Evli bir adama gönül vermeye başladım. Ne yapacağım?

Sevdiğim kişiyle iyi bir ilişkim vardı. Fakat son zamanlarda benim kıskançlık problemimden dolayı sık sık tartışma yaşıyorduk. Hatta bu yüzden psikologa bile gitmiştim. O dönemlerde bir iş görüşmesine gittim ve bir işe başladım. Beni işe alan adamın bana ilgi duyduğunu fark ediyordum ama görmezden geliyordum. Zaten emin de değildim. Bana şefkatli davranıyordu. Hava soğuk olduğunda kalın giyinmemi söylüyordu, akşam bir yere gittiğimde dikkatli olmam konusunda beni defalarca kez uyarıyorum. Bakışlarından bile bana başka türlü bir ilgisi olduğunu anlıyordum. Bana laf arasında sık sık iltifat ediyordu. Beni görünce mutlu olduğunu bile söylemişti. Benimle ilgili şeyleri aklında tutuyordu. Arada sırada beni evime ya da gideceğim yere bırakıyordu. Para bile göndermişti. Bir gün yine beni eve bıraktı. O gün beni bir anda öptü ve benden hoşlandığını itiraf etti. Çok şaşırdım ve reddettim, "böyle bir şey olamaz" dedim. "Tek taraflı mıydı" diye sordu, ona olan duygularımı merak etti. Ben de "aklımdan hiç böyle bir şey geçmedi" dedim. Defalarca kez özür diledi o gün. 2 gün sonra bizim evin yakınlarında bir işi olduğunu, beni alabileceğini söyledi. O gün "sana farklı bir gelecek vermek isterdim ama şartlardan dolayı olmuyor" dedi. Ben de gülüp "evli olduğun için mi" dedim. O da "evet" dedi. Ben de böyle bir şeyi kabul edemeyeceğimi söyledim. Ama aklıma düştü. Sonrasında ben onu aramaya başladım. Şu anda aynı iş yerinde çalışmıyoruz çünkü başka bir yerden iş teklifi geldi ve orada çalışmaya başladım fakat konuşmaya devam ettik. Beni kaybetmek istemeyecek kadar benden hoşlandığını söyledi. Bir adı olmasa da hayatımda kalmak istediğini söyledi. Ben de bir sorun olacağını düşünmedim. Ama o adamla görüştükçe erkek arkadaşıma karşı duyduğum kıskançlık duygusu azalmaya başladı ve bu durum hoşuma gitti. Bana birçok konuda yardım da ediyordu. Bana araba sürmeyi öğretiyor. Hatta benim için ilgi alanım olan bir iş bulabileceğini de söylemişti. Yakın zamanda yurt dışına taşınacağım, bununla ilgili sorular soruyor. burada da üniversite sınavına gir, sınav ücretini ben veririm dedi. Onu unutmayı, kafamı başka şeylerle meşgul etmeye çalıştım ama olmuyor. Erkek arkadaşımı seviyorum ama bu adamı çok düşünmeye başladım. O bana hep beni düşündüğünü söylüyor, bana da beni düşünüyor musun diye soruyor. Ona bu söylediklerimi söyleyemiyorum elbette. Düşünüyorum diyip geçiştiriyorum sadece. Bir geleceğimizin olmayacağını ikimiz de biliyoruz. 3 ay önce bebeği olmuş. Unutmayı denedim, başka şehre gittim bir süreliğine ama olmuyor. O da beni sevdi, en çok da bu yüzden zor. Benimle yurt dışına gel desem ikna etsem gelir belki ama kendi hayatımı bırakmak istemiyorum. Ne yapacağım, kafam çok karışık.

Evli bir adama gönül vermeye başladım. Ne yapacağım?