Kocama aşığım boşanmak istemiyorum?

26 yaşındayım. İzmirliyim. Hemşireyim. 5 sene önce bir sevgilim oldu kendisi Rizeli orada yaşıyordu galerici olduğu için İzmir'e araba almaya gelmişti o zaman tanıştık. O hayatıma girince hep herşeye dikkat ettim gece club bar alkol dekolte kıyafetler hepsine kısıtlama getirdi sonra biz sevgiliyken beni hamile bıraktı evlilik dışı hamile kaldım evlenmek durumunda kaldık ailesini Rize'de bırakıp İzmir'e taşındı. şu an 4 yaşında bir kızımız var ama evde hergün stres kavga Rizeye taşınacaz diyor ben istemiyorum yapamam oralarda dedim. Senin yüzünden ben topraklarımdan anamdan babamdan ayrı mı kalıcam diyor. Geçen gün iş yerinden arkadaşlarla yemeğe çıktım diye bir ton laf etti yemekte 2 erkek vardı eve gelince ağzıma etti. Çocuk uyuyordu uyandı. Sonra kızımında annesi gibi namussuz olmasına izin vermiycem o sana benzemiycek dedi. Boşanıcam çocuğu Rizeye götürücem dedi. Bende bunu yapamazsın dedim. Evliligimiz çok kötü ilerliyor boşanmak istiyor. Başlarda çok seviyordun bensiz yapamıyordun ne oldu dedim sen ömürlük bir kadın değilsin iki takılıp bırakılacak kadınsın bakma ben çok yüz verdim seninle evlendim dedi. Kafayı yemek üzereyim boşanmak istemiyorum onu çok seviyorum ama onun bu halini sevmiyorum çok değişti. Annem boşan diye baskı yapıyor bu arada benim annem babamda ayrı. Ben ne yapacağım?
Kocama aşığım boşanmak istemiyorum?