Evliyken başka bir erkeğe ilgim oluştu. Ne yapacağım?

oncelikle buraya anlatacak kimsem olmadığı için yazıyorum, umarım dostça yorum yaparsınız. Eşimle severek evlendik her şey çok güzeldi ama ilerleyen yıllarda tam kişiligini gördüm kendisi keskin yapıda keskin kuralları olan çok çabuk silebilen ve affetme duygusu olmayan dominant biri oldu son 1-2 yıldır ve benim önceliklerim ile onunkiler çok farklı ben 26 yaşındayım o 29 yaşında 60 yaşında adamlar gibi takılıyor bana da yaşlı hissettiriyor gezme eğlenme gibi bi ihtiyacı yok adamın ve beni çok bunaltiyor sürekli biseylerle meşgul evlilikten keyif almıyorum artık ona belli etmesemde anlıyor benden sogudun falan diyor arada ama çaba göstermiyor zoraki biseyler yapıyoruz yapsakta bunu hissediyorum herneyse birde ortak arkadaşımız var samimi olduğum oda eşimle aynı yaşta ve çok eğlenceli çok aktif çok genç düşünen birisi tam ters profili yani ve ben ona ilk gördüğümden beri hayranım onunla bi ilişkimiz asla yok o bilmiyor bile ama hissediyorum onunda evli olmasam kesinlikle bir ilgisini belli ederdi sadece evliyim diye yanasamiyor çok yakışıklı falan değil sadece yaşam tarzı düşünce yapısına hayranim onu gördüğümde gözlerinin içine bakarken buluyorum kendimi istemsiz şekilde oluyor bir hafta görmesem agresiflesiyorum özlüyorum onu sürekli temas etmek geliyor içimden çok kötü bi durum eşimi de seviyorum ama çok bunaltiyor beni kafa yapısı çok değişti kimsem de yok akraba vs ne yapacağımı şaşırdım aklımdan çıkarmıyorum onu olmaz zaten biliyorum ama ne yapacağım böyle içimden atamıyorum aşk ta değil bu başka bişey ona hissettiğim bence

Güncellemeler
+1 yıl
O dediğim kisi öyle yakışıklı kaslı filan biri değil eşim çok daha kaslı filan yani konu tıp değil ama yaşam tarzı düşünce yapısı olarak hayranım tensel cekimimizi ikimizde hissediyoruz kimsem yok bosanamam ki istemiyorum da ama evliyken de bişey yapamam o da yapmaz zaten fırsatı çok oldu çünkü yapmadı bir şey
Güncellemeler
+1 yıl
Onun herhangi bir adım atmaya ağına emin oldum oyuzden de kesinlikle çıkardım onu hayatimdan böyle daha iyi, eşimin annesi ölmüş babası ölmüş tek çocuk ben onu yalnız bırakamam diye karar verdim cevaplayan herkese teşekkürler Adıyamandan selamlar herkese...
Evliyken başka bir erkeğe ilgim oluştu. Ne yapacağım?