Evli bir adamdan hoşlanmaya başladım. Ne yapmalıyım?

Birkaç hafta önce bir işe girdim. Beni işe alan kişinin bana yakın tavırları vardı. Bana para gönderdi, birkaç defa arabayla evime bıraktı ve ben içeri girene kadar bekliyordu. Güzelliğime iltifatlar ediyordu. Benimle ilgili şeyleri aklında tutuyordu ve hatırlatıyordu, ben bile unutuyordum bazen anlattığım şeyleri ama o unutmuyordu. Hava soğuk olduğunda da kalın giyinmem için beni uyarıyordu. Erkek arkadaşımla ilgili de olumsuz şeyler söylüyordu. İçten içe kıskandığını fark ediyordum. Yurtdışına tanışacağım birkaç ay sonra ama bunu istemediğini de hissediyordum. İkinci bir planımın olmasını söylüyordu hep. Duyguları olduğundan şüpheleniyordum ama emin değildim. Bir gün yine beni eve bıraktı. O gün biraz sohbet edelim dedi ben eve girmeden. Ellerin üşümüş diyip elimi tuttu, yüzüme dokundu arabada ben de karşı koymadım, çünkü olayın nereye gideceğini merak ediyordum zaten ve hâlâ emin değildim bana başka türlü bir ilgisi var mı diye. Sonra beni bir anda öptü. O an durdurdum ama kafam çok karıştı. O gün benden hoşlandığını söyledi ve özür diledi öptüğü için. Olmaz böyle bir şey dedim. Tek taraflı mıydı dedi, ben de böyle bir şey hiç düşünmedim dedim. Ertesi gün buluştuk tekrar, o gün bana araba sürmeyi gösterdi. O gün "sana farklı bir gelecek vermek isterdim ama şartlardan dolayı olmuyor" dedi. Benimle kendisine özel bir alan yaratmak istiyormuş. Ben de onun dediği şekilde görüşemeyeceğimizi söyledim. Ama aradan bir süre geçti, onun aramasını beklediğimi fark ettim. Ve dayanamayıp ben aradım. Arkadaşça da olsa hayatımda durmasını istiyordum. Sonra buluşmak istedi o gün. Ben arayınca hem şaşırmış hem mutlu olmuş. O günkü davranışımdan dolayı hayal kırıklığı yaşadığını söyledi, kendisi de ondan hoşlandığımı düşünmüş. Beni kaybetmek istemeyecek kadar benden hoşlanıyormuş. Görüşelim ve sınırları sen belirle dedi. Sen nasıl istersen öyle olsun diyor. Bana her konuda maddi manevi yardım etmek istediğini söyledi. Bana iyi şeyler katmak istiyormuş ve hayatımda iyi biri olmak istiyormuş. Ama bu duruma bir isim vermek istemiyormuş. Bir şeylerin sonunu düşünmek istemiyormuş. Ve hayatımda kalmak istiyormuş tüm bunlara rağmen. Kafam çok karıştı. Sizce ne olacak? Ne yapmalıyım? Ayıp şeyler yazmayın.

Evli bir adamdan hoşlanmaya başladım. Ne yapmalıyım?