Evli bir erkekle beraber oldum ne yapmalıyım? Aylarca uğraştı evli biriyle olamam dedim ters davrandım bir süre bıraktı sonra tekrar döndü çok mutsuzum dedi. kendisini normal biri olarak seviyordum ama başka bir düşüncem yoktu sürekli bana sende benden hoşlanıyorsun beraber çok mutlu oluruz gibi şeyler söyledi sonra görüşmeye başladık aylar sonra aramızda yakınlaşma oldu ben bakire olduğum için çok fazla birşeyler yaşamak istemedim ama bir buluşmamızda biraz da zorla oldu. daha sonra bile defalarca bıraktım engelledim başka yerden yazdı seninle çok mutluyum huzurluyum seni bırakamam vs vs şeyler söyledi hep en sonunda ayrıldım ama çok kötüyüm aylardır kendime gelemiyorum bazen çok sinirleniyorum herşeyi karısına söylemek istiyorum benim hayatımı mahvetti onun ki de altüst olsun istiyorum
Cevabın nedir?
Sevgili üye insan bazen hata da yapmak ister doğru olmadığını bile bile bu hatalardan birine düşmüşsün istemeden de olsa bu çukura sen düşmüşsün öncelikle bunu onun eşiyle ya da bir başkasıyla paylaşmanı tavsiye etmiyorum bu senin özelin sende kalmalı ama o adamdan da hayır gelmeyeceği besbelli tabi ki hiç bir şekilde bağlantı kurmamalı ve olan bağlantıları da koparmalısın en başta kendine yardımcı olacak kişi sensin kendini suçlamayı bırak bu ne zamanı geri alacak ne bir şeyleri düzeltmeyecek önemli olan bundan sonrası bekaret günümüzde bir çok insan için artık önem taşımıyor hemen şimdi değil elbette bu durumun üzerinden zaman geçtikten sonra tekrar biriyle tanışmak görüşmek istersen ve dürüst olmak istersen öncelikle onun bu duruma nasıl bakabileceğini ölçmelisin eğer normal karşılayacak biriyse bile elbette bunu tanıştığın ilk hafta söyleyemezsin çünkü bu bir davet gibi algılanır doğru zamanı iyi seçmelisin günler geçecek ve sen bunu neredeyse unutacaksın merak etme ama hayatına yeni bir sayfa açmalısın
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bazilarinin yorumlarini okudum. Insanliktan tiksindim. Hic kimse masum degil. Herkesin hatalari var bu hayatta ve kendi hatani gormeyip baskalarinin hatasiyla dalga gecenler cok komik acikcasi. Herkes duse bilir onemlisi kalkmayi bilmeli, denemeli. Sen yaptiginin farkindasin, yasadiklarin hic kolay degil. InshAllah atlatirsin. Dua et, Allahdan yardim dile. Huzur bulacaksin. Allah o adami da bildigi gibi yapsin
diger o kendini akilli sanan zavallilara da acikcasi icim aciyor. Filozofluk yapiyorlar bir de kendilerince.34 Yorumla
Soran+1 yılsize teşekkür ederim yorumunuz için hakaret etmediğiniz için ayrıca
- +1 yıl
Neden hakaret etmeliyim ki. Insaniz biz robot degil. Ha etsem eger o adama ederdim hakareti. Hayatin bitti diye dusunme. Sen gelecege umutla bak. Bekaret gitti diye kimse seninle ciddi dusunmeyecek diyen sig insanlara da bakma. Sadece o adamla bir daha karsilasmamaya dikkat et. En onemlisi kendine inan ya. Gencsin onunde yillar var. Zaman her seye iyi gelir, belki yaralar gecmez ama eskisi kadar da acitmaz. Iyi ve mutlu seneler :)
Soran+1 yılteşekkür ederim size de etrafınızda hep sizin gibi insanlar olur inşallah Allah kötü insanlarla karşılaştırmasın
- Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı.
+1 yılKadın-erkek ve senin cevaplarının çoğunu okudum. Tek bir savunman var ve o da “ben istemedim zorla oldu” demek. Sen kendine bir bahane uydurmuşsun ve onun arkasına sığınıp suçluluk duygunu hafifletiyorsun. Ayrıca adamın karısının gezip tozması onunla ilgilenmemesi vs. bahane değil. Eğer senin gibi insanlar olmazsa karısına ihanet edecek erkekler de olmaz gider boşanır. Arz talep meselesi tabi burda yalnız sen değil ikinizde suçlusunuz. Aile denen kavramın içine el birliği ile ş*çmışsınız. İki güzel lafa kanıp saçma salak işler yapıyorsunuz. Ortada zorlama gibi bir durum yok herşeyin farkında olarak yapmışsın kabul et çekil kenara. Sen arkasına sığınacağın bahaneler bulsanda vicdanın rahat bırakmayacak seni. Yaradan hayvan ile insanları ayırmak için akıl vermiş insana. Sormazlar mı aklın nerdeydi diye? Adama bişey olmaz. Olan senin psikolojine ve bakireliğine oldu. Ayrıca namus denen kavram bacak arasında değil insanın karakteriyle ilgilidir.
60 Yorumla
+1 yılSonra erkekler şöyle böyle
Biraz önce karısını bıcaklayan adam için yok erkeklerin hepsini lağıma atmak gerekir diyen pembişe yazıyorum;
Böyle kadınları yok ederseniz erkekler şiddet uygulamaz, kesin bilgi yayalım!!!
Sana gelince klasik bir cümle yazacağım ALINMA;
S*KLMİŞ G Ö T Ü N DAVASI OLMAZ, bu saatten sonra işine bak hayatına bak bu olayı ne konuş ne anlat ne de hatırla..
Herkesin hayatında unutmak isteyeceği anılar yaşanmışlar vardır, sen de bunu o duruma say ve kaldığın yerden devam et..00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
90
Cevap
203Cevap
ayıbı ayıpla kapatamassın bu sayfayı çevir suç senin nefsinde ona sahip çıkamadın edebi ahlakı olmıyan bir adamın sevgisi ne olabilir diye sormadın kendine inandırdın kendi kendini eşine söylesen ne olur çocuklara olur herşeh var ise o zaten allahından elbet bulur gazabını sen hatanı gör düşdüğün hatayı o çocuklara ortak etme derim derler ya her yerde her dogru söylenemez bu da bir erdemdir yaptın bir hata kbullen başında gösteremediğin erdemi sonunda göster herşey geçer evin yuvan olur ama o çocukların ahı ömür billah ensende kalır sabırlı ol sus
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ya bence şunu çok iyi düşün. Bu noktaya kadar gelmiş yaşayacaklarını yaşamışsın. Bunları geri alamazsın tabi ama eğer o kadınla konuştuğun andada en başında aklın nerdeydi diye sorarlar sana. Çünkü sen bu yalanı bir gün değil , o adamla iletişimde olduğun zaman kadar korudun. Pişman oluncada yaşadıklarına adamdan intikam almak istersen kadını üzeceksin. Ama doğrusuda eğer gerçekten kalbinden geliyorsa bununla yüzleşmen olacak. Büyük ihtimalde o saatten sonra adam başına bela olacak senin. Kendini korumayıda ihmal etme.
10 YorumlaGörüşlerine bir göz attım da. Senin adına çok üzüldüm. Bir kadın anca bu kadar kendini rezil edebilir aşağılayabilirdi. Hemcinsim olduğun için kendimden utanıyorum. Evli erkek psikolojisi farklıdir. Bunu anlayamazsin anlamani da beklemiyor zaten kimse. Bunu idrak edemeyeceğini KS üyeleri olarak anladık zaten. Kadın ağır başlı olmalı herkesin kolayca ulaşabileceği basit biri olmamalı. Ama sen kendin bile bile oltaya takılmak istemişsin. Eğer gerçekten o adamdan uzak durmak isteseydin hiç bir şekilde o Senin hayatına dahil olamazdi. Ama sen istemem yan cebime koy dercesine adama fırsat vermişsin. O da bunu kullanmış. Eğer bir gün evlenirsen sen şimdi nasıl başka brininin kocasını memnun ettiysen senin kocani da memnun edecek birileri olur elbet. Erkekler farklılık ister her erkek de aynı şeyden haz etmez zaten her birinin farklı farklı fantezi dünyası var ve senin gelecekte olacak kocanın fantezi dünyasında sen gibi biri yoksa vay haline. Hadi bakalım sen kocani elinde tut da görelim
24 Yorumla
Soran+1 yılsene istinaden söylediniz bunu hangi söylediğimden istemem yan cebime koy yaptığımı anladınız çok merak ediyorum
- +1 yıl
Büyük konuşmayın insanoğlunun yarın başına ne gelir bilemezsiniz bak bisey anlatayım sana zamanında çok büyük bir alim varmış allah yolundan asla vazgeçmez allahın sevdiği bir kulmus şeytan bir gün yandaşlarını çağırmış ve demişki aranızda bu alimi yoldan çıkaracak kimse var mı şeytanın yandaşları yanaşamamış bu allah yolundan ne yaptıysak sapmadı bunu yoldan çıkaramayız biri araların da ben yaparım demiş dünyaya inmiş ben napsamda bu adamı dinden çıkarsam dye düşünürken kötü yola düşmüş bir kadın görmüş kadına insan kılığına bürünüp herşeyi anlatmış ne yapıp et bu adamı yoldan çıkar karşılığını alırsın dems kadın sen o işi bana bırak demiş kadın bu alim namaz kılarken yanına gitmiş adamın sürekli dikkatini çekmeye çalışmış alim oralı olmamış en sonunda soyunmuş ciril çıplak napmış ne etmiş adamı yoldan çıkarmış onunla orda iliskiye girmiş şeytan da vay be bizim yıllardır yapamadigimizi bu kadın bikac dkk da yaptı dems işte böyle ne olursan ol şeytan illaki nefsine yenik düşürür kimse büyük konuşmasın bence hayat insanı yaniltir
- +1 yıl
+1 yılHerkes hata yapabilir bahane bulmaya bunların arkasına saklanmaya suçu tamamen karşı tarafa atmaya gerek yok suçunu kendine itiraf et önce bir süre vicdan azabı çek nefret et kendinden sonra ayağa kalk ve kaldığın yerden hayatına vicdanıyla hesaplanmış hatasının sorumluluğunu almış bir kadın olarak devam et ve sakın gelecekte evlenmeyi düşündüğün kişiyi de kandırma ben bir halt ettim bedelini ödemeye de hazırım diyebildiğinde ve seni geçmişini önemsemeyecek kadar çok seven birini bulduğunda mutlu olursun ancak diğer türlü ömrün korku ve vicdan azabıyla geçer o kadından da uzak dur ona yeterince kötülük ettin zaten intikam hırsıyla daha fazla yakma canını
12 Yorumla- +1 yıl
+1 yılAllah belanızı versin. Sizin yüzünüze bir kadının daha hayalleri yıkıldı hayatı Mahvoldu. Bunu yapan da hemcinsim. Bakireymişsin başta bir de😡
Ya ben nikahlı olduğum nişanlımla bile yıllardır birlikteyiz yapmıyorum, sen gidip evli bir adamla nasıl yaparsın? Ne hakkın var yuvasını yıkmaya. Bence sen öl yaşama413 Yorumla
Soran+1 yılkadının hayalleri de sömürecek bir koca bulup rahat rahat yaşamaktı buldu ve sonuç bu umarım siz nişanlınızı gerçekten seviyorsunuzdur da huzuru mutluluğu başkalarında aramaz
- +1 yıl
Soran+1 yıl@Aysecev ilk cümleniz benim içinse teşekkür ederim.. inanın karısı için bazen üzülüyorum böyle biriyle evlenmiş diye ama bazen de kızıyorum böyle kadınlara da anlayamıyorum ne diye evleniyorlar evliler ama evli gibi bir hayatlarıda yok adam işte kadın gezmelerde hep şaşırıyordum ben madem ilgilenmiceksin boşan
- +1 yıl
Kadının amacının para olduğunu bilmiyordum, eğer öyleyse orta da bir yuva Yok zaten. Ama yine de biri ile zina yapmışsın farkındasın da. Yine söylüyorum daha fazla kötü olmadan vaz geç. Yazıksın günahsın. Kendini harcatma
Soran+1 yılben zaten vazgeçtim çoktan bıraktım... size de böyle bir duruma düşmüş biri olarak gerçekten sevmiyorsanız evlenmeyin sırf evlenmek için yapmayın sonuçlar böyle oluyor
- +1 yıl
Ben de nişanlımda çok şükür Hem mutluyuz hemde bir birimizin ilkiyiz. Pek böyle şeyler duymayınca insan bir tuhaf oluyor. Hakkını helal et yemin ederim amacım niyetim seni kınamak değildi.👌🏻
Soran+1 yılsorun değil Allah yaşatmasın.. mutluluklar
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
Evliliği sonlandırması gereken taraf erkek burada. Eğer seni seviyor karısına artık ilgi duyamıyorsa mutsuzsa boşandıktan sonra sana gelmesi gerekirdi. Senin onunla ilişki yaşamandaki sebep ona karşı olan duyguların ama o adam boşanmayıp sana geldiyse istediği şey senin duyguların değil bedenindi. şu an sana hak vermesem de seni anlayabiliyorum çünkü duygular varken mantıklı düşünmek çok zor birden kendini o hatanon içinde buluyorsun. Ama bundan sonrasına dikkat et ve lütfen kendin için o adamla bir daha görüşme.
- +1 yıl
Bence bu soruyu burdan sil herkes üstüne geldikçe daha kötü olacaksın. Sağlıklı olanı silmen 😘
Soran+1 yılsilemiyorum malesef denedim ama silinmiyor
Soran+1 yıl@Aysecev görüşmüyorum zaten çok haklsıınız
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞimdi herkes kendi tarafından bakınca doğru oluyo yani kadın kocasına sen beni neden aldattın dese, kocası sen neden beni mutlu edemedin diye, sen neden evli birini sevdim diye düşününce hepinizin bir sebebi var. Fakat şöyle bisy var bana kalsa zaten bu adam karısına bir daha o güzel gözle bakamayacak sen olmasan başkasıyla bisyler yaşıyacak karısı dışında sonuç olarak seviyosan git peşinden derdim ama eğer o seni istiyorum vb seyler diyosa karısını boşaması lazımdı bu da var direk güvenme o yüzden neden boşanmıyo onu öğren mesela sonra birlikte olun bari.
07 Yorumla
Soran+1 yılçocuğu var çok düşkün çocuğuna ondan herhalde
Cevap sahibi+1 yılEğer çocuk içinse bence cok kötü bakmamalı olaya yani dediğim açıdan bak kendini suçlu hissetme zaten adam bir defa bitirmiş kafasından karısını.
Soran+1 yılkafam içim o kadar karışık ki aslında
Cevap sahibi+1 yılÇünkü kendini suçlu hissediyosun kimseye söyleyemiyosun söylersen tepki alırsın linç yersin düşüncesiyle içini yiyip bitiriyosun anlıyorum
Soran+1 yılo var biraz evet burada bile belli değil mi dediğiniz tepkilerden
Cevap sahibi+1 yılYaşamamış olanlar tepkili yaklaşır zaten yaşayıncada unutmazlar bir defa dedikleri hakaretleri çok sıkma canini bence
Soran+1 yıldoğru söylüyorsunuz
İkiniz bir hata yapmışsınız ve mutsuz tek taraf sensin şu an. O adamın karısıyla mutlu olmaya hakkı yok karısına söyle ve kurtul. O da hatasının bedelini ödesin. Yoksa hiçbir şey olmamış gibi evliliğini sürdürecek. Sana gelince, evli adamları daha çekici mi buluyorsunuz merak ediyorum etkileneceğini anladığın an görüşmeyi kesmeliydin. Ve 2. kadın olmayı nasıl kendinize yedirebiliyorsunuz düzgün bir adamın tek kadını olmak varken..
10 YorumlaMahvolmuş bir hayatın yok. Her şey bekaret değil, ama başına gelenin sorumlusu en başta kendin sin. Bunu karısına söylemen hiç bir işe yaramaz. En fazla biraz daha huzursuzluk olur o kadar. Bütün kirli sayfaları koparıp, yep yeni bir sayfa açmayı düşünmelisin.
10 Yorumla
+1 yılBu zamana kadar olan olmuş. Dersini çıkartmışsın. Bundan sonra yapman gereken kesinlikle o adamdan uzak durmak. Sakın karısını karıştırayım deme! Sen zarar görürsün. Önemli olan hatalarından ders çıkartıp, yoluna devam etmek. Yaşaman gereken bir hayatın var. Düne takılarak zehir etme.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer mutsuzsa senle olmak istiyorsa karısından boşanacak vakti gelince seninle olacak bu kadar net madem mutsuz ne diye devam ediyor o zaman o lavukdan bir halt olmaz doyumsuz uçkuruna düşkün biri tabiki sana güzellemeler yapacaktı bak şimdi ayrıldın ama işini gördü daha dönmez yalvarmazda şunu anlayın artık aldatan hep aldatır seninle eşini aldatan senide aldatır
40 YorumlaOkurken kötü hissettim kendimi nasıl böyle şeyler yapıyorsunuz gerçekse eğer Allah affetsin tertemiz vücudunu evli ailesi olan birine hiç etmişsin nasıl vicdan azabı çekiyorsundur ama iş işte geçiyor işte bir anlık zevk uğruna
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzak dur olabildiğince ama analamadığım bakireliğin bozuldu mu yani bir önemi yok bence, eğer takıldığın nokta buysa bekareti olmayan kıza hayat kadını muamelesi yapılmasıysa , sen kendi karakterini ortaya koyarsan sana gelen kişi senin be kadar karakterli olduğunu görür ve bunu önemsemez ama bundan sonraki hayatın çok önemli daha fazla muhattap olma daha fazla mahvetme ve konuştuğun kişilere dikkat et eğer her anlamda ciddi bir ilişki düzgün biri olarak görmüyosan asla yakınlaşma ve konuşma
21 Yorumla- +1 yıl
Ne guzel söylemiş sair
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanim bile bile bir hataya düsmüssün ayrica kimse seni silah zoruyla yataga itmedi degil mi? Hem kendi rizanla o yataga girip birseyler yasayip hem sonrasinda onu pisman etmek istiyorum demek cok sacma ve cocukca.. Akliniz herseye eriyor buna da ersin lütfen :)
327 Yorumla
Soran+1 yılBen öyle bir sey demedim ki
Cevap sahibi+1 yılkarisina söylemen gerekmez kadinin gururu incinecek bos yere
Soran+1 yılIlginç bir düşünce
Cevap sahibi+1 yılhahaha iyi trolledin herkesi ama neyse :p
Soran+1 yıl@Mirimar04 hemcinsimizi koruyoruz galiba.. Aldatilmaya devam mı edilsin yani
Soran+1 yıl@Mirimar04 yaşadığı hayat onun da normal mi yani bu diyorsunuz o zaman benim le olmasa bile başkasıyla illaki aldatır yakalanmadı sonuçta evet ben bir hata yaptım kabul ediyorum kendimi salak yerine koydurdum farkındayım kadında bilir kendi tercihi olur siz erkeklerin sorunu bu bize tercih hakkı sunmamak
Cevap sahibi+1 yılkimse kimseyi korumuyor hikayede iki günahkar bir masum var.. günahkarlarin hatasinin bedelini neden masum olan ceksin? ikiniz vicdandan kudurun iste kadini rahat birakin
Soran+1 yılAldatılmam da sorun yok haberim olmadığı sürece diyorsun herhalde.. Ayrıca neden masum olsun ki kocasını dışarıya itiyor ilgi göstermemiş umursamamış çocukla tehdit ediyor
Cevap sahibi+1 yılmadem herseye cevabin var niye soru soruyorsun :D
Soran+1 yılBaşkalarının cevaplarını görmek için :)
Cevap sahibi+1 yılgördün iste hayirli olsun :p
Soran+1 yılTeşekkürlerr
- +1 yıl
Yani empati yapıyorum evli olsam birini sevsem ve biriyle aldatmış olsa ve bunu bana aldattı kişi söylese o kişiyi seviyorsam kötü olurdu epey. Şimdi diyorum ki o kadın merhametli gerçekten seven birisiyse ve temiz insansa onun dünyasını yikabilirsin. Neyse bu kadarr yorum yeter acınacak haldesiniz.
Soran+1 yıl@Mirimar04 böyle dünyada yıkılsın zaten böyle dünya mı olur
Cevap sahibi+1 yılsaka bir yana aldatilmis bir annenin cocugu olarak sunu diyebilirim aldatan babama da vesile olan diger kadina da her gün bela okuyarak gecti ömrümüz.. bazen sesli bazen sessiz ama her türlü kirgin büyüdük
Soran+1 yılöyle bir annenin çocuğu olarak o zaman annenin babanla evli kalmaya devam etmesini ister miydin
Cevap sahibi+1 yılbunu hic ögrenmemis olmayi dilerdim.. annem de kadindan ögrendi hayatimiz alt üst oldu.. her yerde aldatilan kadin olarak görüldü onuru kirildi yillar sonra da agir hastalandi üzüntüden
Soran+1 yılyaaa
Cevap sahibi+1 yılama yani sonuc olarak babam cok pisman oldu yillar sonra hic de mutlu olmadi cocuklarini da kaybetti
Soran+1 yılsize de üzüldüm gerçekten
Cevap sahibi+1 yılkendi haline üzülebilirsin
Soran+1 yılona zaten üzülüyorum
+1 yılEvli olduğunu biliyor muydun?
Senden hoşlandığını biliyor muydun?
Tolerans gösterdikçe sonunun buraya ulaşacağını biliyor muydun?
Evli bir erkek olarak sana bunları söyleyebilecek cesareti veren sen değil miydin?
Sorun nerde peki? Şimdi neyin vicdan azabını yapıyorsun?10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Evli olduğunu bile bile lades demişsin
Kabahat sende
ne olursa olsun böyle bir ilişki içine girmemeliydin.
Şimdi cezanı çekiyorsun
Adamın huzurunu bozunca seninde huzurun bozulacak. olaylar daha da içinden çıkılmaz hale gelicek seninde başın ağrıyacak. Kadınla kavga aşamasına geliceksin10 Yorumla
+1 yılBir kadının evli bir erkek ile nasıl birlikte olur o kadın belki sende olabilirdin merak etme senin peşini bırakmaz sende bir süre sonra yelkenleri suya indirir devam edersiniz sonra yuvasını yıkar seni alır eşi çocukları da baba evine döner sende çok mutlu mesut olursun diyemicem yuva yıkanın yuvası olmaz derler
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılMadem seninle mutlu boşansın... Boşanmıyo ve seni kullanmış sende açıkça tuzaga düşmüşsün yani neden böyle tertemiz insanlar varken abuk subuk insanlarla vaktinizi boşa harcıyosunuz anlamıyorum herşey yakışıklılıkmı yani... bir tanıyın belki o begenmedikleri adam daha mutlu edicek genelleme yapıyorum... Kadınları anlamak zor gerçekten
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 451 cevap paylaştı. Git söyle nolursun :D karısı gider seni heryerde benim kocamın altina yatmış diye rezil eder annen baban duyar bir suratına tükürür o seninle olan şahısta seni almaz bunu duyan adamlardan hiçbiri seninle beraber olmaz adının çıktığıyla kalırsın hafi git söylede bir hayatı altüst olsun :D
04 YorumlaEğer sen de beyin olsaydı baştan yapmazdın zaten bunu sen kendin yaptın şimdi adama kalkıp suç atma boşuna sen de yaşıyacaksın bunu kaçışın yok yarın evlen eşin de sana yapacak bir söz vardır bu çok doğru bir söz bir kadının düşmanı yine kadındır diye Türk kızlarından uzak durun diye boşa demiyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Bu olaydan örnekle değil ama kadınlar nasıl birbirini uzer ben bundan sonra biriyle karşılaşırsam soracağım ilk soru bir kadını üzdün mu gerçekten size katılıyorum ama ben de türkiyeliyim ama türk değilim
+1 yılSonuçta sen de hayır diyebilirdin bence bırak hatalarından ders al ve ucuz kurtuldun diye sevin, birine söylediğinde daha da tescillenmiş olacaksın başka bir şey olmayacak
30 Yorumla
+1 yılKarısı naptı da söylüycen pardon? Ne anlıyorsunuz şu evli adamlardan baskasının koynundan çıkıp sana geliyor kabul ediyorsun bu kadar kendini basit görecek kadar kötü müsün sevgili olsan bekar olsa seni aldatsa suscak mısın hoşuna gidecek mi bu? Kınamak değil irdelemek değil ama bir gözünüz görsün şu pislikleri evden sıkılıyor dışarı evindeki bırakan her kötülüğü yapar gençliğine yazık
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni zorlamış galiba o beynine yerleşmeye calışmış zorla senin onu sevmedigini o da biliyormuş olmali ama kendini ve seni buna inandirmaya calışmış sanırım ne bileyim deyecek bir kelime bulamiyorum allah sabır versin eger bakire degilsen hastanede kızlık zarı ameliyati olabilirsin bazı kızlar kızlık zarı ameliyatı oluyormuş diye duydum evlenmeden önce ne kadar dogru ne kadar yanlış bilmiyorum
16 Yorumla
Soran+1 yılvar öyle birşey ama yaptırmam ben kimseyi kandırmam yalnız ile kalsam sonunda
Cevap sahibi+1 yılDogru kandirmak iyi degil zaten dürüst olmak daha iyi ne olursa olsun dürüst ol her zaman bu durum insanı cok üzer intar ettirecek duruma getirir yanlış ve kötü şeyler düşünme seni seve birisi anlayan birisi elbet cikacaktir bir yerden
Soran+1 yılçıkmasa da önemli değil ben unutsam yeter bana
Cevap sahibi+1 yılZamanla unutursun allah kurtuluş yolu versin sana allah yardimcin olsun o adam şerefsizmiş belli
Soran+1 yılSağolun inşallah
- +1 yıl
Tövbe et kardeşim kalpten tövbe et namazına başla rabbine el ac ısrarla pişmanlığını dile getir rabbim bağışlayıcıdır merhametlidir. Bu büyük konuşan ezen insanlardan 1000 lerce kat büyüktür merhameti bizim dinimizde bir kardeşimiz yanlış yaptıysa onun elinden tutup doğru yolu göstermek yakisir bize çünkü biz gerçek müminleriz hor görmek hakaret etmek bir tekmede biz vuralım demek bziim dinimizde yok. Dediğim gibi elini ac allaha o adama da ah ettiysen elbet çıkacak ondan çünkü o da suçlu erkektir nefsi var dyen surekli kadini suclayan zihniyetleri boşver allah onlarida hidayete erdirsin.
Aşk İlişkileri konusunda 598 cevap paylaştı. bir hata yapmışsın telafisi yok yani ama yapabileceğin belki bir şey olabilir o insanın eşine karşı davranışları kötüyse kadına söyle bence boşansınlar bari buradan artıya geç
20 YorumlaSevgiye muhtaçsın sadece. Ne yaptığını bilmiyorsun boşluktasın. Numaranı değiştir sosyal medya hesaplarını kapat. Ulaşamazsın sana
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSiz bazı kadınlara vasi atamak lazım kendi başınıza kaldığınızda bk yiyorsunuz buna da hür irade diyorsunuz öZgürlük diyorsunuz. Evli bir adam la ne düşünebilirsin? Evli dedi mi mevzuyu kapatacaksn yok şöyle böyle olur adam uçkuru için şekilden şekle girmiş sende aldanmışsın buna yok yani aldanmasaydın nasıl bir amacın olacaktı onu da bilmiyorum adam evli evliiiii
15 Yorumla
Soran+1 yılaldanmasaydım mı ne amacım olablir ki öyle bir söylemişsiniz ki ben adamı baştan çıkarmışım gibi
Cevap sahibi+1 yılBaştan çıkarma değil evli adam la merhaba dersin iyiyim dersin ikinci başka bir muhabbet kurulmaz
Soran+1 yılben kurmak istemedim zaten o bırakmadı
Cevap sahibi+1 yılSenin iraden yok mu niye o brakmadı da ne demek sen koyacaksın tepkini yok diyeceksin mutluluk muş sevgiymiş aşkmış neyse karınla yaşıyorsun diyeceksin bir daha yanıma yanaşırsan şikayet ederim diyeceksin
Soran+1 yılinanın bu söylediklerinizi başta aylarca söyledim sonradan bile söyledim.. şikayet etsem o zaman öyle düşünmedim sonuçta aynı yerdeyiz ben kötü olurdum rezil olurdum o öyle şeyler yapmaz dicek insanlar vardı çünkü
Aşk İlişkileri konusunda 655 cevap paylaştı. Ne hata yaparsan yap önüne bak ayrıca kimsenin sizi yargılayacak kadar melek olduğunu da düşünmüyorum.
Ha şöyle de bişey var eğer o kişiyle devam edip tekrar darbe alırsanız da kendinize sakın “ Zorla oldu, ben istemedim ki vs.” demeyin çünkü yapılan yanlışın tekrarı artık isteğinize bağlı olur.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlan olmuş artık söyleyen ne olacak ki kötü olan sen olursun geleceğin daha da mahvolur. Aklını başına topla
o adamla bir daha görüşme evli zaten ki bile bile vazgeçmemişsin devam etmişsin bu konuda suçlusun evli olduğunu öğrendiğin an ger duracaktın.. Seni kınamıyorum ve kendine bir iyilik yap geçmişe takılma önüne bak düzelir
İnşallah sen de mutlu olursun. Tövbe et mutlaka önüne bak sadece20 Yorumlane olursa olsun uzak durman gerekiyordu başına gelecekleri az da olsa tahmin etmen gerekirdi neyse artık ölmüşle olmuşa çare yok..😞
20 Yorumla
+1 yıl100 sopa yemeniz gerekiyor zinanın davasındaki karar budur. Allah yardımcınız olur mu bilemem ama öbür dünya da daha beter azap var haberiniz olsun. Ama sen yine de tövbe et her daim. Ondan da zinadan da uzak dur.
22 Yorumla- +1 yıl
O zaman neden zina edene acımayın desin boş yere Kuranı kerimi yalanlamayın bence şahitte tutmak gerekiyor vurukduguna dair
kurtulman ıyı olmus bence sukret knka benımd ebasıma geldı zor kurtuldum valla Şu an morlım cok ıyı pıskolojım bozulmustu
20 Yorumla
+1 yılKötü olmuş yani sen adami arsulasan bui nevze de resmen adi adamin tezgahina düşmüssün neyse ayrilmissin ne güzel işte tamam
20 Yorumlasen ne biçim kadınsın yaa elin evli adamıyla yat ondan sonra karısına söylerim diyorsun, hem haklısın hemde haksız kuzum yazık yaaa, sizin gibiler yüzünden evliliğe inancımızı yitirdik
30 YorumlaCinsel ilişki oldumu yani şimdi anladım kadarıyla. Madem çok mutluydu karıyla boşanıp öyle yanına gelseydi. Hem ona çakim hem de senden faydalanıyım gibi olmuş
22 Yorumla
Soran+1 yılevet ne yazık ki
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. seni yargılamak istemiyorum
hic olmuyacak seyler insanin basina gelebilir
olan olmuş artık
bu saatte sonra en mantıklısı tövbe edip bir daha o tür evlilik dışı ilişkilere hiç bulaşmaman30 YorumlaBirşeyler yaşadınız mı böyle şerefsizlere kullandırmayın kendinizi bak karısına yazık oldu sanada değer mi biri için
10 Yorumla
+1 yılYazık. Artık kimseye güvenim kalmadı yemin ediyorum. Zorla. Fiziksel güç kullanarak bir kadını nasıl ilişkiye zorlayabilir bir insan? Sen de nasıl izin verebildin yakınlaşmanıza
12 Yorumla
Soran+1 yılsürekli benimde onu istediğimi söylüyordu sende beni seviyorsun kaçma falan filan
- +1 yıl
Ya kardeş, evli olduğunu bile bile altına yatmakla hata etmişsin. O şerefsiz de zor kullanmış. Şimdi geri dönelim dese bile sakın geriye döneyim deme; o salak karısından fırsat buldukça seni becermek istiyor anladığım kadarıyla. Çıkar hayatından. Başka da bir tavsiye yok. Ne denir ki. Utanıyorum yazarken bunları. Allah yardım etsin.
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Geçmiş te kaldı hersey kendi hayatına bak kafaya takma fazla yaşarken hersey güzeldi
Güzel olan taraflar kalsın gerisini unut10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Dogrusun veya yanlissin, olan olmus artik, bazi seyler bizim elimizde olmuyor. Gecmisi unut, o kisiylede bir daha gorusme, yuregini temiz tut, gelecegine bak
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılGecmisini bir taraf birakip geleceğine bakmalisin zamanla unutabilirsin yasadigini kafaya takma bunları
11 Yorumla- +1 yıl
Konusmak istersen dinlerim
Hepiniz alçaksınız. Adisiniz. Allah sizlerin karşısına sizin gibi insanlar çıkartsın.
31 YorumlaKesinlikle buna son vermelisin tamam herkes hata yapar sıkıntı yok ama devam etme adam evli tamam mutsuz ama bu seni ilgilendirmesin karısını kendi yerine koy ne hissedersin çocukları var belki o çaresizlik yani bence son ver bak hayatına numara değiştir vs.
23 Yorumla- +1 yıl
bence kopamaz. yakayı kaptırmış bir kere :/
- +1 yıl
@MarineRainbow herşey insanın kendisinde bitiyo zorla olmuş falan bahane bunlar biraz özel olucak ama sevgilim falan oldu istesem siktiremezmiydim ama ben mesafemi koyduktan sonra hiç bişey olmaz o istemiyorum ama yan cebime koy demiş biraz kusura bakmasın istese karşısına çıkmasını engeller sıkıntı yok
- +1 yıl
@İamsedefq dediklerinde haklısın. Zaten bir kere yaptığı için kopamaz demiştim. İlkinde karşı dursaydı dediğin gibi olurdu.
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. İradesizsin. Bedelini öde. Karısının herşeyi bilmesi için değil öc almak için söyleyeceksin bir de.Üzdüğün kadar üzül , ikinizde üzülün🙏🏻
21 Yorumla
Soran+1 yılyoo bilsin diye
senin hayatını mahveden sensin. aklını kullansaydın adam evli, ne diye görüşmeye devam ediyorsun ki? hadi geçtim onu neden buluşuyorsun evli olduğunu bile bile?
20 Yorumla
+1 yılSende bı halt yemısın karısına soylesen ne degısecek pekı evlı adamla bırlıkte olurken dusuncektın onu onun hayatı mahvolmaz senın hayatın mahvolmus namusun kırlenmıs erkek adama bısey olmaz gittikce kendıne gelemezsın kotu olman adamın umrunda olmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Bir başkasını bulduğunda senide aldatacaktır.
Ki zaten sende bunu hak ediyorsun.
Bunun için bir çok sebep uydurabilirsin ama çok yanlış davrandığını kabul et.
Seni çok sevse boşanırdı.
.00 Yorumla
+1 yılBak herkesin başına gelebilir yargılamak haddin değil ama sen O adamın eşinin yerinde olsaydın ne hissederdin sende bir kadınsın gururun kırılmaz miydi incinmez miydin bu çok büyük bir haksızlık değil mi ya Allah o adamın neyse sinirlendim kusura bakmayin
02 Yorumla
Soran+1 yılYaptığım şeyi asla savunmuyorum öncelikle. Böyle bir sey yaşamadan önce de yaşadıktan sonra bile düşüncem bilmek isterdim salak yerine koyulmak istemezdim. Üstelik burada o kadar laf ediyorlar ama isteyerek de birşeyler olmamış zorla yapılmış bir sey var bu yerde öyle bir adamla evli
- +1 yıl
Nasıl zorla tecavüz mu şerefsiz sanırım bütün erkeklerden nefret ediyorum yaa ama ifade ederken ben evli olduğunu bildiğim için uzaklastim falan yazmışsın ben öyle anladım
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Dert etme ilerde eşinde seni aldatır sizin gibi kızlar varken döner bu döngü
51 Yorumla- +1 yıl
Dogru lafa ne denir
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHayatını neden mahvettiki, cinsel ilişkiye girmedinmi? Evli erkekler karşısındakini daha fazla mutlu eder, onu anlar. Tabi evlenmez seninle sadece birlikte olmak ister. Başka bir amacıda yoktur zaten.
İsteyerek olduğun için başkasınada acı çektirme.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yılEvli olduğunu bilmeden öncesi onun , sonrası senin günahın. Utanmak denen birşey varsa insan önce kendinden utanacak.
30 Yorumla
+1 yılyapmadan once karisina diyecektin hanimefendi. bosu bosuna kadini uzme simdi. gerdek gecesi kocana sarhos mu edersin tasin ustune mi dustum dersin orasi da senin kararin
10 Yorumla
+1 yılTek suçlu sen değilsin ama en masum kişide pislik herifin eşi onun hiçbir suçu yok yuva yıkanın yuvası olmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılyoo o da değil ben olmasam başka birine de giderdi bir gün çünkü karısı itti gerçekten ilgilenmiyor bencil biri gezip tozuyor anca kötü zamanında bile orada burada gezdi kadın sorsan çok seviyor adamı.. varsa çocuğa yazık deseniz neyse de
- +1 yıl
Sana yazık ortada kaldın
K bakma ama bu senin elinde olan birşey. Kimse kimse ile zorla birlikte olamaz irade meselesi bence. Seninle birlikte felan da olmayacak her fırsatta seni kullanacak bilgin olsun!
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılMurat Göğebakan'dan kendim ettim kendim buldum şarkısı benden sana gelsin bro
10 Yorumla
+1 yılHiç mi utanmıyorsunuz ya evli insanlarla bu şekilde bişeyler yaşayarak o kadın bunu öğrenince nolucak. Adam sana bunları ilk dediğinde o zaman karısına Söyliycektin adamın ne mal olduğunu anlasın diye o zamn sen de suçsuz olurdun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 662 cevap paylaştı.
+1 yılKimsenin ahını alma boşver olan olmuş artık hayatına bak kutar kendini yoluna bak
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sen elinin kiri olmuşsun üzgünüm ama kendin kaşınmışsın bir daha görüşme ha illa olcak dersen etrafta ni sürü bekar var evlilerden uzak dur.
21 Yorumla
+1 yılHem suclu hem güclüsün! Yuva yikanin yuvasi olmaz, b*tch
23 Yorumla
Soran+1 yılşaka yapıyorsun gerçekten mi ilk kez duyuyorum bunu
- +1 yıl
Birde laf sokmaya mi calisiyorsun? Ben olsam utanirim, gizli olsa bile. :) neyse, utanma duygusu, edep, namus herkese göre degil :) kime anlatiyorum.
Soran+1 yılsende çok olan birşeyse buralarda gezip bir de böyle bir konuya girip cevap verme amacın neyse
+1 yılzinanın her türlüsü kötüdür ama EVLİLİK BİRLİGİ OLAN BİR İNSANLA YAPMAK EN KÖTÜSÜDÜR ALLAH ISLAH ETSİN NE DİYİM KARARI ALLAH VE O HAKKINA GIRDIGIN SEREFSIZ ADAMIN KARISI VERECEK
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle geçmiş olsun o kardeşim hem karısını hem seni idare etmiş keyfine bakmış. Sakın onla bir daha görüşme. Karısına hangi yüzle söyleyeceksin? Aslında biz sadece sevgiliydik ama o beni kullandı mı diyeceksin? Hem o masum karısının ne suçu var bu acıyı yaşamaya? Bilmesin. Evliliği senin yüzünden yıkılmış olur. Vicdan azabından ölürsün. Sana gelince artık olan olmuş üzülme hatalarından ders al. Hayır demeyi öğren.
00 Yorumla
+1 yılYapma. Yol yakınken dön. Niyetin kötü olmasa da bu kötü bir şey üzgünüm. Daha sonra çok çekersin. Ben sevginin herşeye değdiğini düşünen bir insanım ama söz konusu bir yuvanın yıkılması.
00 Yorumla- Devamını Gör (233)
Devamını Gör(278)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem