ozaman bunun mesajına yanıt verdim geçen gün buda dedi ayrılınca mi yazıyorsun onca zamandir görüldü atın hemen hayatına birini almışın dedi öyle oldu dedim şimdi bu şekil konisuyor bana?
Guzel skssss
Dengesiz