Görüştüğüm adam evli çıktı ne yapmalıyım?

Markette çalışırken bir müşterim geldi ürünlerini geçtim, o gün moralim çok bozuktu hiç müşterinin yüzüne bakmamıştım sadece geldiği sırada hoş geldiniz demiştim. Ürünlerini geçtikten sonra ödeme şeklini sordum kart dedi bana doğru uzatınca kafamı kaldırdım bana bakan mavi gözlerini gördüm, benim yüzümü görünce birden gülümsedi kocaman, o an ne oldu bilmiyorum ama bir an kalbimin olduğunu hissettim. Hep böyle misin diye sordu bana, nasılım diye cevaplayınca hep böyle üzgün mü oturursun dedi. O günden sonra hep markete aynı saatte gelip gitmeye başladı tabii ben o gelecek diye sabahtan saçımı makyajımı yapıp en güzel parfümlerimden sıkıyorum ona güzel görünmek için, bir gün geldi kartla ödeme yaparken bir kağıt uzattı ödemeyi yaptı gitti, kağıtta numarası yazıyordu bir de not vardı " bu gün farklı bir güzel olmuşsun" yazıyordu. O gün numarasını kaydedip yazdım ve ertesi günü buluştuk beni iş çıkışımda arabasıyla aldı o kadar güzel zaman geçirdik ki eve girerken yanaklarım gülümsemekten acıyordu adeta içmeden sarhoş olmuştum. Aylarımız böyle buluşarak geçiyordu sevgili olmuştuk, bir gün arabasında bir kadın gözlüğü farkettim kime ait diye sordum, bir an sessizlik oldu sonra bana evli olduğunu ama bitmiş bir evlilik olduğunu söyledi, 6 yaşında oğlu olduğunu ve eşinin 4 haftalık hamile olduğunu söyledi o an kalbim paramparça oldu, beni öperken bana sarılırken aynı zamanda masum eşini kandırıp üstüne bir de çocuk yapmıştı. Içim içimi yedi bana yalvardı beni bırakma boşanacağım dedi ben ise ona bağırdım boşanma bitti dedim, çünkü ben babasız büyüdüm ve o çocuklar da aynı yokluğu hissetsin o kadın üzülsün istemedim. Ama onu unutamıyorum, kokusunu sesini gülüşünü ne yapacağım lütfen bana yardım edin. Sırf onu görmemek için işten ayrıldım ama unutamıyorum
Görüştüğüm adam evli çıktı ne yapmalıyım?