Arkadaşlar sevgisinden şüphem yok 7 yıldır birlikteyiz ama gel gör ki ekonomiden dolayı bir birikimi biseyi olmadığı için evlenemiyoruz sizce bırakıp hayatıma devam mı etmeliyim
Evlilik ateş pahası bütün masraflar dahil 80 bin liradan başlıyor lükse doğru masraf katlıyor gerek duymuyor demekki çocuk yapmaktan başka herşeyi yaşıyor olmalı neden evlenipte kendimi kisitlayayayim ki diyor belkide kendi kendine
Napayım sence beklemeli miyim ben ona bir teklif sunucam beraber çalışıp ortak para biriktirelim diycem ya ama düşünüyorum bunu onun demesi gerekmiyor mu yani o beni istesin o cabalasin beraber yapalım edelim desin yaparım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evlilik ateş pahası bütün masraflar dahil 80 bin liradan başlıyor lükse doğru masraf katlıyor gerek duymuyor demekki çocuk yapmaktan başka herşeyi yaşıyor olmalı neden evlenipte kendimi kisitlayayayim ki diyor belkide kendi kendine
Ciddi ciddi 7 senelik sevgilin için bunu düşünüyor musun? Yap öyle bir şey de hayat ağzına zıçsın. Kolay kolay kimseyle öyle bi beraberlik süremezsin
Birden bırakmayı düşünüyorsan 7 yılınız boş geçmiş demektir
Şimdi sorun olmasa bile evlenince maddi durum sorun olabilir
Sevgisinden şüphe ederdim
İkna etmelisin evlilige
çocuk kaç yaşında
28 yaşında ama birbirimizi seviyoruz bu yüzden bana soğuk davranıyor çok karışık ya
tamam 28 yaşında oda gençmiş maddi zorluklar çekmesi gayet normal seni de zor duruma düşürmek istemiyor olabilir
Napayım sence beklemeli miyim ben ona bir teklif sunucam beraber çalışıp ortak para biriktirelim diycem ya ama düşünüyorum bunu onun demesi gerekmiyor mu yani o beni istesin o cabalasin beraber yapalım edelim desin yaparım
bencede en doğrusunu yaparsın sorununu anlat ona hem yardımcıda olmak istiyormuşsun konuşarak üstesinden gelirsiniz umarım