+1 yılbence bu durumu bir çift terapistiyle paylaş ya da psikologla falan. yaşadıkların oldukça normal durumlar fakat evlisin ve asla ama asla evliyken duygularının esiri olmamalısın. eşini gerçekten seviyorsan ona seni nasıl üzdüğünü vs anlat empati yapmasını sağla belki düzelir. geçmiş olsun
05 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim terapisti bende düşündüm ama maddi durum da yok içimden atamiyorum diğerini yanlış bu çok kötü bi his ya
- +1 yıl
bağrına taş bas ve o elemanla görüşme. başka türlü zor. ateşle barut olmuşsunuz artık
Soran+1 yılGörüşmeden duramam onu çok özlüyorum herşeyini özlüyorum bi hafta görmesem agresif oluyorum bütün günlük yasamima yansıyor ama şöyle de bişey var sevgilisinden kiskanmiyorum çok öyle o onu öperken keşke öpen ben olsam seni diye geçiyorum içimden saçma ama öyle
- +1 yıl
görüşmemen lazım pişman olursun. başka türlü nasıl atlatacaksın ki. senin derdin sadece iyi hissetmek mi? kocanla aranın düzelmesi lazım. tabii ki bunun için kocanın çabaları da önemli. geçmiş olsun tekrardan
En İyi Cevaplar
Bence kocanla açık açık konuş de ki farklı şeyler yapalım gezelim tozalım eğlenelim biraz kendimize zaman ayrıalım. Tamam belki o kişi ilgini çekmiş olabilir ama emin ol sen boşansan bile ikisi de seni istemez. Yasak ilişki zaten asla yapma bence kocanın değerini bil ve kocanı değiştirmeye çalış bir de ortak arkadaşınız dahi olsa onunla kocan olmadan asla bir yerde olma fırsatı oldu demişsin o konumda olma yani
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim yargılamadan cevap vermissiniz
Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Güzelim seninki aşk değil eşinden eksik olan parçayı o kişilikte bulmuşsun o parçayı tamamlamak isteğinden belkide o sevdiğini hissettiğin adamın bir yüzü sana cazip geliyordur onun arkasında eşinden daha beter sevmediğin şeyleri vardır iyi düşün ona göre karar ver hata yaparsan geri dönülmez sorunlar yasayabilirsin
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 561 cevap paylaştı. maalesef aldatmaların büyük çocunluğu ilgislizten geliyor, keşke evlilik öncesi bir prova yapılsada bu tür şeyler yaşanmasa ama ne yazıkki bu gerçekliktir, ama benim fikrim eşine bunu yapma evet eşin hatalı bir yolda ama değiştir onu ya da aldatma yoluna girmeden bir yol edin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmayı düşünün o halde...
10 Yorumla Eşinle konuş problemleri çöz ama tartışma yoksa anlaşamazsınız. O da düşünsün dediklerini belki kendine çeki düzen verir birlikte aktiviteler yapın gezin eğlenin parka, pikniğe, alışverişe çıkın
Akşam birlikte Tv keyfi yapın sevdiğiniz bir film vardır illaki. Sevdiği yemeklerden yapabilirsin mutlu olur, olursa sana da yansır
O Hoşlandığın kişiye açılma, bu doğru değil Hayatını çıkmaza sokarsın benden söylemesi
O kişinin seninle evlenme gibi bir amacı yok.
En kötü sonu yatakta biter o yüzden uzak dur mesafe koy Her şey zamanla düzelir.
Çocuğun var mı bu arada?14 Yorumla- +1 yıl
O adamla evlenip mutlu mesut olacağını mı düşünüyorsun kocanla konuşmalısın bende aynı fikirdeyim.
Soran+1 yılHayır yok çocuk çok teşekkür ederim yorumun için o hoslandigim kişiyle benimde hiçbir evlenme hayalim olmadı zaten daha çok tensel çekim gezip eğlenme arzusu onun yaşam tarzıni seviyorum eglenebilmesini
+1 yılbence siz esınızı aldatma raddesıne gelmıssınız.. heyecan arıyorsanız bosanıp oyle arayın.. ben eşimi sevıyorum deyıpte bır baskasına duygusal yakınlık gosteremezsın..
buna cocuk ınanmaz.. kendı gonlunu boyle ferahlatma... bal gıbı sogumussun.. ılgısızlıkten bunalmıs ve yenı arayıslara gecmıssın... bosan sonra kendıne yenı sayfa ac42 Yorumla- +1 yıl
Karakterli erkeğin hali bir başka 👏
Soran+1 yılDoğru
+1 yılEşinle otur problemlerinizi konusun, böyle devam ederse bu isin baska alanlara gidecegini temaşa edin. Senin problemin yalnizlik ve bu durum insanı hic istemedigi noktalara sürükler, ya simdi cözersin ya da hayatında bastirdiğin her duygu seni bir sonraki adıma yanlışa sürükler.
Her yanlış baska bir yanlışı doğurmaya başlar sonra.22 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum onunla tamam dedi dikkat edicem bir hafta filan dikkat etti sonraki hafta zoraki yapmaya başladı biyere gidelim bi aktivite yapalım diyorum hep bir bahane uyduruyor kaçıyor o gelmiyor diye de ben de kapanamam ki eve gidince de sen benden sogumussun benimle biyere gitmiyorsun diyor
- +1 yıl
Evet soguyorum ve sen bunun için bir sey yapmiyorsun de.
Hakikati konuş o zaman.
Senin durumunu çok iyi anlıyorum çünkü geçmişte senin durumunda olan kişiler ile irtibat halindeydim.
Bir yerden sonra gerçekten haklısın ama her nolursa olsun ne yapacaksan eşini boşa öyle yap. Onun dışında evliyken böyle bir şey yapmak kimseye yakışmaz ve hiç kimse hak etmez aldatılmayi
14 Yorumla
Soran+1 yılTabiiki öyle ve asla haketmiyor zaten eşim ama diğerini de seviyorum mu bilmiyorum onu bile veya tensel bi çekim mi bilmiyorum kafam çok karışık
Soran+1 yılO adımı en son 8. Kattan aşağıya aticam
+1 yılErkek dediğin maskülenn olacak lafımı bu konu tam anlamı ile destekliyor. Bir erkek mutlaka kadına kadınlığını hisettirip feminen dünyadan kopartacak. Sen maalesef bencil, kendi dünyasında hapsolan ve asosyal bir kocaya denk gelmişsin. Bu adamla hayat geçmez. Derhal boşan ve seni kadınlığı hisettiren insanlarla beraber ol
00 Yorumla
+1 yılsadece boşanamam kısmını garip buldum yanlış anlama başka erkeğe ilgin olabilir duygularımıza engel olamayız bazen ama abla hem pastam dursun hem karnıö doysun diyorsun bu durumda da ne yapacağım diyorsun insanlar nerden bilsin ikisini de bırakamıyorsan üçlü olsun güçlü olsun hesabı yap sende
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılşimdi kuzum eşinden görmediğini dişarıda araman çok normal bunu sadece evlilikte değil sevgililikte de görebileceğimiz şeyler o yüzden kendini asla suçlama, lakin bence eşine bu eksikliği söyle ve düzeltmeye çalışın yoksa nefis dediğimiz şeye engel olamayıp bir yakınlık kurma çaban olabilir bu yüzden arkadaşıyla arana az mesafe koymanda bir yarar var ki mesafeni koyarsan anlarsın onu değil de onun verdiği duyguları istediğini (o da eşinin veremediği duygular aslında) .🤍
128 Yorumla
Soran+1 yılEvet kesinlikle öyle onun yanında bile kalbim nasıl atıyor heyecandan eşimden alamadığım şeyleri goruyorum onda henüz bir ilişkiye girmemiş olsam da
Cevap sahibi+1 yılBunu eşinle konuşup tartışman lazım yoksa eşinin arkadaşı değil başka birisi de olabilir , o yüzden probleme değinmen lazım yoksa sürekli böyle problemler karşına çıkar
Cevap sahibi+1 yılevet başka sorun?
Cevap sahibi+1 yılgidip bi düşünce tarzını değiştirmeni tavsiye ederim insanoğluyuz sonuçta herkes gibi bizde yanlış yapabiliriz ki kadın apaçık bir şekilde diyor ki tanıştığımızda böyle değildi, tanıştığındaki adamın verdiği duyguları enerjiyi arayabilir ki eşi bunu ona vermediğinde doğal olarak dişarıya gözü kayabilir lakin burdaki diğer davranışı ise yani atacağı adım ise kişinin ahlakını belirler ki ben bunu eşiyle konuşmasını ve çözümlendirmesini istedim okuduysan yani herhangi kötü bir şey demedim veya kötü bir yola yönlendirmedim sizin gibi zihniyetler yüzünden her şey oluyor zaten, ki benim geniş bir ailem yok bunu da bilmiş ol isterim canım😘🤍
Cevap sahibi+1 yılben normal gördüğümü söylemedim öyle bir olguyu?
ayriyetten senin gibi basit insanların anlayacağı bir dilde anlatayım istersen canım😘
şimdi erkek oğlu nefisten oluşur ya hani karısı da ona kadınlığını göstermezse sizin gibi erkeklerin gözleri başka kadınlara düşüyor ve tensel temas gösteriyorsunuz ya ama ben diyorum ki o tensel temasa geçmedem eşine söyle ama sizin gibi erkekler eşlerine bunu açıkca söylemeden aldatıyor maalesef 😘😘 anlamadıysan tekrardan gel anlatırım canım malum daha yaşın kücüktür senin anlamazsın🤍😍
Cevap sahibi+1 yılaynen vay halimize senin gibi insanların olduğu bir dünyada olduğumuz için
Cevap sahibi+1 yılyazmayı bile doğru düzgün beceremiyorsun , lütfen bence çeneni dolu şeylerle çalıştırma , ağır gelir boyuna kaldıramazsın kendi kişiliğin gibi basit şeylere yönel😘
Cevap sahibi+1 yılsenin gibi beyin yoksunu amiple konuşmak zamanımı öldürüyor iyi akşamlar ayrica anneni tarif ettiysen numarasını ver tuvalet duvarlarına asayım güzel kardeşim yapmak iyi para getiriyor sonuçta😍
Cevap sahibi+1 yılgüzel kardeşim*enklik
Cevap sahibi+1 yıldoğru düzgün konuş yoksa seni davalık ederim sonra mahkeme salonlarından ağlayarak çıkarsın
Cevap sahibi+1 yılaz edebin olsun saygın olsun öyle bir şey de ayriyetten demedim anneni anlatıyorsan buyur anlat kaşarlığını ama gelip xe benim anneme laf yapamazsın
Cevap sahibi+1 yılolurum burada kanıtlarım var gelir davamı açar kazanırım ki kaybetme duygum asla ve asla olmaz ve emin ol o bana anlattığın annen ağlaya ağlaya yalvara yalvara kaldırmaya çalışır şikayetimi
Cevap sahibi+1 yılöyle bir şey demedim karıştırmış olmalısın ki her benim kullanıcı adım aynı kişi değil sonuçta
Cevap sahibi+1 yıldoğru düzgün konuş yoksa yarın ilk işim avukatıma söylemek olur
Cevap sahibi+1 yılözelden adını soy adını söyler misin yoksa kendin polise söylemek zorunda kalırsın
Cevap sahibi+1 yılben artık avukatıma bırakıyorum olayı
Cevap sahibi+1 yılbende almanyadan frankfurttan yazıyorum ortak bir şekilde buluşuruz sorun yok
Cevap sahibi+1 yılgerek yok adını soy adını söyle und deine wohnort, bitte😘
tabi almanca konuşuluyorsa eğer ki orada da
Cevap sahibi+1 yılkorkmuyorsan özele gel ki sayfana baktığımda annen aldatmış babanı ne kadar üzüldüm vah vah
Cevap sahibi+1 yılözele gel korkmuyorsan 😘
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılabla neden eşiniz sevgiliniz ilgiyi kesince başka birisine ihtiyaç duyarsınız ki başak şeylerle ilgilenin ne bileyim hobi falan edinin anlaşamıyorsanız ayrılmayı deneyin
25 Yorumla- +1 yıl
*başka*
- +1 yıl
başka ne işe yarıyorlar ki
Soran+1 yılİlgi sevgi insani bir ihtiyaçtır herkeste bu böyledir edindiğim hobi bana sevgi vermeyecek
- +1 yıl
insanın veremediği sevgiyi veren çok şey var aslında geçte olsa anladığım şeylerden biri bu
- +1 yıl
ayrıca eşinin ilgisizliğinden şüphelenmiyor musun?
İşte insanlar sevgilikte her zaman gerçek kişiliğini gostermeliler. Bu Türkiye'de çok var. Asla hiç olmayacağın bir kişilik gibi davranmayacaksin. Evlenince çok neşeli çok gezdiren biri değilsen o zaman da öyle davranacaksın.
02 Yorumla
Soran+1 yılVe benim kmsem yok öyle yani tartismalarda da bosamayla tehdit ediyor bilmiyorum ya sevgiliyken çok farklıydı gerçekten
- +1 yıl
18 yaşındayım. Bunları duyunca evlenmekten çok korkuyorm
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. bu kadar düşünceye girdiğine göre zamanı gelince birlikte olursun merak etme boşanmadan içine attiklarin dışarıya vurunca sonu zaten yatak olacak
12 Yorumla
Soran+1 yılO kişiyle herhangi bir ciddiyet düşünmüyorum bende heyecan olsun gizli bile olabilir yani o olsun yeterki diye düşünüyorum ama bu yanlış tabiki yapamam öyle birsey
+1 yılBol bol sohbet edin buradan ya da arkadaşınız var sa onlar la dertlesin cok iyi gelecek size kafaniz dağılacak evlilikte boyle dinler oluyor malzesf insan oğlu aşık oluyor veya hayran olduğu kişiler oluyor sizi cok iyi anlıyorum Eşiniz ilgisiz ve Türkiye de bu cok var ilgisizlik herşeyi etkiliyor
02 Yorumla- +1 yıl
Kac yıllık evlisiniz çocuk falan yokmu
Soran+1 yılİlgi delisi biriyim bende ondan ilgi alamayınca soğuyorum hepsi birbirini tetikliyor sonrada
+1 yılOlabilir bu durum sadece duygularını kontrol edecen hatta dinimizde şöyle bir şey var evli olup başka birine aşık olan onu kimseye söylemeden ölürse şehit olur
02 Yorumla
Soran+1 yılBuda bir türlü aldatma aslında kendi içimde de olsa hiç rahat değilim bu duyguları yaşadığım için
- +1 yıl
İnsan fıtratı evliyken de aşık olabiliyor yeter ki nefsine uyma
+1 yılYazık. işte bu yüzden sevgilimin en yakın arkadaşı karşı cins olamaz.
36 Yorumla
Soran+1 yılEn yakın arkadaşı olmasa da olur merhabalasan biri de olsa olur gönül bu oluyor
- +1 yıl
Gerçi o da doğru ama ne biliyim ya 18 yaşındaym diyorm ya böyle görüdkçe evlenmekten çok korkuyorm ama sende haklısn eşin sana ilgi vermiyor sende o ilgiyi başkasında arıyorsn kendince haklısn
- +1 yıl
Müşterilerim ailem falanda hep şey der ister 10 sene çık aynı evin içine girmeden tanıyamazsın diye doğruymş
Soran+1 yılEvlenme derim heleki hayatini yaşamadan asla evlenme sonrasında böyle şeyler oluyor daha genciz bende 26 yaşıma yeni girdim bakıyorum bu 20 li yaşlarım hep stresle gecmis
Soran+1 yılEvet aynen öyle aynı evde olmadan gerçek huyları çıkmıyor
- +1 yıl
Yok ben zaten güzellik uzmanıyım yani manikürcüyüm yerimi mayı düşünüyorum bu olmadan ve ehliyet almadan asla demiym ne zmn desm oluyor evlenmeyi düşünmüyorum
+1 yılSeninle aynı durumda bir bayanla şuanda görüşüyorum gerçekten çok zor bir durum evli olup kocasından yeterince ilgi görmeyen hatta kötü davranilan... sonrada dışarıda arıyor mutluluğu bayan çok haklısın her konuda istersen bu konuyu detaylı konusabiliriz
00 Yorumlaİğrenç ve abazasın KScanların deyimiyle, evli kadınların ne işi var burada vicdan yapma işimiz olmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe diyosun amca
+1 yılBunu anlamıyorum evliyken nasıl başka biriyle yakınlaşıyorsun günahını veya eşinin hakkını hiç mi düşünmüyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılYakislasmadim ki
- +1 yıl
Ee nasıl yani
Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Örümcek bağlar. Yapma. Hayatını yaşa bir şekilde ama ölmeden yaşa. Biliyorsun ülkemizde kadınlar ölüyor kimse de sesini çıkarmıyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılBiyandan o da var bosansam hayatımı yaşamak için ilerde keşke dermiyim pişmanlığım olur mu devir de kötü yani evlenmek istesem yeniden iyi birini bulurmuyum bilmiyorum bu hoslandigim kişiyle asla bir evlilik düşünmüyorum bende sadece heyecanlı bi ilişki
- +1 yıl
Evlenmek ya da birlikte olmak, hayatı ben tek başıma başarırken zorlanıyorum, gel beraber daha güçlü olalım demek. Eğer birlikte olduğunuz kişi ile birlikte bu zor hayatı göğüsleyemiyorsanız hatta daha da ağırlaşıyorsa orada bir problem vardır. Eşleri dikkatli seçmek gerekiyor. Hele ki kadın olarak daha zor.
Soran+1 yılBu devirde hele çok daha zor evlenmemek de bir seçenek ama bilmiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılDiğeriyle görüşmemeye çalış. Eşinle de durumları düzeltmek için akıl yor, çaba sarfet. Henüz çok gençsiniz.
01 Yorumla
Soran+1 yılGörüşmeden duramıyorum ki sabah uyanıyorum aklımda akşam yatarken aklımda elimde değil
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılİki seçenek var ya kocanı seveceksin ya da boşanacaksın 3. Seçeneği seçersen senide Müge Anlı da çekirdeğimizi alır izleriz
02 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar basit yazmissiniz
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😎
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen onu sadece duygusal değil tensel olarak da çok istiyorsun diye düşünüyorum, hatta temele inersek en çok tensel olarak arzuluyorsun sanırım...
00 Yorumla Eşinden boşan devam etmekle bir faydası yok. Öyle eşim olsaydı onu hemen boşardım.
03 Yorumla
Soran+1 yılDuzelmezmi diyorsun
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Ayrilman gerek su dusuncede olman bile aldatma evresi demek eşin ilgi gostermiyor seninle
01 Yorumla
Soran+1 yılYeterince istediğim kadar göstermiyor veya zoraki yapıyor o da beni tatmin etmiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılBoşandıktan sonra her haltı yemekte özgürsünüz hanımefendi ama benim düşünceme göre şimdi değil
01 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi zaten yapamam karşımda ki de yapmaz tanıyorlar birbirini ve korkar yapamaz o kisi
Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. cuckold ilişkiler denemelisiniz biz eşimle öyle yapıyoruz mutluyuz
15 Yorumla
Soran+1 yılKıskanma vs olmuyormu
Soran+1 yıl@Alazbora birbirlerinin yanında yapıyorlar hemde
Soran+1 yıl@Alazbora burasi Türkiye adamı ne yaparlar burada valla
Eşinden memnun kalmayıp böyle bir şey yaşaman çok normal. Eşinle konuşup problemi halletmeniz lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılYa son iki yıldır böyle oldu yoksa eşimde çok eğlenceli biriydi aşırı monoton durağan yani sanırsın 40-50 yaşında adam öyle davraniyor
Sevgi ve ilgi açlığı sendeki bir de cinsel tatminsizlik varsa bu adama aşık olursun
04 Yorumla
Soran+1 yılCinsellikte onu hayal ediyorum zaten bazen istemsizce oluyor bu aklıma o geliyor
Soran+1 yılDeli gibi birde suçluluk duygusu eklenecek bunu da biliyorum
Soran+1 yılOkadar aklımda o oluyor ki kendimi zor tutuyorum eşime onun adıyla seslenmemek icin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAynı benzeri benim başımda senin gibi olan biri ile tanıştık, ama herşeyi yaptık, olmaması gerekenleride yaptık.
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki karşı taraf pismanmi seninle oldugundan
Cevap sahibi+1 yılŞimdi pişman değilim diyor tekrarı olur mu bilemem
Soran+1 yılSen korkmadinmi onun eşinden nebiliyim ortaya çıkmasından falan
Cevap sahibi+1 yılMutlaka çekinme oluyor ama bir anda karar veriyorsun
Hala korkarım tabi ortaya çıkar diye ama dikkat ediyoruz.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılİhanet soğuk meze değildir olmuyor ise zorlamayın boşanmalısınız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle karakter yoksa evlenme, evli iken birine ilgim var dersen boşan kimseyi kandırma
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBoşan kandırma hakkın yok
Soran+1 yılHenüz kimseyi kandirmadim içimdeki duygulara çözümüm yok ama aldatmadim
Cevap sahibi+1 yılBoşan o zaman
Cevap sahibi+1 yılO düşüncede ve istektesin çünkü
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin olay gizli hayranlık eşinden göremediğini onda bulmak biraz da
04 Yorumla
Soran+1 yılOnda bulduğum için de aşık mı oldum sence ona hayranligin ötesi mi yani bu
Cevap sahibi+1 yılEşinde olmayan şeyler ve istedğin şeyler onda var bu seni çekiyor mesele burada
Eşinin a demesi batar aynı hareketi o yapsa batmaz eşine gıcık kaptın
Soran+1 yılNe yapmalıyım peki
Cevap sahibi+1 yılne yapmak istediğini belirlemen gerek.. uzun mesele
Önce eşin ile olan problemi çöz çocuk yoksa boşanmak daha kolay olmuyorsa boşanın bir ömür boyu çekilmez bu.. Çocuk olunca çocuk için sabrediyor insan
02 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk yok ve istemiyorumda çünkü güvenmiyorum şöyle ki çocuk olsa bu yine ilgisiz alakasız olsa o çocuğa da yazık bana da
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlattığın o kadar benim hikayemki bi an kendim sandm soranı
53 Yorumla
Soran+1 yılşu an bile ne ilgi ne alaka oturuyor alıyor eline bir telefon dünya umru değil
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak lazım sennle özelde
Cevap sahibi+1 yılMümkün mü
selam hıssettıklerın normal bunun tum sebebıde kocan tabıkıde yazmak sormak ıstersen takıpte kal senın suankı duyguların normal canım
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu da değiştiremiyorum söylüyorum sıkıntılarımi birgün dikkat etse diğer gün zoraki yapıyor hissi veriyor bende hicbirsey yapmıyorum ot gibi 20 li yaşlarımı geciriyorum
+1 yılKeske hic evlenmeseydin. Madem evlendin derhal ilgin olan kisiyi hayatindan cikart derim. Esinede yazik
00 Yorumla
+1 yılBu herkeste oluyordur ya hayran olursun bir insana onu özlersin yani normal
010 Yorumla
Soran+1 yılTutku da denebilir evliyken olması çok kötü ama ne... Yicem bilmiyorum
- +1 yıl
Evet keşke bekarken olsaymş belki arkadaş olurdunuz flört ederdiniz hoş olurdu
- +1 yıl
Bazı insanlar vardır söylemleriyle tavırlarıyla bile mutluluk verir
Soran+1 yılEvet onun ismine bile hayranım yani hayranım diyorum çünkü aşığım demeye içim el vermiyor
- +1 yıl
Üzüldüm sana valla ya çok hoş geliyordur onun davranışları sana
- +1 yıl
İçin kıpır kıpır oluyordur sanki kelebekler uçuyor gibi
Soran+1 yılEvet ne yapsa yapsın haksız olduğu bir tartışmada bile onu haklı çıkarıyorum sürekli en başta o geliyor ya düşün birinin ismine bile aşık olunabilirmi aşk mı bilmiyorum hâlâ ama ismini bile seviyorum bırak kendisini
- +1 yıl
Evet sen aşık olmuşsun o zaman hayranlıktan öte bence ama güzel duygudur sana şu an da çok mutluluk veriyordur onun davranışlarını hayal ediyor musun
Soran+1 yılHerşeyini heryerde aklımda o yukarda da yazdım cinsellikte bile o var zor tutuyorum onun adıyla seslenmemek icin
- +1 yıl
Uyuyakalmışım. Gerçekten mi vaov çok iyi ya
+1 yılKocana degismesi gerektigini soyle ama boyle usul usul biraz daha eglenelim gezelim diye
00 Yorumla
+1 yıle boşan o zaman ya da aldat
110 Yorumla
Soran+1 yılAldatsam sonrasında pişmanlık olur mu sence
- +1 yıl
bi süre olur sonra geçer
Soran+1 yılSonra içimde bir şey de kalmaz vicdan falan yapmam diyorsun
- +1 yıl
kendini haklı çıkarıyorsun içten içe
- +1 yıl
kşr anandır dalya. rk
- +1 yıl
z. ktir git başkasının yorumuna musallat olup kabalaşma
- +1 yıl
herkes senin annen değil
- +1 yıl
p. iç kurusu
+1 yılEşinizi artık sevmiyorsanız ayrılmalısınız
01 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum ama tatmin olmuyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu kaşar bi başka kaşar, bu kaşar sütaş kaşşarrrrrr...
03 Yorumla- +1 yıl
Adam kadını ilgisiz sevgisiz bırakmış. Kaşar demek doğru değil. Olsa olsa hayatını yaşamak isteyen sıradan insan olur. Hakaret edilmesi gereken kadını bu hale düşüren ilgisiz sevgisiz ve beceriksiz adam. Yeterince sevişirsen kadın senden başkasıyla ilgilenmez zaten. Babamın bir lafı vardır. Cinsiyetçi bulsam da zaman zaman kullanırım. At binicisini kadın sevicisini tanır derdi.
Soran+1 yılAnandan biliyorsun herhalde
Soran+1 yıl@dosemi çok teşekkür ederim
+1 yılBastıracaksin mecburen
01 Yorumla
Soran+1 yılBastırıyorum şuanda da ama ilerde daha büyük bir patlak verir diye korkuyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılYazık olmuş umarım bu durumdan kurtulursunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım teşekkür ederim
+1 yılHayalinde ki ne
01 Yorumla
Soran+1 yılHeyecanli bir ilişki kurmak ama asla evlenmek değil şimdiki aklım olsa asla evlenmezdim
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu eşinden kaynaklanmıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılSen olsan sende sıkılmaz mıydın en güzel yaşlarını yaşlı kafadaki biriyle geciriyorsun
- +1 yıl
Ben sıkıldım boşandım zaten
Soran+1 yılİmkanım yokki birde eşimi de seviyorum yani alışılmışlik daha çok sanki aslında da
- +1 yıl
Bencede öyle
Evlilikte oluyor maalesef ben de evliyim anlıyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılNe yapacağız ya kendimi çok suçlu hissediyorum
Soran+1 yılBende ne yapacağımı bilsem ona göre hareket edicem ama bilmiyorum
Cevap çok açık değil mi? Boşanın bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Sen kötü bir bataklığa düşmüşsün
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet maalesef
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAynı durumu yaşıyoruz
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki ne yapacaksiniz
Sen zaten yoldan çikmiş sin kalbinin sesini dinle
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok karışık ya ne yapacağımi şaşırdım
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbla aldatma boşan bari
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Boşan
02 Yorumla
Soran+1 yılİlgi bekleyen biriyim ben ve yeterince ve gerçek ilgi sevgiyi alamıyorum buda beni tatminsiz bırakıyor
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Içinden geleni yap
01 Yorumla
Soran+1 yılİçimden gelen o kişiyle olmak ama yapamıyorum 🤦🏻♀️
+1 yılSevgi açlığı bu
06 Yorumla
Soran+1 yılNe yapacağım peki
- +1 yıl
Kendini topla kocanla ilgilen yoksa geri dönüşü olmayan bir yola girersin
Soran+1 yılOnun üstünü çizmeye bakayım yani ismi bile çok güzel geliyor çok değişik bir durum ya
- +1 yıl
Tercih senin. Başlarsan durduramazsın
Soran+1 yılYasak aşk biyerde patlar dimi
- +1 yıl
Kesinlikle. Ya çocuğun babası farklı olur. Ya yakalnırsın yuvan yıkılır
Nasıl fırsatı oldu yapmadı açarmısın
00 Yorumla
+1 yılEşine soyle
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?