Erkek arkadasim onu cok sıktigimi söyledi ve benden ayrildi?

Gecenlerde erkek arkadasimla tartistim her hafta sonu gibi yine bulustuk ve ogun tuttugu takimin mavi vardi bana dediki sen bugun eve erken git bende maca gitcem dedi bende neden benle vakit gecirmek varken maca gitmeyi dusunuyorsun dedim bir tartisma kiyamet nese maca gondermedim ama deplasmana giderim dedi bende burdakine gondermiyorum ordakine mi gondercem dedim ve en sonunda gene tartistik yeter artik biktim hic bir yere gondermiyosun sıkıldım artik arkadaslarimla bile disari cikamiyorum her hafta tartisma istemiyorum seni dedi ve ayrildi benden bir gun sonra onla konusmadim ve durduk yere efendim diye mesaj atti bende bisey soylemedim dedim ole konusup biraz muhabbet gene bitti ertesi gun cagirdim konusmak icin dediki degisebilecegine inaniyor musun bende karsilikli olur dedim benim degiscek biseyim yok dedi sen beni kisitliyosun ve tartisiyoruz dedi bende gel konusuruz dedim oda gelsemde tartiscaz bu ilk degil ki dedi ve gelmedi bir gun oldu ve beni hic aramadi ne yapmaliyim lutfen yardim edin ben gitmeli miyim yanina yoksa serbesmi birakmaliyim korkuyorum sogur benden diye lutfen ciddiye alin yoksa yarin yanina gidicem😞😫😤😖😖
Erkek arkadasim onu cok sıktigimi söyledi ve benden ayrildi?