Birkaç hafta önce bir işe girdim. Beni işe alan kişinin bana yakın tavırları vardı. Bana para gönderdi, birkaç defa arabayla evime bıraktı ve ben içeri girene kadar bekliyordu. Güzelliğime iltifatlar ediyordu. Benimle ilgili şeyleri aklında tutuyordu ve hatırlatıyordu, ben bile unutuyordum bazen anlattığım şeyleri ama o unutmuyordu. Hava soğuk olduğunda da kalın giyinmem için beni uyarıyordu. Erkek arkadaşımla ilgili de olumsuz şeyler söylüyordu. İçten içe kıskandığını fark ediyordum. Yurtdışına tanışacağım birkaç ay sonra ama bunu istemediğini de hissediyordum. İkinci bir planımın olmasını söylüyordu hep. Duyguları olduğundan şüpheleniyordum ama emin değildim. Bir gün yine beni eve bıraktı. O gün biraz sohbet edelim dedi ben eve girmeden. Ellerin üşümüş diyip elimi tuttu, yüzüme dokundu arabada ben de karşı koymadım, çünkü olayın nereye gideceğini merak ediyordum zaten ve hâlâ emin değildim bana başka türlü bir ilgisi var mı diye. Sonra beni bir anda öptü. O an durdurdum ama kafam çok karıştı. O gün benden hoşlandığını söyledi ve özür diledi öptüğü için. Olmaz böyle bir şey dedim. Tek taraflı mıydı dedi, ben de böyle bir şey hiç düşünmedim dedim. Ertesi gün buluştuk tekrar, o gün bana araba sürmeyi gösterdi. O gün "sana farklı bir gelecek vermek isterdim ama şartlardan dolayı olmuyor" dedi. Benimle kendisine özel bir alan yaratmak istiyormuş. Ben de onun dediği şekilde görüşemeyeceğimizi söyledim. Ama aradan bir süre geçti, onun aramasını beklediğimi fark ettim. Ve dayanamayıp ben aradım. Arkadaşça da olsa hayatımda durmasını istiyordum. Sonra buluşmak istedi o gün. Ben arayınca hem şaşırmış hem mutlu olmuş. O günkü davranışımdan dolayı hayal kırıklığı yaşadığını söyledi, kendisi de ondan hoşlandığımı düşünmüş. Beni kaybetmek istemeyecek kadar benden hoşlanıyormuş. Görüşelim ve sınırları sen belirle dedi. Sen nasıl istersen öyle olsun diyor. Bana her konuda maddi manevi yardım etmek istediğini söyledi. Bana iyi şeyler katmak istiyormuş ve hayatımda iyi biri olmak istiyormuş. Ama bu duruma bir isim vermek istemiyormuş. Bir şeylerin sonunu düşünmek istemiyormuş. Ve hayatımda kalmak istiyormuş tüm bunlara rağmen. Kafam çok karıştı. Sizce ne olacak? Ne yapmalıyım? Ayıp şeyler yazmayın.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İsim vermek istemiyor, sonunu düşünmek istemiyor. Yani Bi sorun olur da yakalanırsa seni kapı dışarı edecek. O güne kadar seninle takılacak.
Takılmayacağız ki sadece hayatında olmak istiyorum dedi ben de tamam dedim. Başka bir şey olmaz asla.
Arabada bile karşı koymamışsın herife. Evde falan olsanız nasıl karşı koyacaksın? Maddi destek olacak diyosun. Herif bişeler istemeyecek mi sanıyorsun? Yaşlarınız kaç bu arada?
Benden her şeyi isteyebilirsin dedi maddi manevi ama ben bir şey istemeyeceğim kolay kolay da isteyebilen biri değilim. Sohbet falan ederiz önceden nasılsa yine aynı olur yani. Ben 22 yaşındayım adam 29 yaşında.
şu an seni tavlamak istediği için hep olumlu yaklaşacak. Ama bi yerden sonra yakınlaşmak isteyecek illa ki. Başlamadan bitir, çok uğraşırsın yoksa. Demedi deme.
En kötü ne olabilir ki
Karşı koyamaz beraber olursun. Bi süre devam eder böyle. En küçük bişeyde de defolur gider kalırsın öyle.
Bi kere şuradan bak konuya. Karısını aldatan seni ne kadar umursar?
Ayrıca babanla sorunun mu var senin?
Evet nasıl anladınız
Seninle biraz sohbet edelim mi? Çünkü ona ilgin olması babanla olanlarla ilgili.
Soyunuz kurusun İnşallah...
Ya bi sg
sen git lan senin gibiler gitsin artık su cehenneme evli adam karısına aşık diye kendinizi si ktirebilmeniz için size ait olmayana bozuyorsunuz yuvaya bok ediyorsnuz o rspu obje metres parçası
Ya bi sg kadın düşmanı seni. Detayı oku boş yorum atma.
Kadın değil insan düşmanıyım orspu tuvalet kagıdı yuvası olan evli adama hoslandım demişsin utanmadan ulan gidin kendiniz gibi bekar orspuyla fingirdeyin yuvasına herşeyine veren kadını evli çiftleri yuva bozmak ugruna kendinizi boş ver siz gidin lan İnşallah tüm metresler geberirsiniz Allah bela nızı versin
Bildiğin seni manipüle ederek metres ol demiş adam evli sonuçta
Ama sınırları sen belirle ben sen ne istersen onu yaparım dedi. Yani yatmaya falan ikna etmeye çalışmadı.
İlk başta hadi yatalım diyecek hâli yok zamanla işler o yönde de ilerleyebilir
Yazıklar olsun
İçine göm hislerini bazen böyle yapmak gerekir
Zaten normal arkadaş olarak görüşürüz en fazla
Uzak dur sonda sen üzüleceksin çok belli…
Haklısınız
Yani metresim ol demis kısaca
Öyle bir şey demedi çünkü düşüp kalkma gibi bir durum olmayacak
İsim vermek. istemiyor bu demek oluyor ki ben seni düzerim ama sevgili olamayiz da evlenemeyiz de
Onun da bir adı var. Ama en başta kendimi düşündüğüm için adamla bir şey yaşamam zaten
Yaşican yani
Hayır
uzak dur
aferin