Erkek arkadasim beni birakdi?

5 aydir cikiyoruz. Son iki haftadir benimle ne oturuyor ne konuusyordu sordugumda ise arkadaslarim ile vakit gecirmek istiyorum ya da mesgulum diyordu. Dun bana mesaj atip sen cok iyi bir kizsin benimle bu kadar zaman gecirdin yanimda oldun ama ben iliski istemiyorum su anda belki ilerde gene deneriz diyip bana verdigi seyleri geri istedi kendide benim ona aldiklarimi getirdi. Sonra bugun mesaj atip senle x sahisi gormusler flort ediyormusun konusurken videon var nasil yaparsin vs vs. Bende dedim benle bu yuzden mi ayrildin oda hayir genel olarak iliski istemiyorum su anda dedi. X sahis benim arkadasim gercekden ve ben cok gulec biriyim herkesle oyle konusuyorum ama videomu gecen kisi onun eski kiz arkadasi videoda bisi yok yanyana oturuyoruz sinifta kendisi kizin hep oyle yaptigi icin benide oyle sanmis heralde. Kalbim cok kirildi Ben asla oyle birsey yapacak kiz deilim. Onunla alakalida bana dediler ben umursamadim cunki ona guveniyorum oyle birsey yapmaz die. Sizce bu ne demek sindi ne yapayim ben. Onu geri istiyorum ama pesinden de kosmak istemiuorum cunki cok sacma. Bu yuzden ayrilmak da sacma kendi erkek arkadaslarida cok sinir etrafindaki
Erkek arkadasim beni birakdi?