- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevdiği kadına ulaş belki evli olduğunu bilmiyordur kadın. Ona anlat ki belki kadın vazgeçer evli olduğunu öğrenince bu birinci yol. Kadın vazgeçse bile eşinden boşan bu adamdan hayır gelmez sana. Nafakayı almam yazmışsın yorumda saçmalama ve o parayı al. O senin hakkın. Onun parası ağır gelir diye falan sakın düşünme. O parayla kendini idame edersin bir süre. İşe girince de ekstra gelir olur sana. Zaten her ay banka hesabına otomatik yatacağı için kimden geldiğini anlamazsın bile. Böyle adamlardan nafaka almazsan resmen ona bu nafaka parasını bana vermek yerine yeni eşinle çatır çutur yiyin demiş olursun. O yüzden akıllıca düşün..
032 Yorumla
Soran+1 yılKadin bosanmadan bana gelemezsin diyormus
- +1 yıl
Kim dedi kocan mı 😂😂 sende inandın mı yoksa 😀
Soran+1 yılKayinvalidem dedi
Soran+1 yılO istiyormus bosanmanizi dedi
- +1 yıl
Hmm demek kaynanada işin içinde 🤔 büyü yapmış olabilirler mi acaba senden boşanması için. Kaynanan ile aran kötü mü? O bulmuş olabilir mi bu kadını sence?
Soran+1 yılKayinvalidem bana bayilmasada bana bunu yapmaz ya
Soran+1 yılBen ona karsi hep iyidim
Soran+1 yılO kadini o bulmadi
- +1 yıl
O zaman ayrılmayı kabul edip nafakayı al ve kendine yeni bir düzen kur. Unutmak zor olacak ama zaman insana her şeyi unutturuyor. Bir anne ölen evladını bile zamanla unutup gülüp eğlenebiliyorken senin unutman daha kolay olur zamanla. Nafakanın bir kısmı ile bağış yap bence. Bu sayede Allah sana yardımcı olacaktır. Çünkü sadaka vermek ile ilgili hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Hastalarınızı sadakayla tedavi edin. Sadaka, her hastalığı ve belayı defeder.) [Beyheki]
(İyilik ömrü artırır, sadaka günahları giderir ve kötü ölümden korur.) [Taberani]
(Sadaka verenin rızkı artar ve duası kabul olur!) [İbni Mace]
(Sadaka 70 çeşit belayı önler. Bunların en hafifi cüzzam ve barastır.) [Hatib]
Sadaka vermede acele edin; çünkü bela, sadakayı geçemez.) [Taberani, Beyheki]
Soran+1 yılNafaka alip almama konusunda emin degilim
- +1 yıl
Almaz isen hayatının yanlışını yaparsın. Madem parasını istemiyorsan hepsini sadaka olarak verirsen ihtiyaç sahibi olan ailelere en azından hem kendi ahiretine faydan olur hem de ihtiyacı olan insanlara. Ama almazsan o parayı kocan yeni karısıyla yiyecek ve kimseye fa faydası olmayacak o paranın.
Soran+1 yılAvukata talimat vermis nafaka icin
Soran+1 yılBana dedi ki neyim varsa senin hakkin
- +1 yıl
Versin. Önemli olan senin talebin. Yerinde olsam bir avukatla görüşür ne kadar alabilirim en fazla diye sorardım
Soran+1 yılAyarliyor iste kendisi
Soran+1 yılEvi de bana birakacakmis
- +1 yıl
Tamam de. İlerde evlenirsen yeni eşinin evinde kalır, bu evi de kiraya verirsin.
Soran+1 yılOyle mi sence
- +1 yıl
En mantıklısı bu. Kabul etmemek ona mükafat olur. Emin ol senin kabul etmeyeceğini bildiği için bile bu cümleyi kurmuştur. Sen tamam evi de nafakayı kabul ediyorum dersen bak nasıl şaşırıyor. Ev bende kalsa olmaz mı bile diyebilir sana. O yüzden akıllı olan duygularınla değil mantığın ile hareket et. Git iyi bir avukat ile görüş. Ev araba onun üzerine evli iken aldığı ne varsa hepsine ortaksın şu an hukuken. O yüzden kullandırma kendini. Yeni bir hayat kur kendine. Bunlar senin hukukî hakkın. İstememek saçma olur. Resmen yeni eşine kendi elinle ödül vermiş olursun.
Soran+1 yılHayir israrciydi nafakada vermemezlik etmez yani
- +1 yıl
Tamam işte al ve o parayı kadına yedirme
- +1 yıl
Sadece nafaka değil evli iken eşin kendi üzerine ne aldıysa hepsinin yarısı senin bunu da bil
Soran+1 yılBana ayri bir ev almisti yeni evliyken bi de oturdugumuz bu ev var iste
- +1 yıl
Ne güzel işte hakkın olan her şeyi al. Hiç bir şey bırakma derim. Almamak saflık olur
Soran+1 yılAnladim
- +1 yıl
Hayırlısı olsun
Soran+1 yılCok sevmistim onu...
- +1 yıl
Sevmek yetmiyor bazen. Sen boşanmış kurtulmuşsun. Biz sürünüyoruz hala
Soran+1 yılUnutamiyorum onu
- +1 yıl
Kolay değil tabi. Kalpten söküp atması. Sevmişsin bir kere. Ama sevgi karşılık bulursa güzel
Soran+1 yılO da beni seviyordu ama en azindan ben oyle zannediyordum
- +1 yıl
İstersen özeldn yaz. Ne yaşadığınızı bilmiyorum. Bunun sebebleri vardır. Belki senden gereken ilgiyi görmedi. Özldn anlat
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılSorunu dün gördüm de yazmak istemedim. Şimdi yazayım o zaman demi. Neyse bak sana şunu söyleyim hayata bir kez geliyorsun. Sen şu an alışkanlık olan evliliğin biterse boşluğa düşerim sanıyorsun ama inan öyle olmayacak. Kendi yolunu çiz ve sana gerçekten değer ve sevgi veren biri kaşına çıktığında onu değerlendir. Göreceksin bak her şey daha güzel olacak.
031 Yorumla
Soran+1 yılO bana deger veriyordu beni seviyordu ama
Soran+1 yılBende onu cok seviyorum ona asigim
- +1 yıl
Dün cevaplarını da okudum senin ve hep aynı ezber konuşuyorsun.
Soran+1 yılBosanmak istemiyorum
- +1 yıl
Seni vallahi çok iyi anlıyorum ama kocanın tavrı net görünüyor..
Soran+1 yılTalimat verdi avukata
- +1 yıl
Evlilikten hayır gelmez artık. Şu an böyle yaparak resmen geldiğin konum ne biliyor musun? Yani kocana resmen git istediğinle ne yaparsan yap ama beni boşama..
Soran+1 yılOyle degil ekbet
- +1 yıl
Gururunu ayaklar altına almaya devam edersen senaryonun sonu buna dönecek.
Soran+1 yılBosanmak en dogrusu mu yani
- +1 yıl
Kesinikle öyle..
Soran+1 yılOyle bisey olursa muhtemelen duygusal bosluga dusecegim
- +1 yıl
Onu mutlaka bir süre yaşayacaksın ama geçecek.
Soran+1 yılBelki baska bi sehre de gitmek zorunda kalirim
- +1 yıl
Bu sana daha çok iyi gelir emin ol
Soran+1 yılBana nafaka vermek istiyormus ama ben bunu kabul edemem ki
- +1 yıl
İşin o detayları senin bileceğin iş
Soran+1 yılBana agir gelir onun parasini almak
- +1 yıl
İhtiyaç duymadan yaşarım diyosan tenezzül etme bile
Soran+1 yılMeslegim yok isim gucumde yok belki baba evine geri donerim
- +1 yıl
@liyaamira Hakaret etme lütfen. Ne olursa olsun sonuçta yuvası yıkılma aşamasında olan bir kadın. Anlayışlı olmak lazım boş ver..
Soran+1 yıl@proofstriker06 bana durup durup o kadinini soruyor cani cehenemme o kadinin
- +1 yıl
Takılma sende tamam boş ver sıkma canını
Soran+1 yılCok ama cok ozluyorum onu...
- +1 yıl
Boşandınız mı?
Soran+1 yılBosandik
- +1 yıl
Öz*lden yazar mısın yorum çok birikmiş 2 saat uğraşıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBence öyle biri ile bu saatten sonra evli kalma derim. Ben senin yerinde olsam öyle biriyle bir dakika bile evli kalmaz ayrılırım. Kendine saygın varsa bence seni sevmeyen başkasına aşık olan bir adamla ne aynı evde yaşamaya devam et ne de onu sevmeye devam et derim. Ben senin yerinde olsam ayrılırım.
06 Yorumla
Soran+1 yılBosaniyoruz artik...
- +1 yıl
Hakkınızda hayırlısı olsun. Seni sevmeyen istemeyen bir adam için sakın ama sakın üzülme. Öyle birinden boşanıyor olman inan seni daha da mutlu edecek.
Soran+1 yılYillarimizi birlikte gecirdik kolay drgil yani
Soran+1 yılCok aci cok zor
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşan, kurtul, değmez.
013 Yorumla
Soran+1 yılCok sevmistim onu
Cevap sahibi+1 yılAma o başkasını seviyor. Bir gün ondan da vazgeçip başka birini sevecek.
Soran+1 yılBenden sonra ona gidecek
Cevap sahibi+1 yılOndan sonra da başkasına. Öyleleri değişmez.
Soran+1 yılOnu cok ozleyecegim ama
Cevap sahibi+1 yılDeğmeyen birini mi? Onu değil, kendi mutlu anlarını özleyeceksin ama tekrar mutlu olmaya başladığında aklına bile gelmeyecek o zamanlar.
Soran+1 yılBiz cok mutluyduk...
Cevap sahibi+1 yılMutlu olan sadece senmişsin. Rol yapmış. Gerçekleri kabullen ki kurtulman kolay olsun. Psikolojik destek iyi gelebilir.
Soran+1 yılAliyorum zaten destek ama ben onu unutabilecegimi sanmiyorum
Cevap sahibi+1 yılÖyle bir unutacaksın ki ilerde onu görünce 'Ben bu adamı nereden tanıyorum?' diyeceksin. Aslında o kadar silik, gereksiz bir tip olduğunu anlayacaksın. Tabii bu tamamen senin elinde.
Soran+1 yılNasil yapacagim peki
Cevap sahibi+1 yılNefret etme ondan, nefret öfkeni de sevgini de diri tutar. Ondan ve ortak tanıdıklarınızın hepsinden uzaklaş. Yaşamını idame ettirebileceğin bir miktar paran olsun. Kendine vakit ayır. Sonrasında iş bakarsın çalışmıyorsan. Aslında bu çok zor ve yorucu bir süreç ama kolaylaştırabilirsin. Bu anlatmakla olacak bir şey de değil. Kendiliğinden geçecek her şey, yoluna girecek bir müddet sonra.
Soran+1 yılSorun tazminat nafaka degil ki bana dedi neyim varsa senin hakkin diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Bu soruyu her gün soruyorsun ve her gün insanlar sana farklı farklı şeyler söylüyor bu yüzden kafanda karışıyor. Bence yalnız kalıp sakin bir kafayla iyice düşün ve kendine bu soruyu da sor "ben, beni istemiyen başkası için beni boşamak istiyen bir adamla bundan sonra aynı hayatı yaşaya bilecek miyim" hiç kimseyi değil beni değil buradaki insanları değil sadece kendini dinle ve ona göre karar al. Dilerim senin için en hayırlısı neyse o olsun..🌺
02 Yorumla
Soran+1 yılBosaniyoruz ste
Soran+1 yılEvet doruyorum cunku derdimi bi tek burada paylasabiliyorum bi tek burada anlatabiliyorum iyi geliyor bana farkli yorumlar almak
+1 yılBak canım tutturmussun 7 yıllık 7 yıllık evliyim boşluğa düşerim ben onu çok seviyorum vs vs.. Geç bunları hayatinin yeni dönemi başlasın. Ayrıca seni aldattığını kanıtla ve mahkemede nafaka ve tazminat al. Hayatına bak. Ömrünün sonuna kadar böyle değersiz ve mutsuz hissedip yaşama Apt*l olma
010 Yorumla
Soran+1 yılBosaniyoruz iste...
- +1 yıl
Tazminat ve nafaka al
Soran+1 yılBana evde sen kal diyor her ay nafakada. Oderim diyor ama ben ondan para alamam ki cok agrima gider bu
- +1 yıl
Ne agirina gidicek l*n o seni aldatirken onun agirina gitmemisse seninde gitmeyecek. Bütün parayı o kadına mı harcasin istiyorsun?
- +1 yıl
Aldattığını kanıtla tazminatta al.
Soran+1 yılSorun tazminat nafaka degil ki bana dedi neyim varsa senin hakkin diye ama bilmiyorum bana agir gelir
- +1 yıl
Sen bilirsin o kadın yer o zaman canım olma yaaa
Soran+1 yılAvukata nafaka odeyecegim diye talimatta bulunmus
Soran+1 yılNe hayaller ile evlenmistim oysa onunla
+1 yılYapışkan gibisin aynı 7 yıldır mutluyuz diyorsun ama sen hayal dünyanda mutlusun sanırım tek taraflı.
01 Yorumla
Soran+1 yılO da mutluydu
- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılBaşkasına aşığım diyecek ve bir saniye daha o adamın nikahında kalacağım öyle mi :D Kendime hakaret ya bu..
01 Yorumla
Soran+1 yılBosaniyoruz iste
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAma o başkasına aşık, senin kendin istemen lazım bu durumda boşanmayı, senle kalsa nolur? Kafasının içinde başkasıyla yaşadığı bi dünya var
01 Yorumla
Bosanmasan bile eşin sürekli o kadınla görüşüp iliskiue girecek ve gönlünde hep o kadın olacak. Bosansan senin için daha iyi olur. Eğer dertleşmek istersen mseaj atabilirsin
00 Yorumla
+1 yılÜzerine kuma istemiyorsan Boşan derim
Yok kumamla mutlu mesut yaşarım diyorsan boşanmayı kabul etme09 Yorumla
- +1 yıl
Hayırlısı olsun Allah hakkında hayırlısını versin
Soran+1 yılCok sevmistim onu...
- +1 yıl
Bir söz okumuştum sevdiğini kaybetmek istiyorsan çok sev diye yazmıştı
Soran+1 yılOnu cok sevdigim icin mi acaba boyle oldu
- +1 yıl
Bence öyle değer verdiği kadar sevmiş olsaydın o da böyle birşeye yeltenmezdi
- +1 yıl
Çocuk var mı?
Soran+1 yılCocuk yok
- +1 yıl
İyi bari olan çocuğa oluyor sonra ebeveynlerin dertleri yetmezmiş gibi
Seni sevmeyen biriyle birlikte olmaya devam etmek ne acı... insan kendine yazık eder en başta.
09 Yorumla
Soran+1 yılBen cok seviyorum ama onu
Soran+1 yılBenden sonra ona gidecek ama
Soran+1 yılBen onunla mutluyum
Soran+1 yılNe yapmaliyim peki sence
Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Aşik olsan ne fayda yanındakinin aklında başkası oldukça senin haysiyetin ne olacak
03 Yorumla
Soran+1 yılYok maalesef
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılAşık olduğu kişiyle bir ilişkisi var mı yoksa sadece aşık oldum mu diyor
01 Yorumla
Soran+1 yılSadece sevdigini yani gonul iliskisi oldugunu soyluyor yani iliski falan yok
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılVazgeeeec, seni istemeyene sen niye aşık olacaksın aşık kalacaksın..
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBosanmayi kabul et ve umursamiyomus gibi yap sonra hemen birini bulup onun gozune sok ama tamamen onu unutmus gibi yap bak gör nasil kiymete binip kapinda köpek olcak erkek milleti degil mi elindekinin kiymetini kaybedince yaninda baskasini görünce anliyolar bunlra olmasin gel yüzüme tükür
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıliyi iste sonra da hayatina birini alip onu orta yerinden catlak kiz
Soran+1 yılUmrunda bile olmaz ki gozu o kadindan baska biseyi gormuyor
Cevap sahibi+1 yılsen hic sadakatsiz izledin mi
Cevap sahibi+1 yılizlede taktik al
- +1 yıl
Bu kadın milleti kadar cahil yok lan o kendisi uyguluyor kocasına iftira ediyor degerde yaptığı bacım anlatıyor çoğu sevişmenin kadibalei6
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. seni sevmeyen birine karşı kendine saygısızlık yapma hayat devam ediyor başkasını da sevebilirsin
011 Yorumla
Soran+1 yılBosanirsak eger belki duygusal bosluga duserim
Soran+1 yılBosansin tamam
Soran+1 yılBitirmek istiyorsa bitirsin
- +1 yıl
Bak inanmasiz vakit kaybetme ben yaşadım bunu b kimse bilmezin HATAY da yasiyom esimle birlikte ayrildk boktan mevzular saten cinler o büyü kulaniyor her türlü sizi sogutoyr Neyse fazla yazamicam Yok falan demeyin 48 SAAT ICINDE O ADAM EVE GELIP AYKALRINA KAPANIP KÖPEK GIBI PISMAN OLDUNU DMESSE ADAM DEGILIM BEN ☺☺HATAYLIYIM DÖRTYOL ADRSIMI KADAR VERIRIM BEN GEL YÜZÜME TUKUR EVE GELMESSE SAHIT OLDUM
- +1 yıl
Hayır sakin yapma
- +1 yıl
Sakin kimsenin aklına fikrine uyma belliki zorlu bu sınavdan geciyosun yapma hayatın çok olur
Benim sevdiğim başkasını sevecek. direk boşarım
015 Yorumla
Soran+1 yılBen onu cok sevmistim ama
Soran+1 yıl7 yillik esimden vazgecmem baskasina da asik olmazdim
Soran+1 yılCidden ben yanlis bisey yamadim onu da ihmal etmedim cok sevdim onu ben
Soran+1 yılOna asik...
Soran+1 yıl3cu kisi aslinda ben degilim o kadin yani aradan cekilmesi gerekende o ama..
Soran+1 yılBirakmazlar dimi
- +1 yıl
Vakit kaybetme bak bukadar ayrılan. HEP etrafındaki müslümanım diyen kardeşim insanlar varya Muskacilar a diyom milletin hayatını karatilar 48 SAAT VERİYORUM ESIN SANA GELIP AL BU TASMAYI TAK BANA ÖMÜR BOYU BIRAKMA... TASMAMI DEMSEE ADAM DEGILM YOK DIYE DÜŞÜNME VARR KZIIM YOKSA ALLAHIN YAZDINJ BOZUYORLAR kaderini Engel olurlar etrafındakilere anlatrsin Inanma Falan derler yoktur derler.. Bu diyenlere kulak asla bikere Nezdinde Cinlerin engel olması bak bu yazdgim untma gorecksin iyi bu arkads karsima çıktı guvedm
+1 yılBoşanma bencede hatta plan yap bı çocuk yap hey Allahım
012 Yorumla
Soran+1 yılCok asigim ama
- +1 yıl
Beni istemeyen birini ben evime sokmam
Soran+1 yıl7 yillik evliligin yikilmasi bu kadsr basit mi ya
- +1 yıl
Kardeşim eşim beni istemiyorsa annesinin evine bırakırım bir daha da karşıma çıkmayın derim yoluma bakarım bu hayat benim başkası için ugrasamam
Soran+1 yılCok seviyorsan bile mi
- +1 yıl
Bak ben seviyorum o başkasını seviyor bunu değiştirme şansın mi var evet zor bı durum ama kabullenceksin buna
Soran+1 yılBu evlilik bitecek yani...
- +1 yıl
Senin hayatına karisamam kardeş keşke olmasaydi işte ama hayatta bunlar oluyor malasef öyle bir eş seçmek lazım ki seni sevmekten hiç vazgecmemeli
Soran+1 yılBeni sevdigini soylemisti...
- +1 yıl
Soylemicen yasatcan iste
Soran+1 yılBenden sonra ona gidecek...
- +1 yıl
Valla hayırlısı olsun iyi günler beni sarmiyo bu konular k. b
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgisiz istenmeyen olarak bir evde saba yabancı gibi davranan bir adamla yaşayabilir misin zor. Boşan gönder gitsin çocukta yoksa hayatına bak
075 Yorumla
Soran+1 yılCok asigim ama ona
Cevap sahibi+1 yılAma o gözü gönlü başkasında
Soran+1 yılBenimde gozum gonlum kocamda
Cevap sahibi+1 yılPeki şu an mutlu musun
Soran+1 yılHayir tabi ki
Cevap sahibi+1 yılİşte bir ömür yaşayacağın hayat
Soran+1 yılBelki unutur onu ha?
Cevap sahibi+1 yılBilmem
Soran+1 yılBana bi akil ver ne olur
Cevap sahibi+1 yılErkek bu evde tutamazsın ve seni bırakmış zor kardeşim nafaka malını al çekil, hayat bu kimseye bağımlı değilsin kendi kıymetini bil
Soran+1 yılSorun tazminat nafaka degil ki bana dedi neyim varsa senin hakkin diye ama ben para degil onu istiyorum
Cevap sahibi+1 yılO seni istemiyor
Soran+1 yılBosanmak en dogru mu yani
Cevap sahibi+1 yılBence öyle ayrıca peşinden koşma bırak sal bi
- +1 yıl
Helal kız sana sende ayrılma ilerde başına iş gelirseee
Soran+1 yılBosaniyoruz
Cevap sahibi+1 yılNasılsın
Soran+1 yılIyim desem inanacak misin
Soran+1 yılIyi falan degilim iyi de olamam artik
Cevap sahibi+1 yılİyi olmaya gayret etmelisin, hayat devam ediyor
Soran+1 yılOna gitti iste
Cevap sahibi+1 yılHangi şehirdesin
Cevap sahibi+1 yılZaten gitmişti sen istenmeyen idin
Soran+1 yılAdana
Soran+1 yılAma beni seviyordu o...
Cevap sahibi+1 yılSevdiğinden mi gitti ayrıca seviyor idi geçmişte kaldı, evde durma meşguliyet bul kendine
Soran+1 yılDisariya adim atacak halim yok
Cevap sahibi+1 yılOlmalı
Soran+1 yılCanim hic bisey yapmak istemiyor
Cevap sahibi+1 yılYa aksine yapmalısın kalk
Soran+1 yılTum gun uyuyasim var
Cevap sahibi+1 yılHata yaparsın
Cevap sahibi+1 yılNafaka ve evi aldın mi
Soran+1 yılEvim ve mehirim var
Soran+1 yılNafaka da alacaksin dedi bana ama ben istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılSaçmalama seni bırakmış gitmiş jiye sana vereceği parayı o kadın yesin mutlu olsun
Soran+1 yılAvukatimla halletmisler zaten bana nafaka verecekmis gelecek aydan itibaren alabilirmisim
Cevap sahibi+1 yılİyi boş ver keyfine bak
Soran+1 yılNe keyfi ya
Cevap sahibi+1 yılHayatına bak ne keyfi olacak, keyif sadece onunla mj var
Soran+1 yılAsiktim ona
Cevap sahibi+1 yılAma aldattı gitti terketti
Soran+1 yılCok agrima gidiyor cok...
Cevap sahibi+1 yılArtık yoluna bakman gerek
Soran+1 yılBakamiyorum ama
Cevap sahibi+1 yılBakmalısın bırakma kendini
Cevap sahibi+1 yılAlışırsın
Soran+1 yılAlisamiyorum
Cevap sahibi+1 yılBaks çare var mi zamanala olacak
Soran+1 yılUmarim
Cevap sahibi+1 yılBaşka çare
Cevap sahibi+1 yılHala vazgeçmedin
Soran+1 yılUnutacagim onu tamam
Cevap sahibi+1 yılİnşallah, kendine meşgale buk
Cevap sahibi+1 yılBul
Soran+1 yılBakacagiz iste artik
Cevap sahibi+1 yılİnşallah
Soran+1 yılOyle iste
Cevap sahibi+1 yılCanın sağolsun hayat devam ediyor
Soran+1 yılOyledir
Cevap sahibi+1 yılBiraz kafa dinle, kendine gel, acele işler yanlış karara sebep olur. Önce iyice tanı
Soran+1 yılDaha ortada aday yok ki bile zaten
Cevap sahibi+1 yılİyi bakalım. Hayat nasıl gidiyor
Soran+1 yılEh iste her zaman ki gibi
Soran+1 yılAma bi evleneyim yeni esimle onun karsisina cikmayan ne olsun
Cevap sahibi+1 yılBak hala aklında o var, unutamamışsin ona inat değil kendin için hayatını kur
Soran+1 yılHata yapiyorum dimi
Cevap sahibi+1 yılEvet, kendin için yaşa daha önceden de dedim. Çalışıyor musun
Soran+1 yılCalismiyorum
Cevap sahibi+1 yılİs bul kafa dagitirsin
Soran+1 yılCalismak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılSen bilrisjn ama iyi gelir hem ortam edinirsin
Soran+1 yılSorun ortam degisikligi degil calismak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılSana iyi gelecek
napabilirsin ömrünü onla geçirsen çok mu mutlu olacan?
08 Yorumla
Soran+1 yılOnun ile iken mutluydum evet
Soran+1 yıl7 yil biz evliyiz
Soran+1 yılNe alaka yaa
Soran+1 yıl7 yildir biz mutluyduk
Soran+1 yılLutfen bana bi akil ver nolursun
+1 yılO senden ayrılmayı kafasına koymuş. Gönüle düşmeyen hiç bir şey dile düşmez. Hadi onu vazgeçirdin ne kadar sürecek bu süreç bir gün tekrar bunu gündeme getirecek bence ayrılmanız en sağlıklı olanı
014 Yorumla
- +1 yıl
En sağlıklı
- +1 yıl
Kaç yaşındasın
Soran+1 yıl27.
- +1 yıl
Üzülmen yersiz
- +1 yıl
Gönüle düşmeyen dile düşmez o seni gönlünden indirmiş
- +1 yıl
Sanma ki tek sen yaşıyorsun bunları ikili ilişkilerde her zaman 2+2=4 etmiyor maalesef sürece hazırla kendini dirayetli dur zorlaştırmaman senin içinde çok daha iyi olur tamam mı? Seni uzun uzunca dinleyebilirim
Soran+1 yılBenim icin cok zor olacak onun gitmesi
- +1 yıl
Olaya bu pencereden bakarsan hep mutsuz olacaksın artık bakış açını değiştirmen gerekiyor o seni silmiş sende onun yaptığını yapacaksın böyle davranman çözüm değil
Soran+1 yılBenden sonra ona gidecek
- +1 yıl
Senin kafanı dağıtmaya ihtiyacın var
- +1 yıl
Konuşmak ister misin?
Soran+1 yılYok tesekkur ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşan mutluydum falan diyorsn o kadar sene boyunca seni aldatmıştırda o
013 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİyi bence sevinmelisin
Soran+1 yılZor olacak bosandiktan sonra benim icin
Cevap sahibi+1 yılZor olacakbirsey yok nafakan varsa gayet rahat
Soran+1 yılSorun tazminat nafaka degil ki bana dedi neyim varsa senin hakkin diye ama zor olacak yinede iste
Cevap sahibi+1 yılÇocuğun Var mı yoksa çokta sorun değil unutmaya çalış başka birisini seversin
Soran+1 yılCocuk yok
Cevap sahibi+1 yılBu devirde herkes boşanıyor dullara karışanda yok istediğim yere rahat rahat gidersin tek yaşarsın mis
Soran+1 yılDoguda yasiyorum burasi İstanbul kadar ozgur degil
Cevap sahibi+1 yılSen boşanmayı istemiyorsun o zaman bahane ediyorsun
Soran+1 yılSeviyorum onu tabi ama bosanmayi kafasina koymus bi kere
Cevap sahibi+1 yılKendi bildiğini yap
Soran+1 yılBosaniyoruz iste ya
Gizli Üye(25-29)+1 yılO sana aşık değil ondan hayır gelmez sana. donuna kadar al ve bırak gitsin
011 Yorumla
Soran+1 yılBen ona asigim ama
Cevap sahibi+1 yılAşıksın da seni sevmeyen ilgi göstermeyen hele ki başkasına gösteren kişiyle mutlu olamazsın
Cevap sahibi+1 yılDonuna kadar almayı unutma ama o önemli. Yaptığı adiligin bi bedeli olsun
Soran+1 yılBeni de seviyordu son 1 yildir boyle
Cevap sahibi+1 yılDemek ki değişmiş yapacak bi şey yok
Soran+1 yılSorun tazminat nafaka degil ki bana dedi neyim varsa senin hakkin diye ama ben para degil onu istiyorum
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin
Soran+1 yılNolur bana bi akil ver lutfen ya
Cevap sahibi+1 yılVerdim. Ondan ayrılmak gerek bence. Çünkü hayır etmez. Kalbi baskasindaysa seni sevmez. Hatasını anlayıp dönse bile tekrar yapmayacağını garantisi olamaz ve senin kalbini kırmış sana bir sürü üzüntü yaşatmış olması gerçeğini degistiremez. O yüzden en mantıklısı ayrılmak bence. * ayrılırken de hak hukuk tanımadan ciddi manada donuna kadar nesi varsa al hatta sana nafaka da borclansin. Sakin istemiyorum falan deme. Asla geri dön bosanmayalim seni seviyorum vs gibi şeyler söyleme ve hatta hissettirme bile. Gitmek mi istiyorsun hakkımı ver ve defol de.
Cevap sahibi+1 yılYaptığı çok adice bi şey. O yüzden onun g.. tnu kaldıracak ni seyler yapma. Seni haketmiyor o. Bunu zamanla gördüğünde ne kadar doğru bir karar verildiğini anlayacaksin
Soran+1 yılSorun tazminat nafaka degil ki bana dedi neyim varsa senin hakkin diye ama bilmiyorum bana agir gelir ya
+1 yılO hızlı bir şekilde bitsin gitsine getirmeye çalışıyorsa mutlaka pişman bir şekilde geri dönecektir bunu sakın unutmayın
07 Yorumla- +1 yıl
@cilgintirakyali Adam başkasını seviyormuş senin dediğin çok zor
- +1 yıl
Bir heves uğruna bitiriyorsa pişman olur mutlaka
- +1 yıl
Kesinlikle
Soran+1 yılYa pisman olmazsa
- +1 yıl
O da onun karakterine kalmış güzelim
Soran+1 yılCok sevmistim ben onu
- +1 yıl
Elden ne gelir ama
Bu kadar gurursuz onursuz olmayın Allah aşkına ya seni sevmeyeni sil at
01 Yorumla
Soran+1 yılBen onu cok sevmistim ama
+1 yılBence zorlama bırak gitsin. Sende bağrına taş bas. Başka birini bul
09 Yorumla
Soran+1 yılBirakacagim onu
Soran+1 yılOnunla mutlu olsun...
- +1 yıl
İşte böyle kararlı ol. Sevgi karşılık ister. Karşılık yoksa zulum olur sana. Seni candan seven biri elbet çıkar karşına
Soran+1 yılArtik istemiyorum
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı olsun
- +1 yıl
Alışabildinmi
Soran+1 yılZamanla asarim belki
- +1 yıl
Aşarsın. İnsan nelere alışmıyorki
- +1 yıl
Başkalarıyla zamn geçir bu süreçte
+1 yılbaskasina asik seni istemeyen sevmeyen bi adamla evli kalmayi migden kaldiriyormu
05 Yorumla
Soran+1 yılBosansin tamam
- +1 yıl
en dogrusunu yaparsin kendine yazik etme hayatini yaşa gez toz eylen
Soran+1 yılAynen gezip tozmak lazim cok kolay cunku dimi
- +1 yıl
otur seviyorum diye agla o zaman hatta madem o baskasina asik bosanmiyosun kuma olarak getirsin sana sende kocandan ayrilmamis olursun
+1 yılBence boşan direk ama elinden herseyini de al
01 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum onu bosanmak istemiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yılYapma, bırak defolsun gitsin.
02 Yorumla
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı ❤
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. O işler çok can sıkıcı
04 Yorumla
Soran+1 yılHemde nasil
Soran+1 yılBosanmak en dogrusu mu
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hiçsizleşmişsin ruhun yok olmuş
07 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum onu
Soran+1 yılNafaka baglayacakmis bana oysa ben ondan nafaka istememistim mi
Soran+1 yılBenim huzurum oydu..
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Sıfır gurur sende demekki ne istiyorsun?
035 Yorumla
Soran+1 yılKocam o benim yalniz
Soran+1 yılHayir aralarinda sadece gonul iliskisi varmis ne ona ne de bana haksizlik olmasin diye bosanmak istiyormus bendeb
Soran+1 yılBence yoktu yalan soyleseydi anlardim cidden
Soran+1 yılO kadina asik oldu o...
Soran+1 yılGece birden bire kalkip sigara iciyordu , surekli evde dalgin dalgin durma, ruh gibi geziyordu eve dusunceli dusunceli geliyordu
Soran+1 yılNormal aldatma belirtileri degil ki bunlar
Soran+1 yılKadin onu evli diye kabul etmiyormus
Soran+1 yılBosan oyle gel demistir kesin o yelloz
Soran+1 yılKavga cikartmiyorum sadece dedim defalarca yapma etme diye
Soran+1 yılBosanmak icin avukata talinat verdi ama...
Soran+1 yılBenimle son kez konusmak icin bu mevzuyu yanima geldi bende tamam dedim bu bosanmaya
Soran+1 yılAma Şu an cok pismanim hemde cok
Soran+1 yılBosanacak benden dimi...
Soran+1 yılBu evlilik bitecek...
Soran+1 yılBaba evindeyim...
Soran+1 yılAdamin beni gordugu yok ki beni gormuyor bile...
Soran+1 yılBitirmis iste o kafasinda
Soran+1 yılDiger kadin kabul etmiyormus bunu evli diye
Soran+1 yılBirinden haberi aliyorum
Soran+1 yılBabam beni getirdi aldi
+1 yılO seni sevmiyor sal gitsin ipini
03 Yorumla
Soran+1 yılBen onu seviyorum
- +1 yıl
Tek taraflı sevgi yetmez evlilik için
Soran+1 yılAma o da beni seviyordu 7 yillik biz evliyiz
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılsana asik olmayan birini sevmek mantikli degil
00 Yorumla
+1 yılSende onu benimle aldat
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Salla gitsin yenisine bak
00 Yorumla
+1 yılZor bir durum. Allah selamet versin.
00 Yorumla
+1 yılboşansın yapcak bir şey yokki
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGiderse ne kaybediceksin?
021 Yorumla
Soran+1 yılOnu kaybedecegim var mi otesi
Cevap sahibi+1 yılO seni gözden çıkarmış ama? Sevdiği kadını tanıyormusun?
Soran+1 yılKadini gormustum bi kac kez uzaktan ama esim yoktu tabi yaninda
Cevap sahibi+1 yılPeki yeniden bir hayat kuracak kadar geliri var mı?
Soran+1 yılBenim mi
Cevap sahibi+1 yılHayır kocanın
Soran+1 yılVarlikli bi adam kendisi
Cevap sahibi+1 yılİşin zor yani. Yapacak bişey yok gibi.
Cevap sahibi+1 yılBak aşıksın anlıyorum seni. O kadınla birlikte olsa , bir zaman sonra sana gelse kabul edermisin?
Soran+1 yılHayir tabi
Cevap sahibi+1 yılBekle bakalım , gün doğmadan neler doğar. Belki hatasını anlar. Şunu unutma iyiler hep kaybeder,
Soran+1 yılOna asik...
Soran+1 yılBosanmak tek care mi artik
Cevap sahibi+1 yılHayır , evliliği kurtarmak çare. Kafası karışık ve hangi tarafı seçeceğini bilmiyor olabilir. Son dakika o kadından darbe yerse kendine gelir , bekleyip göreceksin.
Soran+1 yılHic sanmiyorum 7 yillik karisini bile tek celsede bosamak istiyorsa demek cok asik ona
Cevap sahibi+1 yılNeyini sevmiş olabilir onun?
Soran+1 yılBilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılSenden güzelmiydi?
Soran+1 yılKiz guzel ama bende guzelim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBitmiş gitmiş artık uzaktan sevebilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılHayir ya
+1 yılgururlu ol bosa
04 Yorumla
Soran+1 yılBosaniyoruz iste...
- +1 yıl
uzulmene degmez
Soran+1 yılBitecek evliligimiz o bitirecek
- +1 yıl
o kaybetti
+1 yılManyak mısın ablacım
08 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum onu
- +1 yıl
O seni sevmiyor ama
Soran+1 yılBiz 7 yildir evliyiz...
Soran+1 yılSevmese neden 7 yil evli kalsin
- +1 yıl
Mecburiyet
Soran+1 yılNe mecburiyeti ya cocuk yok bisey yok
- +1 yıl
O kadar seviyorsa çocuk niye yok 7 yıldır
Soran+1 yılOlmadi iste cocuk
+1 yılgurursuz olma bence
04 Yorumla
Soran+1 yılAsigim ama ona
- +1 yıl
başka bir kadını kabul ediyorsan ne diyimki sana
Soran+1 yılUnutur belki onu belki bosanmaktan vazgecer
- +1 yıl
konuşmaya ihtiyacın varsa konuşa biliriz.
+1 yılEmpati yap..
027 Yorumla
Soran+1 yılNeyine empati yapacagim o benimle yapsin asil
- +1 yıl
Tamam.. Bu sözünle adamın haklı olduğunu anladım.
Soran+1 yılBen onun karisiyim 7 yillik karisi
Soran+1 yıl3 gunluk kadij icin benden vazgeciyor
- +1 yıl
Adam iyi sabretmiş.. Ben 7 ay sabredemezdim.
Soran+1 yılBen onu cok sevdim
- +1 yıl
Hiç sanmıyorum.. Seven insan sevdiğine saygılı olur.. İlk kurduğun cümle pek sevmediğini gösteriyor.
Soran+1 yılYa hayir ben cok kotu bi psikolojideyim o kadin ile gonul iliskileri varmis yani oyle metres evli erkek seysi yokmus ne bana ne de ona haksizlik olmasin diye bosanmak istiyormus benden
- +1 yıl
Farkında mısın? Az önce oldukça kararlı bir saldırı yapıyordun... Hatanı fark edince "kötü psikoloji" demeye başladın... Sevmiyorsun, ama hırslısın...
Soran+1 yılHayir cok seviyorum onu hemde cok
- +1 yıl
Bana bunu söyleme.. Eşine hissettir.. Ama laf değil.. Hissettirmek..
Soran+1 yılBana diyor zaten beni cok sevdin hala da cok seviyorsun diye ama sen beni ne kadar seviyorsan bende onu o kadar cok seviyorum diyor...
- +1 yıl
Bitmiş senin evliliğin.. Beyinde bitmiş.
Soran+1 yılAma bu evliligi bitirecek bisey yapmadim ki
- +1 yıl
Bilemem... İnsan bencildir... Hep başkasını suçlar..
Soran+1 yılHayir gercejten biz mutluyduk cok mutluyduk
- +1 yıl
Değildiniz.. Olsaydınız aşkı başkasında aramazdı...
- +1 yıl
Ona karşı davranışını düzelt ve konuş... Hatanın nerede olduğunu anlamaya çalış... Kendini suçsuz olarak kabul etme ve sana hatanı anlatmasını sağla.. Sonra onu düzeltmeye çalış.. Şu an eşin burada değil.. Dolayısı ile sen sadece kendi açından bakıyorsun olaylara... Boşanırsanız senin nasıl zorda kalacağını anlamasını sağla.. Suyun üstüne çıkmaya çalışma ve yaşayacağın zorlukları onun da düşünmesini sağla.. Evliliğin bu kadar basit olmadığını ve ona güvenerek bu yola çıktığını anlat.
Soran+1 yılBosanmak icin avukata talimat verdi ama...
- +1 yıl
Tavsiyelerim sadece ihtimal.. Kesin çözüm değil. Yazdıklarından anladığım eşin zaten kafasında bu evliliği bitirmiş. Bu durumda sana düşen kendine yeni bir yol çizmek.
Soran+1 yılAma ben yeni bi yol cizemem ki
- +1 yıl
İşte bunu ona anlat...
Soran+1 yılCizersin diyor
- +1 yıl
Abla beni bıraksan da bi kahvaltı yapsam :)
Soran+1 yılE yap karsim zorla mi yazdiriyoruz sanki allah allah
- +1 yıl
Senle konuşurken lokmayı yutamıyorum :D
+1 yılFarkındalık saglamalisin,, psikolojik destek al
00 YorumlaHukuki sorularını sorabilirsin bana
02 Yorumla- +1 yıl
@Cerensuna yazdım
+1 yılİyi o zaman boynuzlasin seni
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah yardımcın olsun yaaa
00 Yorumla
+1 yılŞaka mısın. Boşan
02 Yorumla
Soran+1 yılCok seviyorum ama onu
- +1 yıl
Bu enayiliği bir yerden tanıyorum
+1 yılGurursuz musun
023 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum onu
Soran+1 yılKocam o kocam
- +1 yıl
O Seni sevmiyor ve istemiyor. İstenmedigin yerde duracak mısın
Soran+1 yılBenden sonra ona gidecek ama
- +1 yıl
Sonuçta gidecek
- +1 yıl
Boşanmalarda kampanya yaptım 😂😂
Soran+1 yılBana yazik degil mi peki
- +1 yıl
Bunu kocana diyeceksin
Soran+1 yılBosanmak istiyor
- +1 yıl
O zaman yapacak bişey yok maalesef
Soran+1 yılTalimat vermis avukata
- +1 yıl
Dosya açılıyor o zaman
Soran+1 yılMaalesef
- +1 yıl
Sormak istediğin varsa sor bu süreçte
Soran+1 yılBelki vazgecer ha o kadini unutur belkide?
- +1 yıl
Onu bilemem
- +1 yıl
Tek celsede anlaşmalı mı bitti
Soran+1 yılTek celsede bitti
- +1 yıl
Nafaka felan
Soran+1 yılSanki hic yasanmisliklarimiz yokmus gibi hemencik bitti...
- +1 yıl
Takılma bu kadar hayatına bak
Soran+1 yılBenim hayatim oydu
- +1 yıl
Yazsana bana
Yol ver gitsin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği