Kocam boşanmak istiyor, ben istemiyorum. Ne yapacağım?

Merhaba yeni evliyiz 20 gün oldu evlendiğimizden beri ara ara kavga ediyoruz ailesi yüzünden genelde kavgaları başlatan ben oluyorum ama sebepleri hep o veriyor sonuncu kavgadan sonra 3 gün annesinde kaldı ve benimle konuşup soğuduğunu bittiğini kararının net olduğunu değişmeyeceğini söyledi boşanmak istiyorum dedi valizimi hazırlayıp koymuş ailemi aradı gelip alın bunu diye ama ben eşimi hala çok seviyorum 4 senedir beraber dedikleri bana çok ağır geldi sizde ne yapar ya da benim ne yapmam lazım çok açıkladım eğildim yalvardım netim ben dedi geri döner mi hisseder mi arar mı heryerdeb engellemiş sebep sorduğumda kavga Etmekten yorulduğunu yıprandığını söylüyor benim değişmeyeceğimi söylüyor beni evden zorla yolladı eşim böyle biri değildi ama böyle biri oldu sizce süreç nasıl ilerler şu an annemin yanındayım dediğini dinledim kocamın 1 sene de boşanamıyoruz hukuki süreç böyle diyor ailelerimiz de biraz sürtüştü brnim kızım istemediğimiz bi evlilik yaptı karşısına alarak bizi biraz idare edemediniz mi dedi benim ailem boşanacak ne oldu dediler
Güncellemeler
7 ay
Tllk
Güncellemeler
7 ay
Güncelleme ekliyorum annemin yanına geldim 1 hafta sonra 1 ay olacak aradı arkadaşlarıma kötüleme beni birdaha bunlar için aramayacağım seni dedi geri engelledi arkadaşıma çok özledim onu ama aynı evde mutsuzuz demiş hala engelimi açmadı ama istisnasız A**OL almayan çocuk her gece içer oldu hikayesine atıyor İstanbul’a ara ara geliyor benim annemde burada yaşıyor ama yanıma uğramıyor bile ama mutsuz belli her hakinden soranlara bazen bitti bazende zamana bıraktım ben hayırlısı diyormuş sizce?
Kocam boşanmak istiyor, ben istemiyorum. Ne yapacağım?