Evlenmeyi düşündüğüm adam erkeklere ilgi duyan biri çıktı ne yapmalıyım?

Biri var. Bir süredir tanışıyoruz oldukça kibar centilmen biri okumuş kültürlü de. Hayat düşüncelerimiz eğitimimiz uyuştu bir şekilde. Bana milyonlarca jest yaptı ve böyle bir şey aklımdan bile geçmedi. Duygularım yoğunlaştı ve geçen gün yemekte bana evlenme teklif etti. Hemen cevap verme çünkü anlatacaklarım var düşün öyle kararını ver dedi. Daha önce de kadınlara aşık olmuş birkaç kez ama 10 12 senedir sadece erkeklerle birlikteymiş. Hiçbir kadına bir şey hissetmiyormuş. Ama sana aşık oldum ilk kez biriyle evlenmek istedim. Senden sonra da kimse dikkatimi çekmedi, sana hep sadık kalıcam söz veriyorum falan dedi. Bana aşık olduğundan eminim ama ona eskisi gibi bakamıyorum. Sonuçta erkeklerle birliktelik yaşamış zamanında. Bir daha olmayacak olsa bile ben bunu sindiremem. Böyle bir adamdan çocuğum olsa ne olur bilmiyorum. Hangimiz babamızın böyle bir geçmişi olsun isterdik ki? Belki söylediklerim yanlış anlaşılabilir ama bunları itiraf ettikten sonra gözüme erkek gibi gelmemeye başladı. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ben mi dar görüşlüyüm yoksa düşüncelerim normal mi bilmiyorum. Evlenmeyi düşündüğüm adam gibi olan arkadaşlar varsa özellikle başta onlar olmak üzere herkes fikrini belirtebilir mi? Sizce bana gerçekten sadık kalır mı ve ben bunu aşabilir miyim? Yerimde olsanız ne yapardınız?

Evlenmeyi düşündüğüm adam erkeklere ilgi duyan biri çıktı ne yapmalıyım?