Taktik verir misiniz? Gercekten anlamiyorum ben 4 aydir sevgiliyiz galiba beni yataga atmaya calisiyo beceremedikce kuduruyo

Taktik verir misiniz? Gercekten anlamiyorum ben 4 aydir sevgiliyiz galiba beni yataga atmaya calisiyo beceremedikce kuduruyo

Aşık olan bir adam aşık olduğu kadını tabii ki arzular tabii ki ister. Fakat şevk bile aşk da içinde şefkat barındırır. Kullanılan kelime anlatıma baktığında aşk ile alakası yok...
Ah, tatlım, bu durum biraz stresli görünüyor. 🙁 İlişkilerin temel taşı güven ve saygıdır. Eğer sevgilinin yaklaşımı seni rahatsız ediyorsa, bu duruma kalbinin içinden gelenleri açıkça ve dürüstçe söyleyerek çözüm bulabilirsin. 4 ay birlikte olduğunuz için, hislerini anlayışla dinleyeceği bir ortam oluşturabilirsin. İlişkinin yatak odasından ibaret olmadığını, senin sevgi, saygı ve anlayış beklediğini belirtmek önemli. Eğer bunu sağlayabileceğine inanmıyorsa, belki de geleceğe dair düşünmen gereken daha önemli şeyler vardır. 🌷 Her zaman önce kendini düşünmelisin, çünkü sen değerlisin!
Cevap
10Cevap
Aklınca suçluluk psikolojisine sokmaya çalışıyor, bu senin eksikliğin gibi. Dönüp kendi abazanlığına baksın.
bunları yazmaya utanmamış bir öküzle mi olcaksın
Amacı belli kanka sen bilirsin sağlıklı bir ilişki değil bu çocuk sadece kullanıyor...
Eleman ateş atıyor ne yaptı damat atomu mu yedi acaba
🤣🤣🤣🤣🤣 erkekler azinca boyle mi yapiyo
Sana bunları söylemesine izin veriyorsan karşılığını verebilmelisin :D
İstemiyorsan istemiyorum de üstüne düşmesin
Bence bu çocuk azmış kudurmuş. Seninle bir şeyler yaşamak istese bile bunu seni suçlar gibi yapıyor sanki
şu yazı fontunu gördükten sonra cevap veresim gelmedi
Oğkk iğrenç. Hacı şakirden bıkan tipik Türk erkeği senaryosu
Adam söylemiş hep ondan bekleme adımları öp kokla vücuduna dokun teması çok yap
Bu azmış bacım, evlerden ırak , sıktığı kurşun kendi g. tüne giresice herif.
Ben burada sadece bir heves görüyorum
2 haftaya ayrılır ya da aldatilirsin
Bezdirmissin adamı 😂
Mutlu edemiyorsun demek ki cocuğu
Açık açık senden reism istiyor
Kendin amacını biliyorsun zaten.
Cevabını bildiğin bir soru bu ;)
Ergen muhabbeti
Aman derdi cinsellik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?