Eşimle bosanma asamasindaydik. Ilk teklif ondan geldi. Bu aradaki boşlukta ise esimden sogumamla birlikte baska bir erkek ilgimi çekmeye başladı. Onunda bana ilgisi var ama aramizda bir sey gecmedi. Aramizda ne tensel olarak bir sey var, ne de bu işin adı var.
Sadece aramizda bir cekim var. Iyi anlasiyoruz, konusuyoruz vs. Bosanmadan bir seyler yasamak istemedigim gibi davayi aleyhime cevirecek hareketlerde de bulunmak istemedim, istemiyorum.
Ama sorun şu ki eşim yan cizmeye basladi. Bosanmak istemediğini dile getiriyor. Bende istedigimi soyledim. Bu durumda anlasmali yerine cekismeliye dönecek.
Eşimin bu kararinin degismesini de anlayamadim. Supheleniyor olabilir mi bilmiyorum. Kendisi bir sans daha verelim, ben vazgectim, bosanmak istemiyorum deyince bende ayrilmak istedigimi söyleyince hayatinda biri mi var diye sordu. Ya oylesine sordu ya da supheleniyor bilmiyorum.
Ilk basta kararli gormustum kendisini ayrilik konusunda ama bu dengesizligini de anlayamadim. Yani durumlar ve kafam cok karisik. Yanimda sogudugum benden ayrılmak istemeyen biri var. Kafamda baska biri var.
Eşime de baskasindan hoslaniyorum falan demek dogru degil. erkekler icin bu cumleler, bu konuyu konusmak tehlikeli. En sakin adami bile delirtir bence. Canımı yolda bulmadım. O yuzden hayatimda ya da aklimda biri var da diyemedim, diyemem de. Baska turlu cozmek lazim bu işi.
Ya kararli durup boşanacağım bu surec yorucu da olsa ya da kafamdakini silip, görüşmeyi kesip evlilige esime sans verip devam edecegim.
Esimin bu dengesizligi de suphelendiriyor beni. Anlik karar alacak bir tip degil. Bu bosanma işini cok dusunmustur ve bana oylelikle soyledi bunu. Acaba biri mi vardi ondan tekmeyi yiyince, ondan ayrilinca bosanmaktan mi vazgecti bilmiyorum.
Şüphelendiğim bir sey olmadi bu konuda. Ya ayakta uyudum/uyuyorum ya karsimdaki erkek temkinli izini belli etmiyor ya da bu düşündügum sey hic yok. Sadece ayrilmak istedi, sıkıldı, bunaldi evlilik agir geldi. Ki bana aciklamasi da boyleydi.
Sosyal medyasi yok. Telefonunda bir sey bulamadim yani bakabildigim yerlere baktim. Biri olduguna dair bir sey de bulamadim.
Ne yapacagimi bilmiyorum. Devam mi tamam mi bilmiyorum. Gorustugum kisiye guvenebilir miyim onu da bilmiyorum. Siz olsaniz bu durumda ne yaparsiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer