Evleneceğim adam neden beni salak buluyor bunu farkettigimden beri onunla bir gelecek düşünemiyorum arkadaşlar?

Merhaba size birşey danışmak istiyorum. Evlilik aşamasında olduğum iliskim var nisanlim beni zaman içersinde küçümsemeye başladı küçük beyinli dedi sende birini aldatabilecek bir kapasite yok dedi bunları kavga esnasında demedi normal konuşurken dedi. Beni saf yerine koyuyor hissediyorum görüyorum algılıyorum sorun ne bilmiyorum. Eski sevgilimle karşılaşmış bir yerde benim hakkimda soru sormuş neden ayrıldınız noldu demis eski sevgilim efendi biriydi kötü bir ayrılık yaşamadık hakkimda iyi şeyler söylemiş nisanlimda vicdan yaptığı için bana onunla konuştuğunu söyledi. Bu olanlar çok saçma ne yapacağımı bilemiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Onu çok seviyorum ama hakkimda bunları düşünmesi korkutuyor beni sevse bunları dusunmezdi diyorum hep içimden
Güncellemeler
+1 yıl
Aldatamazsin dedi diye aldatacak değilim bu laf beni çok düşündürdü sevgisinden şüpheliyim aileme zorla kabul ettirdim onu şimdi ailem haklı mi çıkmış oldu yani
Evleneceğim adam neden beni salak buluyor bunu farkettigimden beri onunla bir gelecek düşünemiyorum arkadaşlar?