Evli bir adamı düşünmeye başladım. Ne yapmalıyım?

Birkaç hafta önce bir işe başladım. Beni işe alan kişinin bana yakın tavırları vardı ama arkadaşça diye düşünüyordum. Beni görünce mutlu olduğunu falan söylüyordu. İltifatlar ediyordu güzelliğime. Fotoğraflarıma bakmak istedi bir kez. Bana yardım etmek istediğini söylüyordu bazı konularda. "Son zamanlara sürekli seni düşünüyorum, sana nasıl yardım edebiliriz diye" dedi 2 kez. Beni gideceğim yere ya da eve bıraktı birkaç kez. Ben eve girene kadar da bekliyordu bıraktığı zaman. Erkek arkadaşım hakkında olumsuz şeyler söylüyordu ama kıskandığı içindi sanırım. Benim ona anlattığım şeyleri unutmuyordu ve sohbet sırasında hatırlatıyordu. İnce giyindiğimde hava soğuk olduğunda uyarıyordu. Bana para da gönderdi 2 bin lira. Sevdiğim şeyleri benimle beraber yapmak istediğini söylüyordu. Bir gün onun arabasında otururken ellerin üşümüş diyip elimi tuttu ve ısıtmaya çalıştı. Masaj yapmak istedi. Ben de durdurmadım. Şüpheleniyordum ama emin değildim. Sonra yüzüme dokundu ve dudağımdan öptü, o an durdurdum. Niye öptünüz beni dedim. Utandı ve özür diledi. "Çok güzelsin durduramadım kendimi" dedi. Benden hoşlandığını söyledi. Karşılıklı sanmıştım dedi. Ben de siz evlisiniz dedim. Bizden bir şey olamaz dedim. 2 gün sonra bizim evin yakınlarında bir yerde işi varmış ve beni aradı. Yine görüştük. Ben hiç araba sürmediğim için bana araba kullanmayı gösterdi. Sonra biraz sohbet ettik. Saçlarımı koklayıp öptü. "Sana farklı bir gelecek vermek isterdim ama şu anda veremiyorum" dedi. Evli olduğu içinmiş. Benimle ikinci bir hayat yaşamak istediğini söyledi. Ben de reddettim. "Tek taraflı mıydı" dedi. Ona duygularım olup olmadığını merak etti. Ben de geçiştirdim. Bir şey yaşanamaz bu şartlar altında dedim. 1 hafta oldu neredeyse ama o günden sonra konuşmadık. Dayanamadım onu aradım bugün. O da o an meşguldü sonra tekrar arayacağını söyledi. Ne yapmalıyım sizce?

Evli bir adamı düşünmeye başladım. Ne yapmalıyım?