Eski sevgilim ayrıldıktan aylar sonra bana tipim değilsin herşey yalandı dedi sizce neden böyle demiştir?

Ben ilk tanıştığımız günden 2 hafta sonra ilk teklifi yapmıştım ilk teklifimi yapana kadar bir 10 defa falan buluştuk görüştü dışarda ilk teklifimde beni sınıfından biri olarak gördüğünü çok az ilişkisi olduğunu yapamadığını ve kimseyi istemediğini söylemişti ama aynı zamanda beni dış görünüş olarak beğendiğini ve hoşlandığını söylemişti. Birkaç hafta daha konuşmaya devam ettik aynı şekilde ve sonra ilişkimiz başladı bütün arkadaşlarının bizi çok yakıştırdığını çıkmamızı çok istediklerini anlatırdı hatta bir kız arkadaşı gidip ona mutlaka çık o çocukla değerlendir dediğini anlattı bana bütün kız arkadaşları mutlaka çık o çocukla değerlendir çok yakışıyorsunuz demişler bunu anlatırdı bana kendine çok yakıştırdığını söylerdi hep ajansa yazıl hatta falan derdi bir sürü şey söylerdi olumlu yani hayatında ilk defa seni seviyorum dediği erkekmişim daha önce sadece 2 kişiyle çıkmış ve haftalar sürmüş hepsi beni ilk ciddi düzgün ilişkisi olarak gördüğünü söylerdi bana daha önce kimseye vermediği bir şansı verdiğini söyledi genelde herkesi reddedermiş falan. En uzun ilişkisi benle oldu 5 ay sürdü güven probleminden dolayı bitti. Ayrıldıktan sonra 4,5 ay boyunca hep şüpheyle yaklaştım sorular sordum hep begenmen hoslanman sevgin doğrumuydu diye verdiği uzun uzun mesajlardan metinlerden 5 ay boyunca emin olamıyordum sormaya devam ettim en sonunda bana herşey yalandı sevgim yoktu tip olarak bakarak karar verseydim kabul etmezdim bunu sakın yanlış anlama başka anlamlar çıkarma tipim değilsin ben esmer severim bütün nedeni bu. Senin çirkin ya da kötü olduğunu hiç düşünmedim kötü değilsin giderin var bana göre ama tipim değilsin olgun yüzlü tipli erkeklerden hoşlanırım ben dedi. Arkadaşlarının yakıştırmasıda yalanmış arkadaşları hiçbir yorum yapmamış birşey dememiş çıkmamıza. Benim davranışlarımdan hoşlanmış ve güzel sohbet edebildiği için çıkmış benle ama sevmemiş ve beğenmemiş beni Tipim değilsin derken ne demek istiyor sizce ve neden saklamış bunu hep?
Eski sevgilim ayrıldıktan aylar sonra bana tipim değilsin herşey yalandı dedi sizce neden böyle demiştir?